pondělí 16. března 2015

Spotřebováno - únor 2015

Krásný pondělní den!

Půlka měsíce za námi a spotřebováno za únor před námi :) Chvíli mi to trvalo, bohužel mi v poslední době čas nehraje do karet. Ale snad teď bude v následujících dnech/týdnech lépe.


 Musím říci, že na to, jak byl únor krátkým měsícem, stihla jsem toho spotřebovat opravdu hodně. Klasika, zase vám dojde všechno najednou.. u mě je to vážně běžná záležitost. Tento měsíc celkem 11 spotřebovaných plných baleních a několik vzorků. Jsou tu kousky jak z vlasové, tělové, pleťové i dekorativní kosmetiky, pěkná úroda!


Začneme tělovou kosmetikou. Tam tento měsíc padly za vlast akorát dva sprchové gely a jeden tělový krém..

Palmolive Naturals Calming Pleasure - jsem našla v kosmetickém balíčku pod stromečkem. Vcelku příjemná, krémová záležitost, kterou se dá pohodově umýt. Vůně třešňového květu není špatná, ale na můj vkus možná až moc sladká.. Prozatím snad všechny, které jsem od Palmolive zkoušela, na mne byly dost přeslazené. Ale proč ne, kdo tyto vůně rád, bude podle mě spokojen. Hodnocení: 4/5.

Sebamed Osvěžující sprchový gel - tohle je jiné kafé! Z počátku jsem si nedovedla představit, že se budu mýt něčím s tak intenzivní pánskou parfemací, ale překousla jsem to a jak ráda jsem po prvním umytí byla! Vůně je úžasná, provoní pokožku a nejen tu, také koupelna nezůstane ušetřena a bude celá voňavá. Co mě ale dostalo je to úžasné probuzení smyslů.. to tenhle gel vážně umí, cítíte se po sprše vážně maximálně fresh, i když jste předtím byli úplně zmožení.. vážně perfektní pocit. Navíc hezky napění a pokožce to také prospívá. Super příjemné! Hodnocení: 5/5.

Himalaya Tělové mléko s kakaovým máslem - jsem nestihla ani pořádně vyzkoušet a všimla jsem si, že má prošlou záruční lhůtu (jo to mám za ty nasyslené zásoby!!). Takže o tom vám bohužel více nenapíšu.. už už přišlo na řadu a ono mě zaskočí takovou podivnou vůní a prošlou expirační lhůtou.. No nic :(


Garnier Fructis Posilující šampon pro objemnější a hustší vlasy Densify - nemám ráda jejich balení, ale jinak mi šampony Fructis nevadí, naopak, jsou fajn. Líbí se mi jejich ovocná vůně, spotřeba malého množství šamponu, ale naopak velké množství pěny.. a ten výsledný efekt. Vlasy možná trochu rozlítané, ale jinak na velmi dlouho dobu voňavé a svěží. Mastily se běžným tempem a to je pro mě důležité, takže ano, já ho za ty peníze beru. Netvrdím, že je to nejlepší šampon, co jsem kdy měla, ale není ani nejhorší. Hodnocení: 4/5.

Ziaja Maska na vlasy Intenzivní obnova - gelová konzistence, jemná nenápadná vůně, praktické balení, které doděláte až do poslední kapky a hlavně skvělé účinky. Vlasy nemastí, ani s ní neplihnou, zůstávají v dobrém stavu poměrně dlouho (u mě klasicky 2 - 3 dny) a hlavně: dá vlasy do pořádku, když to potřebujete. Já jsem na masky dost lajdák, ale ráda si na ně vzpomenu, když mám vlasy suché/zplihlé/unavené/zničené konečky.. tahle mi dá vlasy do pořádku během několika použití, už po prvním jsou celkem v cajku. Hodnocení: 4/5.

Dermacol Aroma Ritual krém na ruce Hrozny&Limetka - jsou krásně parfemované, jako celá řada Aroma Ritual. Mají dokonce stejný obal jako sprchové gely nebo tělová mléka, takže je zaručeně v regálech poznáte (ale možná si je s mléky/gely spletete :D). Svého favorita, Hrozny a limetku jsem dodělala až nyní, skoro po roce od recenze a to jsem prosím další musela poslat dál, jinak bych se v nich patlala do dneška! Krémy se mi líbí, až na jeden fakt - malou hydrataci. Už kdysi v recenzi jsem psala, že není žádná sláva, ale v loňském roce mi to ještě stačilo.. od té doby se však mnohé změnilo a mé ruce jsou suché v jednom kuse a potřebují hydratovat podstatně více.. na to tento krém bohužel nestačil, mazala jsem si je proto třeba i 4x denně a nakonec sáhla stejně po jiném krému, který mým ručičkám dodal skutečnou výživu.. Máte-li ruce v pořádku, budou se vám líbit, já už potřebuji od krému na ruce trochu více.. Hodnocení: 2,5/5.

Lady Speed Stick Stainguard - mi zmizel až nějak moc rychle! LSS antiperspiranty mám vcelku ráda, protože celkem zabírají (i když ne úplně). Bílým flekům jsem se také celkem úspěšně vyhýbala, co mi ale vadí je to drolení antiperspirantu, které přišlo ke konci jeho životnosti a nakonec jsem ho vlastně pěkný kousek vyhodila, když se mi rozpadl v ruce.. Nevím no, škoda. Ale jako antiperspirant určitě není k zahození a já ho neměla naposledy, teď jsem však věrná pánskému Axe! :D Hodnocení: 4/5.


Himalaya Herbals Pleťový peeling s Nimbou - je fajn, fajn, fajn! Líbí se mi jeho hrubost, která je tak akorát - nedře, ale ani není zbytečně moc jemný. Parfemace nevtíravá a na pleť ideální. Co se mi líbí je dokonale vyčištěná pleť a přesto na pleti příjemný pocit! Nezanechával pleť vypnutou a přesušenou, ale naopak byla hezky vyživená a zůstala po umytí trochu mastnější. Značka ideál, jeden z nejlepších pleťových peelingů, co jsem kdy měla. Hodnocení: 5/5.

Ziaja Šalvějový gel na oteklé oči - je jedním z těch kousků, které jsem si nemohla vynachválit, ale do určité chvíle. I když to asi bude mým vlastním přičiněním. Abych to vysvětlila, když jsem psala recenzi (loni v květnu) a ještě dost dlouho poté, jsem si ho nemohla vynachválit - vážně mě zbavoval otoků po ránu a to i v době, kdy jsem zažila to nejnáročnější období - v srpnu, kdy jsem naspala maximálně tak čtyři hodinky a pak jsem měla oči jako angorák. Jenomže poté jsem začala testovat jiné kousky a tenhle šel tak trochu stranou. Nechala jsem ho tedy "uležet" a věnovala se jiným. Na tenhle gel jsem si vzpomněla až nyní, asi před dvěma týdny, kdy jsem si ho chtěla vzít k příteli. No, aplikovala jsem ho pod oči a málem jsem se po.. nebudu sprostá. Ale tak strašně štípal a pálil, že jsem si musela znovu umýt obličej a pro jistotu to odstranit vatovým tampónem a micelárkou. Holt jsem pako a nechala jsem si ho pravděpodobně zkazit. Jo, to už je druhý kousek v tomto měsíci. Když se daří, tak se daří! Za předchozí období bych hodnotila 4,5/5, za tohle klesl na 0,5/5 :D

Anatomicals Balzám na rty Ba na na - byl tááák dlouho mým věrným společníkem. Jedni ho milují, druzí nenávidí. Já patřím naštěstí do té první skupiny. A proč? Nejen, že krásně voněl po banánech, jednoduše se aplikoval, balení vydrželo úplně všechno, ale hlavně tenhle balzám báječně hydratoval a dokázal s mými rty naprosté zázraky! To jsem nezažila, aby mi moje velmi suché a kolikrát popraskané a pálivé rty, dokázal dát balzám dokupy během jedné jediné noci. Tento to dokázal. Řeknu vám, že od té doby, co ho nemám, tak solidně trpím. Musím co nejdříve objevit stejně tak úžasnou náhradu, protože jinak zešílím! Hodnocení: 5*/5.


Dermacol Lanýžový hydratační make-up - můj největší favorit mezi make-upy v poslední době. Hezké balení, praktická pumpička, dobré a sedící odstíny (jednička je vážně světlá, já měla dvojku a i ta mi sedla!), střední až vysoké krytí a přesto přirozený a svěží vzhled a maximální výdrž. Já mu opravdu nemám co vytknout, prázdné balení (a u mě je to vážně co říci!) mluví za vše. Zvažuji zda jít do dalšího balení a nebo zkoušet dál, co kde objevím.. až mě to začne štvát, jak nemůžu nic dobrého najít, tak se k němu vrátím :) Hodnocení: 4,5/5 za to, že není bezedný! :D

Dermacol Řasenka Mega Lashes - tahle řasenka mne na rozdíl od kolegy make-upu tolik nenadchla. Vlastnosti bych řekla takové průměrné, ani extra super ani extra špatné - řasy natočila, zvýraznila, trochu dodala na objemu a prodloužila, ale žádný zázrak.. trochu totiž i poslepila a hlavně mi opadávala pod oči (já nevím, co se to jako děje, že mi to teď dělá každá druhá řasenka?!). Takže dávám 3/5 a doufám, že příští DC bude zase super.


No a pak je tu několik vzorečků, které mi dělaly společnost na návštěvě. Šampony Ziaja olivový (mimochodem hezká vůně, dobrá pěnivost a myslím, že ani výsledky nebyly k zahození.. uvažuji o plném balení), Weleda s výtažky z obilovin (myslím?) a Swiss Nature od značky Swisso Logical. Tělové máslo s olivami od Ziaji a jedno formující Q10 od Sebamed.. Na cestách jsem teď celkem vzorečková.. alespoň důvod je použít a vyzkoušet :)

Tak a to je pro tentokrát vše.. Já myslím, že solidní, ne? Uvidíme, co se tu objeví příští měsíc.. očekávám, že to zase bude trochu mírnější spotřeba :D

Krásný zbytek dne! :)

19 komentářů:

  1. Obdivujem ťa ako dokážeš takto pekne spotrebovať produkty :) Ja mám nejaký hlúpy zvyk, že takmer všetko tesne pred dnom odložím a začnem používať iný produkt :) Potom to tu len hromadím a nemám kam dávať :) Budem sa musiet polepšiť a zobrať si z teba príklad :)
    MORE than FASHION

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když to já musím, kdybych to tak nedělala a vše jenom otevřela a vyzkoušela, tak se tu v tom za chvíli utopím :D :)

      Vymazat
  2. Lanyzovy makeup chci konecne vyzkoset.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Sakra! Jak jsem posedlá kupováním make-upů, tak tomuhle jsem odolala, což jsem asi neměla. Budu jej muset zkusit, co kde čtu, tak ho všichni jen chválí :)

    Spotřebováno: Únor 2015 + Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já se pro něho asi vrátím :) teď jsem si koupila Maybelline s tím, že se mi zdál taky dost světlý, ale nakonec má na tváři takový divný podtón.. achjo :D

      Vymazat
  4. Pěkná spotřeba :) mě teď najednou taky všechno dochází, ale jsem jen ráda :) Z těchto produktů jsem nezkoušela žádný, jen jak jsi měla ten krém na ruce od Dermacolu, tak jsem měla sprcháč, byl skvělej :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já jsem za tu spotřebu taky ráda :D jinak bych se tu za chvíli nemohla ani hnout, kolik tu toho mám :)

      Vymazat
  5. já mám toho lanýže 1 a je fakt strašně světloučký! jinak DC řasenky mi všechny ne opadávají, ale šmouhují, takže večer vypadám trochu jako panda...docela mě štvou :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to nutně potřebuji, tu dvojku jsem měla v pohodě a mohla nosit, ale ten aktuální, co mám, tak má divný nádech (i když je světlý), takže to potřebuji s něčím míchat :D to stejně prostě vyhraje ten lanýž, dlouho jsem se s žádným make-upem necítila tak dobře jako s ním :) a z řasenek od DC jsem měla problém jen s touto, jiné mi neopadávaly, tak já nevím.. asi divné řasy v poslední době :D

      Vymazat
  6. Teď všude vidím značku Himalaya, já si v sobotu od ní koupila první věc, víceúčelový krém, ale asi nezůstane jen u toho. Chci zkusit určitě peeling a asi nějakou masku. Jinak jsem měla úplně ten samý krém na ruce od Dermacol a taky mi ta hydratace úplně nestačila, jinak tu vůni ale miluju :)

    OdpovědětVymazat
  7. Balzám Anatomicals je vážně super a s peelingem jsem také spokojená :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  8. Ten balzam na rty vypada opravdu skvele, jak neco voni po bananech, tak je to pro me jako delane :-) Me takto s hydrataci prekvapil balzam od Alverde. Je s mesickem a kdyz jsem si k nemu poprve cuchla, tak me teda vubec nevonel a on mi ani ted nejak moc nevoni, ale docela jsem si na nej uz zvykla. Hlavni bylo, ze kdyz jsem se rano probudila s totalne suchymi rty se supinkami, tak je behem dne nadherne zhydratoval a vecer uz po suchych rtech nebyly ani stopy :-)

    OdpovědětVymazat
  9. šampón vyzerá veľmi dobre, podľa obalu usudzujem, že musí voňať skutočne perfektne :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Hrozny a limetku musím konečně ovonět. :) Máš ale pravdu, že řada Aroma Rituals je k snězení, mňam ta vůně. :)
    A balzám od Anatomicals zní dobře.

    OdpovědětVymazat
  11. Zásoby ;) :D To znám... ;)
    Já omezila "sysling" aneb hromadění zásob a začala dodělávat postupně produkty (občas se totiž zastavím někde v průběhu balení, rozdělám něco dalšího a pak bych potřebovala koupelnu větší než obývák :)

    Zajímavé, že jak jsem to nesledovala úplně důsledně, tak se mi zdálo, že ani nic nespotřebuju, ale postupně se nějaké obaly nasbíraly, jen v tom schovávání spotřebovaného nejsem ještě tak 100%ní, hlavně v lednu mě to hned netrklo.

    No, třeba časem dosáhnu taky takových pěkných výsledků jako máš Ty, zatím mi stačí celkem čtvrtletní interval na "spotřebováno":D

    PS: Hrozny&limetka voní fakt krásně ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Vůni produktů z řady Aroma Rituals zboznuju, neni jedina, co by mi nevonela :)


    www.lettertomywardrobe. blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Osobně nemám zkušenost s ničím ale Palmolive sprchové gely miluji a třešňový jsem už myslím použila kdysi dávno od mamky :) a nádherně voněl

    OdpovědětVymazat
  14. Teda, to je spotřebováno! Osobně mě už nějakou dobu lákají krémy (gely) na oči od ziaji, teď ale nevím, jestli do toho vůbec jít :-D

    OdpovědětVymazat
  15. Na to, ze je spotrebovano kazdy mesic tak te opravdu obdivuji! Ja se asi nikdy nedokopu delat spotrrbovano kazdej mesic, protoze to hodne stridam :-) nekdy toho mam vic nekdy nic. Ja zas sprchove gely od palmolive miluji, ta vune vydrzi neskutecne dlouho na tele. :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)