sobota 9. května 2015

Fajn tip: Oční stíny Rival de Loop

Krásný sobotní den!

Dnes už to venku taková krása není, tak doufám, že vám zkrátím dlouhou chvíli, když vám tu představím jednu fajnovku za pár korun. Už jsem o nich tuším někde mluvila, ale pořádně jsem vám je ještě neukázala, takže je načase :) Na tyto Zapečené oční stíny jsem před nedávnem narazila ve videu youtuberky Markétky a když jsem je uviděla, bylo mi ihned jasné, že je musím mít. Přiznám se, že dosud jsem kosmetiku Rival de Loop tak nějak obcházela, ale to, co Markétka ve videu ukazovala snad ani nebylo možný! Taková krásná barva a tak úúúžasná pigmentace! Přesně takový stín se mi hodí. Snad ještě ten den jsem zabrousila do Rossmanna a stín omrkla a samozřejmě skončil v mém košíku :D



Nevím, jak jsou na tom ostatní odstíny (já jsem prostě měla oči jen pro tento :D), ale odstín č. 04 Latte Macchiato je naprosto úžasný. Pokud sháníte nějaký světlý odstín na rozjasnění, tak tohle je on. Jedná se o světlý, krémový stín v barvě slonovinové kosti, který se prostě neztratí. Vhodný na celé víčko nebo jen na rozjasnění do vnitřního koutku, případně by dokázal nahradit i rozjasňovač. Překvapivě se mi líbí i obal stínu. Na to, že ho koupíte za nějakých padesát kaček, tak mi přijde poměrně hezký a pevný, že by mohl i to moje drncání v kosmetické taštičce přežít :) Občas tedy mám problém se zavíráním. Sem tam se trošku zasekne a je potřeba ho rvát, ale myslím, že se to vychodí. Líbí se mi i mramorová textura, vypadá to prostě hezky, co si budeme povídat. Stín je zapečený, ale nanáší se vážně dobře. Ani poprvé ani popadesáté nebylo třeba nijak zvlášť dřít, abyste ho dostali na štětec. Pigmentace je naprosto božská. A to nepřeháním. Opravdu v ní předčí velkou spoustu dražších a luxusnějších stínů. Stačí jednou přejet a máte intenzivní barvu. Na fotce na ruce je pořádně přejeto 1x, při aplikaci na oči většinou používám tak 2 - 3 vrstvy, pro opravdu intenzivní vzhled. Jak jsem říkala chytá dobře jak na štětec, tak poté na oči. Ihned přilne a efekt zaručený. Rozjasní dokonale a to na dlouhou dobu. Vlastně na celý den, kde drží bez hnutí. I bez báze. Možná vás bude ještě zajímat zda práší. Jako ano, mírně si zapráší, když v něm šmrdláte štětcem, ale nic extra zvláštního a špatného. Navíc díky tomu balení, kdy stín je jakoby uvnitř "zapadlý", nepráší stín nikde okolo, ale zůstává v obalu. A třeba pod oči mi vůbec neopadává. No a posledním plusem je velmi příjemná cena, která je, pokud se nepletu 54,90 Kč a dobrá dostupnost, protože je seženete v síti drogérií Rossmann.




Tohle je fotka po cca 12 hodinách na očích (vnitřní koutek oka, ve středu smícháno s matnou paletkou, která jde k vnějšímu koutku). Jak vidíte, matný stín po těch hodinách zmizel, zatímco tento ve vnitřním koutku stále drží bez hnutí! Další fotky, kde ho mám na očích, najdete ve včerejším článku nebo i tady na těch dvou fotkách.


Za mě tedy velký palec nahoru, toto se skutečně povedlo. Od hezkého designu přes opravdu dobré funkční vlastnosti. Vážně mě to velmi mile překvapilo. Chápu, že někdo určitě sáhne raději po něčem luxusnějším a dražším, ale pokud máte hlouběji do kapsy nebo se vám nechce investovat moc, tak tohle by mohla být ta správná volba :) Já plánuji omrknout při příští návštěvě i další odstíny, abych věděla, zda si stojí také tak dobře jako tenhle světlý.

Co vy a kosmetika Rival de Loop? Zaujala vás tato kosmetika? Máte s těmito stíny zkušenosti? 

32 komentářů:

  1. Na to, ze monostiny si nejak nekupuji, tak tenhle me opravdu zaujal a hned si ho davam na seznam :-) Jinak od teto znacky mam z dekorativky tvarenku a zapeceny rozjasnovac a za tu cenu jsou to podle me super kousky :-) A pritel zkousel na cerne tecky od nich pasky a taky byl moc spokojeny :-D Moje malinke bohuzel nevytahaly :-/ :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tvářenkách, bronzerech a rozjasňovačích této značky jsem slyšela jen samé pozitivní věci, takže už minule jsem okukovala a plánuji koupi nějakého kousku :) Děkuji za tip!

      Vymazat
  2. Četla jsem už chválu na jejich bronzer i rozjasnovač, tak věřím, že i tyhle zapečené stíny jsou super :) Škoda, že ani jeden z produktů skoro vůbec nepoužívám, takže bych to asi úplně nevyužila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě taky, takže je mám na seznamu a budu s poznáváním RDL pokračovat :D

      Vymazat
  3. já jsem si ted´od této značky koupila za 70kč make-up fresh a matt 01 porcelán a sedla jsem si na zadek chtěla jsem něco lehoučkého co nezaléza do vrásek a porů protože ted na mě vše působí jako maska a tohle je naprostá bomba ..jemně kryje sjednocuje rozjasňuje a mírně zmatňuje co více si přát ...je v lahvičce s pupičkou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tady mám fotku https://instagram.com/p/2QiDXXEiHU/?taken-by=amonissis

      Vymazat
    2. Ty jo, tak to je milé překvapení! Zkoušet make-up by mě asi nenapadlo, ale vypadá vážně dobře, podle toho co píšeš! :)

      Vymazat
  4. Nádhera. Takové odstíny mám nejradši. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já moc mono stíny nemusím, ale takhle fajn kouskům se nebráním :)

      Vymazat
  5. Ten stín je božský.U nás ve městě bohužel Rossmann není, tak tuhle kosmetiku omrknu na netu.I ten obal je moc pěkný.
    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že na internetu asi k sehnání nebude :( Škoda, že Rossmannů je poměrně málo.. pro mě je to top drogérie :)

      Vymazat
  6. Vypadá krásně, budu se na ně muset jít podívat.. :)

    Zvu tě na blog :-)
    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/maminko-ja-se-vcelicek-nebojim.html

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá krásně. Na takové jemné odstíny až tak nejsem, já radši divočinu, tak možná prubnu spíš nějaký barevnější... a asi i ten make-up, jak psala slečna v komentářích výše :) Díky za tip!

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten make-up musím také omrknout :) A stíny mají i divočejší, co jsem tak koukala ;)

      Vymazat
  8. vyzerá veľmi pekne, presne takéto kávové odtiene milujem :)

    Giveaway na mojom blogu:
    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také, pro mě to jsou ty nejvyužitelnější kousky :)

      Vymazat
  9. Wow, krásná barva a především název odstínu je přímo k nakousnutí. Kosmetiku od LR jsem ještě moc nezkoumala, mám akorát jumbo zlatou tužku na oči a je fajn. Po stínu určitě kouknu :)

    Radu - Jarní Rita Ora Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z počátku RdL také ingorovala, ale je to škoda, poměrně fajn věci mají :)

      Vymazat
  10. Wow, krásná barva a především název odstínu je přímo k nakousnutí. Kosmetiku od LR jsem ještě moc nezkoumala, mám akorát jumbo zlatou tužku na oči a je fajn. Po stínu určitě kouknu :)

    Radu - Jarní Rita Ora Giveaway

    OdpovědětVymazat
  11. Krásný stín, krásné balení a i pigmentace vypadá dobrá.
    Já se do Rossmanu nedostanu často, ale na kosmetiku RL musím podívat. :-)
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Ten stín je krásný! Na značku Rival de Loop jsem se v drogerii nedívala, protože mám Rossmann z ruky, ale zajímalo by mě, zda jsou na tom s kvalitou všechny jejich stíny tak dobře :)

    OdpovědětVymazat
  13. Je krásný, jenže v našem zapadákově nemáme ani Catrice natož Rival :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to je problém, Rossmannů málo a v menších městech navíc s omezenou nabídkou :( :D Měli by přidat, ať můžeme nakupovat! :D

      Vymazat
  14. Tak o tomhle stínu slyším poprvé, ale jak se tak dívám určitě ne naposledy! Vypadá krásně a těším se, co nám s ním ještě předvedeš :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Tak na tento stín jsi mě dost nalákala :))) Budu se muset po tom mrknout :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  16. Stín má krásnou barvu a taková výdrž po 12 hodinách je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  17. Je krásnej, hned dneska jsem si pro něj běžela a byl poslední, čekal akorát na mě =D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)