sobota 28. února 2015

MOTD: Jednoduchý make-up pro běžný den

Krásný den přeji!

Máme tu víkend a protože o víkendu má většina z nás lepší věci na práci, než okukovat blogy (nebo ne?), tak dnes jenom stručně, jasně, výstižně. Jeden rychlopost s líčením.. Prostě název mluví za vše, můj každodenní, jednoduchý make-up. Přiznám se, v poslední době moc obměn nepřichází. Jako jo, sem tam jiná barva stínů, ale většinou se držím při zemi a využívám přirozených, jemných, béžových a hnědých tónů. Stejně tak rty.. i když občas se odvážu a hodím na sebe nějakou křiklavější.. Ale už je taková možnost málokdy. Přiznám se, že na ni už moc nemám "koule".. v práci bych ji potřebovala často upravovat a kontrolovat a to jednoduše nemůžu, takže příležitostí, kam si ji vzít moc nemám.. proto v poslední době vedou jemné a přirozené odstíny rtěnek nebo úplně nejlíp - hydratační balzámy. Achjo, je to se mnou hrozný, jsem stále mizernější blogerka :D


Ale zpět k líčení. Takže, jak jsem řekla jednoduchost a rychlost - moje aktuální heslo (nejen) při líčení. Oči nalíčené hnědými odstíny a doplněk tentokrát výrazné rty. Na oči jsem použila stíny v tužce od Astoru, které jsou vážně moc fajn, oko jsem pak dostínovala tmavě hnědým stínem paletky Vivo. Prostě moje nejoblíbenější paletka, k tomu není co dodat :) Rty jsou vybarvené novou barvou na rty od Dermacolu, kterou jsem použila v rámci testování. No a nakonec vlasy do culíku (tak trochu v práci must have) a pohodlné oblečení (jaké přesně zjistíte na konci článku) :)


Použité produkty:

Tvář:

Make-up Mattitude Astor, odstín 02 Porcelain (btw do porcelánu to má sakra hodně daleko)
Korektor Perfect Stay 24H Astor
Fixační pudr Dermacol
Tvářenka Bourjois, odstín 34 Rose D'or

Oči:

Tužka na obočí Essence
Oční stíny 24H Perfect Stay Astor, odstín 120 Chic Nude
Paletka stínů Vivo Unprotected
Gelové linky Maybelline
Řasenka Lash Princess Essence

Rty:

16H Lip Colour Dermacol, odstín č. 02



A proč jsem zvolila červenou rtěnku? Aby ladila s novým super tričkem! Jen ať každý ví, že tohle místo, kde se s vámi setkávám, miluji! :D :)


Tak zase někdy příště.. třeba se mi zas podaří za denního světla vyfotit něco normálního :)

Co vy a výrazné rty? Sázíte na ně? Nosíte je i běžně přes den?

28 komentářů:

  1. Takové líčení očí v neutrálních odstínech mám sama nejradši. Ráda kombinuji růžové a hnědé odstíny. Ráno ani nemám moc času se nějak kreativně vyřádit a do práce je to nejlepší možnost. Rtěnky bohužel moc nenosím, zdá se mi, že mi vysušují rty, a to nemám ráda. Raději tedy lesky na rty, které rty jen lehce obarví :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já rtěnky ráda, ale zase s tím je kolikrát víc starostí než radostí :D :)

      Vymazat
  2. Líčenie očí je super, bežne to u mňa tiež tak vyzerá, ale výrazné rúže bežne nepoužívam. Pri práci nemám čas to neustále kontrolovať, dopĺňať a keďže som učiteľka v škole, decká to neocenia, skôr sa čudujú :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D No jo tak to chápu :) U nás by se to snad i ocenilo, ale jak říkáš - není čas na kontrolování a doplňování :(

      Vymazat
  3. Krasne liceni :-) Vyrazne rty mam moc rada, ale je pravda, ze pres den je nosim jen vyjimecne :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme dvě :) také v tom radši vyrážím ve volném čase..

      Vymazat
  4. Moc pěkné Klárko ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Klárko ty máš tak pěknou pleť, psala jsi že se ti vysazením zhoršila. Ale teď ji máš super, jak jsi to dokázala? Já HA neberu rok (předtím 6 let) a je to furt hrůza :-( Zkoušela jsem zinkovou mast a miraclean a stejně se to furt dělá. Pravidelně pleť čistím, ale už jsem se musela začít i líčit, dřív jsem nikdy nepoužívala make up, ale teď se na sebe nemůžu dívat. achjo. poradíš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, ale to se podle mě jenom zdá :) fotky sice upravované nejsou, ale ve skutečnosti mi ta pleť přijde horší než na fotkách.. a sama s ní úplně spokojená nejsem, momentálně mám pupínků habaděj (i když může být samozřejmě i hůř).. já doporučuji čekat a hlavně se z pleti nenervovat! Já vím, že to jde těžce, ale tím stresem a neustálým kontrolováním a hlídáním se to jen a jen zhoršuje!
      Kdysi jsem měla tiskové zprávy o Skinorenu, volně dostupném krému na akné, tak jestli by nepomohl.. Mně osobně tenkrát před rokem pomohl Effaclar Duo + od La Roche-Posay.. ten bych si určitě pořídila znovu, kdybych měla s pletí výraznější problémy.. A podle mě (ale to je jen osobní názor) neprospívá ani přehnaná péče o pleť.. neřeknu vyčistit pleť po odlíčení, ale mně třeba pomohlo, když jsem přestala pravidelně pleť zatěžovat všemi možnými přípravky "navíc", tzn. masky, peelingy, denní a noční krémy, séra,.. jeden čas jsem používala pouze jeden krém, micelární vodu a čistící gel na mokré čištění a osvědčilo se mi to více než neustálé drhnutí a péče.. :)

      Vymazat
    2. Já jsem měla potíže s akné. Používala jsem konopnou mast CutisHelp (http://www.videolekarna.cz/videoporadna/?otazka=93). Pomáhalo to, ale pak se stejně akné vrátilo. Pomohlo mi, když jsem zlehčila stravu. Vylila mléko, a vyhodila bílý cukr. Opravdu se mi pleť zlepšila do týdne a když sním něco těžkého, tak to hned druhý den poznám na pleti. Je to pro mě dost zjištění. Pořád tomu nemůžu uvěřit...

      Vymazat
  6. Super tričko! :) Líčení je hezké, taky moc barvy neměním a zůstávám u věrné hnědé :D

    OdpovědětVymazat
  7. Takové líčení mám ráda a tobě skvěle sedne. Prostě kočka!
    P.S. Po sto letech jsem uspořádala soutěž, pokud budeš chtít, budu ráda, když se zapojíš. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Verunko, za pozvání, určitě se mrknu! :)

      Vymazat
  8. Zemité odstíny v líčení očí používám také nejčastěji a většinou i nude rtěnky. Taky nemám v práci čas to kontrolovat a taky mi na výrazné rtěnky odvahy ubývá a ubývá, což je škoda, tak s tím budu muset něco udělat :)

    Giveaway - I love...Cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak to mám taky.. hlavně že výrazných rtěnek tu mám početní převahu.. :) :D

      Vymazat
  9. Libi se mi liceni.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Koukam, ze ty se vyraznych rtenek nebojis:)) Ja se v tom moc necitim, radsi mam vyrazne nalicene oci:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě že v poslední době se výrazných rtů dost straním.. :) naopak u Tebe mi přijde, že jim dáváš stále větší prostor a je to dobře, strašně ti sluší! :)

      Vymazat
  11. Líčení máš moc pěkné, tu tužku od Astoru velmi často používám, protože mi vyhovuje jednoduchá aplikace prsty :) také raději ráno sahnu po nude rtěnce, ale kolikrát stejně skončím u balzámu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já v poslední době taky :D když už před odchodem nestíhám nanesení rtěnky, tak je balzám jediná rozumná možnost :D A tužka je super, také bude v nejbližších dnech následovat celkem kladná recenze :)

      Vymazat
  12. Miluju výrazné rtěnky :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to já taky, jen by to chtělo víc příležitostí pro jejich nošení! :(

      Vymazat
  13. Výrazný rty Ti sluší a to tričko je super! :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Jojo tričko je super.. ségra má prostě super nápady :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)