pondělí 20. dubna 2015

Oční Hydrobalzám - něco pro unavené oči

Krásný den přeji!

Představím vám kosmetického pomocníka Oční Hydrobalzám Lipoderm, který je v mé sbírce už poměrně dlouho a dosud jsem tu pro něj neměla prostor. Používala jsem ho asi tři měsíce, pak ho na chvíli odložila, když jsem začala testovat něco jiného a teď jsem na něho opět narazila, když jsem procházela své zásoby. Musím s těmi zásobami začít něco dělat, jinak se tu v té kosmetice fakt utopím :) Ale jsem ráda, že jsem tenhle kousek od For Life & Madaga znovu objevila, protože mi dělá společnost na cestách a vcelku se spolu přátelíme.



Oficiální popis: Hydratační gel se zvýšeným obsahem liposomálních mikrokapsulí, beta-glukanu a vitaminového komplexu pro ošetření očních víček a podočních váčků. Napomáhá minimalizovat otoky a tmavé kruhy pod očima. Má relaxační a chladivý efekt.

Pro mě je tento hydratační gel pomocníkem po ránu, kdy vypadám jako bych právě vstala z hrobu a po večerech, kdy se do hrobu právě chystám :D No nic, to jen popis toho, jak vypadám bez make-upu v těch nejhorších chvílích :) Hydrobalzám je vcelku fajn pomůcka pro ty, kteří trpí stejně jako já na otoky, váčky pod očima, kruhy pod očima a celkově šíleně vypadající oči.. Není to náhrada krému, ale je to krok navíc, pro zbavení se právě těchto problémů (avšak sem tam namažu oční okolí jen tímto gelem a oči zůstanou v pohodě hydratované i bez krému.. ale hloubkově to prostě vyživit nezvládne). Já jej používám nejčastěji po ránu předtím než se začnu líčit do práce a večer předtím, než se namažu krémy, abych trochu osvěžila oční okolí, zbavila oční okolí pnutí a otoků a trochu celkově probrala oči k životu. On je totiž vážně chladivý, má gelovou konzistenci, která je studenější sama o sobě, že ano. Prostě vždy jednou trochu pumpnu, naťupám gel pod oči i na oční víčka a po chviličce mám otoky splasklejší (ale podotknout musím, že ne úplně zmizelé) a oči v lepší kondici. Kruhy pod očima mi po použití bohužel nemizí, ale rozhodně je znát, že jsem s očima alespoň něco provedla. Gel se ihned vstřebává, nezanechává mastný (protože ani trochu mastný není) ani ulepený pocit. Je bez jakékoliv parfemace, takže se nemůže stát, že vám nebude vonět. Balení se mi velmi líbí. Je praktické a zabijete hned několik much jednou ranou: 1. je průhledné, takže vidíte, kolik gelu vám v lahvičce zbývá, 2. je jednoduché a elegantní, takže se vám bude i líbit, 3. má pumpičku na dávkování, takže jej jednoduše aplikujete v množství jaké potřebujete. A když už jsme u množství, tak mu dávám plus za velký obsah! Možná se to nezdá, ale 30 ml je na oční gel opravdu HODNĚ. Vydrží vám věčnost! Já ho mám cca půl roku, používala jsem  ho tři měsíce denně, nyní mi dělá společníka cca 2 - 3x týdně (a to jsem ho občas použila i na celý obličej, když mi chyběl v kosmetické taštičce klasický krém..) a jsem asi v půlce.





Sečteno podtrženo trpíte-li na podobné neduhy jako já, tak vaše oči tuto péči určitě uvítají. Zase to ale není nic, bez čeho nemůžete žít.. Je to prostě další fajn vychytávka zjednodušující mi život a pomáhající mi trochu normálně vypadat.. avšak stejným pomocníkem mi občas bývá i studená lžička přiložená na víčka nebo výrobky s kuličkou z drogérie.. Hydrobalzám seženete zde za 413 Kč/30 ml.

Co vy a značka For Life & Madaga? Máte s ní zkušenosti? Používáte podobné pomocníky na kruhy pod očima?

16 komentářů:

  1. Pouzivam ho take, bez produktu na oci se neobejdu.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už také ne.. nejen, že mě trápí vše výše zmíněné, ale navíc už začínám mít i vrásky, takže používat nějaký krém/sérum je nutnost! :D

      Vymazat
  2. Já ho zkoušela jen ze vzorku a moc mě nezaujal. Po nanesní mám pleť napnutou :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, tak to já vůbec.. gel je tak lehoučký, že o něm za chvíli ani nevím :)

      Vymazat
  3. Používám produkty od této značky, dost mi sedí. No a na kruhy pod očima, toho používám tuny :D

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to fajn, ale já už na sebe patlám krém, sérum, spešl krém na krk, a ještě abych si nanášela zvlášť dva přípravky na oči, to už by mě kleplo:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak to chápu, já mám občas taky pocit, že toho používám už moc :D ale tak po ránu krémy moc nepoužívám, takže sáhnu alespoň po tomto :)

      Vymazat
  5. Od téhle značky jsem zatím nic nevyzkoušela, ale jejich produkty mě docela lákají :-) Kruhy pod očima mám snad permanentně, ať se vyspím jakkoli, ať jsem unavená nebo ne a zatím jsem na to nic účinného nenašla :-) Tenhle hydrobalzám vypadá vážně dobře! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám kruhy také pořád.. :) něco mi je alespoň zredukuje, ale obávám se, že úplně se jich nezbavím nikdy :D

      Vymazat
  6. Od značky nic nemám, ale tvém článku to asi brzo napravím :)

    http://wormake.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to můj čtvrtý produkt této značky a zatím se vším spokojenost! Velmi mile mne tato značka překvapila!

      Vymazat
  7. Vypadá celkem dobře, já na své oční okolí používám krém od Eucerinu. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jaký je? Já to střídám jako ponožky, ale už se plánuji usadit, ono to taky asi není nic dobrého, používám každý půl rok něco jiného :D :-/

      Vymazat
  8. Tuhle značku mám ráda. Hydrobalzám mám doma taky, ale ještě jsem jej nepoužila. No dneska jej asi poprvé zkusím. Hrozně jsi mě na něj navnadila a já jsem teď šíleně zvědavá :D

    Možná jsem se tak narodila... a možná taky ne.... aneb Maybelline ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Tak mi pak dej vědět, jak ti vyhovuje! Mně se zdá tahle značka dost fajn, zatím se vším, co jsem měla možnost vyzkoušet, naprostá spokojenost!

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)