středa 15. dubna 2015

Můj první DM Box

Krásný den vám přeji!

Možná už jste ho někde stihli zahlédnout, ale ráda bych vám o něm napsala i já, jelikož je to můj první, chápete :) a obávám se, že na dlouhou dobu i poslední, při mém (ne)štěstí :D Tuším, že nějak ve druhé půlce března proběhlo další kolo soutěže o Jarní DM box.. Já se opět jako tradičně zaregistrovala a věřte, že už jsem ani nedoufala.. a ono ejhle! 1.4. mi přišel e-mail o výhře.. Jsem čekala jestli to není apríl, ale říkala jsem si, že to by si DM snad netrouflo :D Radovala jsem se jako malá, konečně, po všech těch marných pokusech, to vyšlo! 13.4. v den, kdy bylo možné si box vyzvednout, jsem hned běžela do DMka, abych ho tam náhodou nenechala čekat déle, než bylo nutné.. Dovalila jsem domů a překvapivě jsem ho stíhala při otevírání i fotit, takže dnes pěkně uvidíte postupné rozbalování :)



Box mi paní předala v papírové DM tašce, která byla pěkně těžká :) už tehdy mi bylo jasné, že bude box asi pěkně nadupaný. Doma na mě poté vykoukla zelená jarní krabice. Zelenou sice nemusím, ale co si budeme povídat, k jaru tato barva patří a s radostí jsem to překousla.. hned na vás totiž z boxu dýchla jarní nálada. Po otevření na mne vykoukl průvodní dopis s popisem produktů a hezky detailně zabalené produkty v papíru včetně mašle. Moc se mi provedení líbí, opravdu si s tím tvůrci dali práci.



A pak už jsem jen čučela, co všechno se v boxu skrývalo...



V boxu bylo celkem 10 produktů v plném balení + 2 dárečky v podobě miniatur deodorantů. Myslím, že za cenu 149 Kč celkem nadupaný balíček!


3 výrobky byly kuchyňského rázu. To se mi v boxu hrozně líbí, přijde mi to jako příjemné zpestření :) Mezi nimi oříšková tyčinky Twiggy Max, kterou mi ještě ten den zbouchla ségra :) Dále Hami ovocný příkrm v kapsičce, příchuť jablko a hruška. Tak příkrmy nejsou zrovna to, co vyhledávám, i když přesnídávku si dám sem tam ráda, takže  proč ne? Ochutnala jsem a můžu říci, že jsem si celkem pošmákla. Poslední kousek mi udělal radost asi největší a to Carbonell olivový olej ve spreji, což je pro mne naprostá novinka. Nejdříve jsem se zarazila, když jsem viděla sprej :D ale pak mne to vážně zaujalo a těším se, až ho v kuchyni vyzkouším!


Pečující kosmetika byla v boxu zastoupena Sprchovým gelem s černou třešní od Dermacolu. To vás asi nepřekvapí, přijde mi, že se tyto sprchové gely objevují všude :) každopádně mi to absolutně vůbec nevadí, protože patří mezi mé nejoblíbenější, takže další kousek do sbírky vítám. Radost mi udělal také krém na ruce Balea Fruity Harmony, nevím proč, ale cítím, že budeme přátelé.. Z dekorativky byl v boxu jeden kousek a to lak na nehty Rimmel z nové vyjarněné kolekce Rita Ora. Hrozně jsem chtěla pár barviček této kolekce a tady jsem našla 300 Glaston-berry. Není to úplně odstín po kterém mé srdce toužilo, ale je pěkný a určitě se mi neztratí! Vlasová péče byla v boxu tentokrát zastoupená poměrně široce. Prvním vlasovým produktem je Swiss O-par vlasová kúra. V popisku píší o variantě Třešňový květ (růžový), ale já objevila Jarní vlasovou kúru (žlutá). Trochu chyba v matrixu.


Vlasovou kosmetikou pokračujeme, dále v balíčku byly dva kousky Balea Professional a to Šampon na zhuštění a lesk vlasů a Balzám na zhuštění a lesk vlasů. S vlasovou kosmetikou Balea mám vcelku pozitivní zkušenosti, takže se na tyto výrobky těším.


No a na závěr pořádná vlna deodorantů! Možná až moc :D Pánská populace v boxu mohla objevit Axe Black, novinka na trhu. Poměrně příjemná vůně. Chtěla jsem jím obdarovat přítele, ale sestra byla rychlejší a nechala si ho pro sebe :D No a tak přítel dostal alespoň cestovní balení pánského spreje Nike, který též voní moc hezky. A na mě samotnou zbyl deodorant B.U., který mi bude dělat společnost v práci. Takže nakonec jsme spokojeni všichni. :D

Musím říci, že jsem příjemně překvapená a potěšená. Nic z produktů nepřijde nazmar, všechno já nebo někdo z okolí využijeme. Box se mi líbí, je pěkně vyjarněný, plný zajímavých kousků. Za 149 Kč poměrně nadupaný. Jsem rozhodně ráda, že ho mám a můžu si tak užívat několika zajímavých produktů..

A co vy a DM box? Měli jste štěstí, máte ho? Jak se vám líbí obsah?

20 komentářů:

  1. Taky jsem měla poprvé štěstí. Škoda, že tam jsou hned dva pánské produkty a není tam víc dekorativky. Ten zimní box se mi líbil víc, ale i tak jsem ráda.

    OdpovědětVymazat
  2. Nějakou mňamku bych vyměnila za dekorativku, ale jinak vcelku fajn obsah :)
    My Make-up Store - GA

    OdpovědětVymazat
  3. Některé výrobky ani neznám. Ne, neměla jsem štěstí, DM box se mi úspěšně vyhýbá. Minulý box mi přišel lepší, ale jako za 150 to jde :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako jo, také se mi ten minulý líbil víc, ale přesně jak říkáš, za 150 Kč je to fajn! :)

      Vymazat
  4. Já zase nevyhrála, jaké překvapení :D Každopádně tento mě moc nezaujal, tak nevím, jestli se příště zase budu hlásit, jsem pak akorát zklamaná/naštvaná :D Ale krabička je nádherná, to zase jo :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  5. No já se registrovala na každý a nezískala jsem ho zatím ani jednou. Ale příště se registruju zarputile znovu, o tom žádná! :-D Minulý box byl fakt boží, to jsem na dm byla naštvaná, že si ho nemůžu zakoupit. U tohoto mě to zas až tolik nemrzí. Ale kdybych ho měla, tak zklamaná nebudu, to zas ne. Za ty prachy super. Na rozdíl od všech těch možných ladyboxů, ten mě nezaujal nikdy ani jeden (ještě že jsem si nikdy žádný neobjednala). Ty jo, ten olej ve spreji ale vypadá hodně zajímavě, ten si asi koupím. To je super nápad, co ti lidi ještě nevymyslí, co? :-D A balení dm boxů je vždycky úplně úžasné. Axe jsou pro chlapy nej deodoranty, můj muž vyžaduje jen je (mimochodem, v Anglii se jmenují Lynx) a ta nejvíc sexy vůně je Africa - doporučuju. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Axe jsou super, u nás v rodině jsou oblíbené nejen u chlapů, ale i u ženských :D Ten olej je fakt dobrý nápad, může to být super, jen tak to nastříkat na pánev a nebo třeba na maso, co chce člověk péct v troubě.. žádné zbytečné polévání a tak :D A máš pravdu, minulý byl lepší, ale jako za 150 Kč se to pořád vyplatí.. zas tady mi fakt nic nepřišlo nazmar, což jsem ráda :)

      Vymazat
  6. Já opět nevyhrála a fakt mi to štve. Lepší by bylo, kdyby bylo třeba 2000 kusů a kdo dřív přijde, ten dřív mele, takhle mi akorát mrzí, že nemám nic.
    Obsah je pěknej, určitě bych to zvládla spotřebovat, až na tu sušenku...
    Jinak olivák ve spreji je super na palačinky, pěkně to stříkne olej po celý pánvi, takže to není tak mastný... olej vydrží dlouho, ale zase je dražší =o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to mně to zase přijde takhle spravedlivější :D :) já bych zas neměla nic stylem "kdo dřív přijde, ten dříve mele..", protože nesedím u počítače celý den a většinou to dávají během dopoledne, což nedávám, když jsem v práci :D :(
      Na olivák se těším, je to zajímavá věc .)

      Vymazat
  7. Já jsem ho taky nevyhrála, ale tentokrát mě to tolik nemrzí, ne že by by to byl propadák to určitě ně, ale ten minulý mi přišel lepší. Příště to každopádně budu zkoušet zas, za ty peníze to stojí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, pod to se můžu podepsat :) minule se mi zdál taky lepší, ale zase je to fajn za těch "pár korun"..

      Vymazat
  8. jéj, vyzerá to super! ja by som sa tvojmu balíčku veľmi potešila :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem ho taky vyhrála, ale nevyzvednu si ho. Takže kdo by ho chtěl leží v DMku v Olomouci na Šantovce. Zájemkyni zašlu kód. petra25x@email.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám na DM box pořád smůlu :( Sice mám pocit, že ty předchozí byly lepší, ale já bych byla nadšená i z tohoto :D

    New in: March 2015

    OdpovědětVymazat
  11. opět nic, tak snad přístě ...nebo raději už doufat nebudu :D

    OdpovědětVymazat
  12. Klárko, ty jsi tak milá. Už jsem tě i zahlédla v práci a musím říct, že působíš sympaticky. Akorát mě bylo trapné tě oslovit a říct: "Jsi moje oblíbená blogerka!" :-D To by lidi kolem asi pěkně čučeli:-D
    Jinak box jsem ještě nikdy nevyhrála a tenhle mě moc nezaujal, možná až na ten olej :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, děkuji .) Tak to jsem měla asi světlou chvilku :D bývají i dny, kdy se i v práci mračím, ač bych neměla :D a příště klidně přijď a pozdrav, já budu ráda! ;)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)