čtvrtek 26. února 2015

Jak se pořádně namazat..

Krásný čtvrteční den!

Ne, vážně vám dnes nebudu radit v tom, jak se opít tak, že další dva dny budete nepoužitelní, i když bych radit vážně mohla a ještě celkem začerstva.. :D To si nechám na jindy, dneska vám představím další mazadlo na tělo.. další olej. Jo, moje vášeň mi začíná přerůstat přes hlavu, už se mi zdá láska k olejům lehce nenormální. Klárka si při nedávném smlouvání spolupráce se značkou Saloos vybrala jeden Masážní a tělový olej s parfemací Růže



Oficiální popis: Luxusní tělový olej zanechává pokožku sametově hebkou, jako okvětní plátky růží a uspokojí i nejnáročnější požadavky pokožky. Obsahuje složky, které pomáhají obnovit přirozenou úroveň hydratace, pokožku pěstí a zjemňují. Smyslná vůně a okouzlující účinky vzácného růžového oleje harmonizují tělo a přináší nenahraditelný relaxační zážitek. Čistý přírodní bioprodukt.


Složení: oleje lisované za studena - sezamový olej, slunečnicový olej, olivový olej, mandlový olej, makadamiový olej, meruňkový olej; 100% esenciální oleje - růže bulharská, růže marocká, geránie, růžové dřevo; vitamíny - A, E, F, lecitin


Tenkrát, když jsem si ho objednávala, tak jsem si ho brala čistě pro sebe, jako mazadlo. Časem jsem došla k tomu, že jsem ho začala používat i jako masážní olej, to tehdy, když mi má kdo namasírovat záda :D Takže ho mám vyzkoušený důkladně. Z počátku jsem se jím mazala denně, místo krému. Teď už si šetřím každou kapku na večerní relax a masáže zad od přítele :D Vůně je přírodní, typická pro Saloos. A překvapivě olej voní po růžích. Lahvička je skleněná, s celkem velkým dávkovacím otvorem, to jsem se vztekala už minule u sprchového a odličovacího oleje této značky. Vylijete si ho zbytečně moc, škoda. Potom  není divu, že tak rychle ubývá.. Olej je klasicky tekuté konzistence a mastnějšího složení. Tenhle kousek má skutečně vlastnosti olejů - tzn. klouže, umí umastit, trochu pomaleji se vstřebává, po namazání se lesknete a olej na pokožce cítíte :) Pro někoho to můžou být nevýhody, já jsem s většinou vlastností spokojená. Na zimu to je pro mne ideál, něco mastnějšího moje pokožka vítá, je aspoň maximálně vyživená. Možná mám o něco raději suché oleje alias oleje-neoleje, ale tohle je fajn změna. Asi jsem s tím tak nějak počítala, že to bude klouzat, protože na masáže je to prostě třeba :D Už se pomalu dostávám na dno, takže je jistota, že v budoucnu to schytá nějaký další kousek z dílny Saloos :) nabídka olejů je široká, takže se nebojím, že bych si nevybrala. Na závěr dodám, že je tenhle olejíček bio, takže na své si přijdou i fanoušci této sekce.

Teď si nejsem jistá, zda tenhle kousek seženete v drogériích DM, ale mám pocit že ano. Kdyby ne, tak tady na oficiálních stránkách si můžete o olejích (a nejen o nich) přečíst více. A přikládám i pár odkazů na e-shopy, kde oleje najdete: krasa.czBiooo.cz. Celý seznam e-shopů, kde Saloos najdete je zde. Cena za 50 ml se pohybuje kolem 150 Kč.

Co vy a oleje Saloos? Máte? Znáte? Používáte?

10 komentářů:

  1. Vypada skvele, asi se po nem kouknu...prinejmensim na ty masaze se urcite vyuzije :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Na mě je ta růže dost hutná, ale třeba meduňka voní krásně. Používám už léta hydrfilní odličovací oleje a maximální spokojenost. Měj se hezky, Klárko :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je, to máš pravdu, ale já tu růži ráda :) teď s ní mám i peeling.. Hydrofilní odličovač mi zase moc neseděl.. přemýšlím, zda dát šanci ještě nějakému.. no uvidím :) Ty se měj taky krásně, Evičko! :)

      Vymazat
  3. Měla jsem takový krém/vazelínu na atopickou pokožku a účinkoval velmi dobře, jen mi vůbec nevoněl. I u tohohle oleje bych se bála, že mě růžová vůně odradí od používání.
    Vůně růže ve mě evokuje ...babičku.

    Janina z Blogopisu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D tak to mně babičku naštěstí ne, ale ta parfemace je dost silná.. asi bych taky snesla jinou.. ale dá se zvyknout :)

      Vymazat
  4. Mám teď doma s vůní mojita a je skvělej, akorát si ho taky šetřím, protože na takový každodenní mazání těla nezní, hrozně rychle ubývá a pak ty masáže od přítele jsou stejně lepší :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě právě.. úbytek je rychlý :( proto jsem si ho poslední čtvrtku nechala :D a pak koupím nový, až bude třeba :)

      Vymazat
  5. Oleje od Saloosu rozhodně znám a moc ráda používám - mám jak na obličej, tak tělové a masážní a všechny jsou super. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však jsou super! :) Jen tedy odličovací mi nesedl, ale jinak jejich peelingy či oleje.. to jsou zlatíčka.. a balzám, to je taky něco! ;)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)