sobota 4. dubna 2015

4 vzácné oleje pohromadě aneb Garnier Beauty Oil

Krásný páteční den!

Víkend je před námi, takže to pro mne znamená zase práci :D Nevím tedy, jak moc se budu v okolí blogu vyskytovat, ale snad se tu alespoň na chvíli zastavím :) Dnešní článek bych ráda věnovala jednomu z aktuálních oblíbenců - Vyživujícímu olejovému tělovému mléku Beauty Oil. Na svědomí ho má Garnier a určitě vám neuniklo, protože asi před necelým rokem, při jeho vstupu na náš trh, strhl poprask :) Já díky svým nasysleným zásobám všemožných krémů/olejů/mlék/másel, jednoduše mazadel, jsem se k němu dostala až nyní. A to jsem se na něho tak těšila! Ale kdo si počká, ten se dočká.. a dočkala jsem se i já.


Oficiální popis: Mléko je obohacené o 4 vzácné zkrášlující oleje: arganový, makadamiový, mandlový a olej z růže. Pomáhá viditelně zlepšit vzhled Vaší pokožky. Výsledkem je intenzivně vyživená, viditelně rozjasněná a na první pohled jemnější pokožka. 



Vzpomínáte si na tento peeling? Jestli si vzpomínáte, tak se k nám dostal ve stejnou dobu jako toto mléko. Peeling jsem si zamilovala a u tohoto krému jsem nečekala nic jiného.. Balení je jednoduché - větší lahvička s praktickou pumpičkou, díky které je aplikace jednoduchá. Většinou na celé tělo pumpuji tak 6x - 7x. Mléko v lahvičce hezky stéká ke dnu, takže je pravděpodobnost, že jej spotřebuji až do poslední kapky (uvidíme za pár dní). Co vás ale skutečně okouzlí? Stejně jako u peelingu ta vůně! Bože, to je něco tak neskutečně dokonalého! Nemám představu, jak vám ji dokonale popsat, protože k tomu prostě dokonalý popis neexistuje, to musíte cítit! Je to smíchání všech čtyř olejů, kdy výsledkem je jemná, lehce orientální vůně, kterou prostě chcete! :) Voní totožně s peelingem, možná o něco intenzivněji, takže se skvěle doplňují. Textura je krémová, barva je nažloutlá. Mléko se krásně rozetře a ihned vstřebá, nezanechává žádný nepříjemný mastný film, jen krásně jemnou a hebkou pokožku. Použít toto mléko je skutečně zážitek, já si po dlouhé době mazání neskutečně užívám :) Zastavím se ještě u hydratace. No, u těch popisků firem bych byla opatrnější, protože na to, že hlásá mega vyživení a velkou hydrataci díky olejům, to zase žádná extra bomba není. Ale, k mé normální pokožce je hydratace dostatečná a péče odpovídající. Nejsem vysušená ani přehnaně překrémovaná, péče pro mne ideální. Po umytí moji pokožku hydratuje, vyživí a uvolní a já se tak cítím skvěle. Avšak je mi jasné, že pro sušší typ pokožky by to stačit nemuselo.. 




Sečteno podtrženo, pro mě je to značka ideál. Přesně takhle si pro sebe představuji tělové mléko! Z vůně se prostě nemůžu probrat, mazání jde jedna báseň i hydratace je pro mne fajn. Rozhodně ho nemám naposledy a třeba se za pár měsíců (no, když kouknu na nasyslené zásoby, tak spíš let) setkáme. Seženete ho v drogériích, cena se pohybuje kolem 150 Kč, pokud se nepletu :) Ale určitě se dá sehnat i ve fajn akcích.

Co vy a řada BeautyOil od Garnier? Máte s ní zkušenosti? Také vám tak voní? :)

11 komentářů:

  1. Zkusenost s touhle radou vubec nemam, ale musim rict, ze jsi me dost nalakala :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Uz nekolikrat jsem se na nej divala, ale , am take dost zasob tak jeste chvilku pockam.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tuto řadu jsem ještě nezkoušela, ale za chvilku budu potřebovat nové tělové mléko, tak po tomto kouknu, líbí se mi, že má pumpičku :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mňa teda neláka kvôli obsahu parafínov :/ nakoľko ja osobne na ne zle reagujem.

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mám a moc ráda používám, krásná vůně:))

    OdpovědětVymazat
  6. Nemít ho v DM boxu, tak bych si ho sama nekoupila. O to víc jsem ráda, že tam byl. Já jsem líná na mazání, ale úžasná vůně tohohle mléka mě donutí :).

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná recenze se kterou musím souhlasit. Objevila jsem mléko díky DM boxu a musím říct, že je to jediné mléko u kterého jsem si koupila druhé balení, přestože stejně jak ty mám doma milion dalších mlék ke spotřebování. Nešlo tomu prostě odolat, navíc když ho měla Teta v akci za 110 Kč :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Zkušenosti nemám, ale asi si ho pořídím. Na jaře a v létě nemám vysušenou pokožku jako v zimě, tak by mohlo postačit. A ta vůně je úžasná, čichala jsem k peelingu a pokud i toto mléko voní stejně, tak příští volba tělového mléka je jasná. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Zatím mám nasyslených hodně zásob, ale rozhodně je časem moc ráda vyzkouším :)

    Jak šetří shopaholici :)

    OdpovědětVymazat
  10. Zkušenosti s tímto tělovým krémem nemám, protože mám doma zásobu všeho možného a zakázala jsem si kupovat další výrobky, dokud alespoň polovina z toho co mám nezmizí! :D ale určitě si jej po Tvé recenzi připíšu na seznam. Mám sice hodně suchou pokožku, ale když říkáš, že to za tu vůni stojí... ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. Na toto mléko jsem četla už spoustu pozitivních reakcí a chystám se na něj. Ale jelikož mám zatím železné zásoby, stále odolávám :D

    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)