neděle 1. března 2015

Osvěžující "chlapská" sprcha..

Krásný den, moji drazí!

Znáte značku Sebamed? Ne? Tak dnes vám od ní představím jeden nevšední kousek. Tato značka je známá především kosmetikou pro citlivou pleť a pokožku a také výrobky pro ty nejmenší - miminka. Já jsem s ní až na nějaké vzorky v minulosti, do styku moc nepřišla, i když jsem na ní už párkrát koukala.. Teď jsem však dostala možnost vyzkoušet si Svěží sprchový gel této značky.



Oficiální popis: Sebamed, pionýr medicínské péče o pleť, má více než 40-letou zkušenost v klinickém výzkumu a vývoji účinných výrobků s aktivními, pleti vlastními látkami. Hodnota ph 5,5, hodnota zdravé kůže, má přirozenou ochranou funkci. Osvěžující sprchový gel bez mýdla pro jemné denní mytí zanechává pokožku pružnou a jemnou. Podporuje obnovu přirozeného ochranného pláště kůže s ph 5,5. Neobsahuje alkalické složky. Součástí složení je alantoin, který regeneruje a zjemňuje pokožku. Změkčující a hydratační složky podporují obnovu hydro-lipidové zásoby. Sprchový gel poskytuje jemné mytí pro stresovanou kůži - bez dehydratace a podráždění s osvěžující vůní. Je doporučován pro denní mytí pro citlivou a stresovanou pokožku, zejména po sportu.



Sprcháč není nic, co by mne dostalo na první pohled.. Přiznejme si, kdo opravdu řeší sprchový gel? Já ne, alespoň do té doby, než mne dokáže něčím přesvědčit, překvapit.. ať už mile či nemile. Tenhle sprchový gel mne po otevření krabičky (ano, dostanete ho ještě luxusně ve vlastní krabičce! ;)) nijak zvlášť nepřekvapil. Jednoduchý bílý obal, odpovídající "lékárenské" kosmetice. Po přičichnutí mne překvapil, z  počátku nemile. Parfemaci to má dost intenzivní a na první přičichnutí se mi vůůůbec nelíbila! Je totiž mírně (ne, hodně!) pánská. Ale jo, proč ne, já proti pánským vůním nic nemám. Jen mne to mírně zaskočilo a tahle mi připadala z počátku taková "všední".. jak sprcháč mého dědy :D Ségra zase říkala, že ji to přijde jako kombinace chlapa a čističe do záchodu :D Jenže, to předtím, než jsme ho začaly používat. Po pár použitích jsem změnila názor (i sestra) a do sprcháče se naopak úplně zamilovala. Vůně je skutečně intenzivní, to znamená, že nejen krásně provoní vaše tělo, ale i celou koupelnu a to na hodnou chvíli. Ta vůně vydrží i docela dlouho po umytí, takže pokud vám nevadí podobné parfemace, budete nadšení. Já jsem. Ta vůně je totiž osvěžující a velmi relaxační. Vždycky mě ta sprcha strašně vzpruží! To však není jediná výhoda tohoto sprcháče, potěšilo mě i to, že ho stačí opravdu malé množství a krásně napění (to mám fakt ráda!). Nejpříjemnější je však fakt, že po umytí zůstává pokožka vážně krásně jemná, vyživená a nádherně hebká. Takový efekt se mi skutečně zamlouvá.. Dlouho jsem se necítila po sprše tak příjemně jako s tímto sprchovým gelem. Za sebe tedy mohu jednoznačně doporučit, vážně fajn záležitost.

Sprchový gel najdete tady, cena je 89 Kč za 200 ml.


Máte zkušenosti se značkou Sebamed? Jakou vlastností především si vás získá sprchový gel?

8 komentářů:

  1. Výrobků od seba med jsem vyzkoušela několik a zatím jsem byla vždycky spokojená :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já věřím :) teď zkouším i nějaké ty miniaturky, co mi přišly s balíčkem a jsou fajn! Zatím nic, co by mi něčím vadilo :)

      Vymazat
  2. tak toto ma veľmi oslovilo, lebo pánske vône milujem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky! :D Důkazem mi jest tenhle fajn sprcháč a hlavně u mě vedou pánské antiperspiranty! :D

      Vymazat
  3. Sebamed mám hodně ráda. úplně nejlepší je ale od nich deo bez alkoholu a hliníku. Ač kuličkové nemám ráda, tenhle miluju a stále se k němu vracím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip, určitě omrknu.. zrovna by se mi nějaký deo hodil :)

      Vymazat
  4. Sebamed není špatná kosmetika, ale naprosto mě nezaujaly obaly a na ty já docela dám :-) Povrchní, vím...:-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani ne, já to mám naprosto stejně ;) Tenhle mne také ničím extra nezaujal, o to překvapenější jsem ale byla, když jsem zjistila, jak fajn je obsah :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)