úterý 10. února 2015

Freida a její Nude kolekce..

Krásný úterní večer!

Zavítala jsem navštívit rodinu a proto se článek o pár dní odložil. Dnes však v plné polní. Představím vám další kousky z dílny L'oréal Paris, opět se zaměříme na Freidu, ovšem tentokrát necháme výraznou rudou doma a podíváme se na její Nude kousky. Jako poděkování za spolupráci jsem před Vánoci obdržela od L'oréalu balíček plný kosmetiky, který obsahoval mimo jiné rtěnku a lak na nehty z této Nude kolekce. A to právě kombo Freida. 



Lak na nehty Freida's Nude jsem ihned vyzkoušela a padl mi svým odstínem celkem do oka, i když obvykle na hnědé tóny laků moc nejsem. Je to oříškově hnědá, možná trochu tmavší, než jsem čekala.. a určitě to není tak úplně nude :) Každopádně doplněný o top coat Carrat je to luxus, který jsem neměla na nehtech naposledy. Lak je fajn, obecně jako všechny L'oréal laky. Mají tenký a plochý štěteček, kterým se dají nehty nalakovat velmi precizně a jen v několika tazích. Stačí dvě tenké vrstvy pro perfektní krytí, nepruhuje a schne do lesku. Navíc je suchý během pár minutek, takže žádné dlouhé čekání. Výdrž je lepší průměr - cca tři dny. Samozřejmě víte, jak já to s nehty mám.. Jdu-li do práce, tak je to záležitost na jeden den, proto se to vždy snažím počítat a testovat mimo pracovní proces :D Postupně se mi odrbává od špiček, což je u takto tmavší hnědé viditelné :( Myslím ale, že lak patří do těch lepších a určitě ho ráda znovu nalakuji! :)



Top coat Carat je na tom stejně, lahvička i štěteček stejný, stejně tak rychlé schnutí.. Výdrž spodní vrstvy o pár dní prodlouží, takže fajn :) Efekt je opravdu pěkný, top coat se leskne a třpytí, obsahuje bílé částečky, které dodávají nehtům na exkluzivitě a sofistikovanosti. Líbí se mi to!


Rtěnka Freida's Nude už mne bohužel tolik nenadchla. Jak jsem po nějaké rtěnce z této kolekce prahla, tak zrovna Freida není ta šťastná. I když podle odstínu na obalu vypadá hezky a po otevření na vás vykoukne zajímavý kousek, po bližším prohledání přišlo zklamání. Rtěnka je odstínem dost dohněda a ještě s nádechem do fialova, ale hlavně se shimmerem/perletí/odleskem nebo co to je.. Prostě na rtech je vidět zejména ten fialový nádech a to se mi nelíbí :( Na mých jinak dost světlých a úzkých rtech to nevypadá tak nude a přirozeně, jak by se mi líbilo. Co se mi ale líbí je její obal, tyhle limitky rtěnek je mají prostě povedené - elegantní černá se zlatým detailem mému oku prostě lahodí. Rtěnka samotná má typickou vůni pro L'oréal rtěnky - nasládlou a na můj vkus dost intenzivní. To je věc, která mi vadí na všech jejich rtěnkách, raději bych bez té vůně.. na druhou stranu to je poznávací znamení jejich kousků, takže nezbývá, než si na to zvyknout :D Konzistence krémová, pigmentace obstojná, i když ne nejlepší, jakou jsem u rtěnek zažila. Jejich červené ji mají o dost lepší. Hydratace je ale fajn, ne závratná, ale ani nijak zvlášť nevysušuje. Výdrž je lepší průměr, zpravidla bez jídla a pití vydrží tak 2 - 3 hodinky. Pokud se napiji, tak je vám asi jasné, že je rtěnka v tahu :)





S tímhle kouskem tedy nejsem stoprocentně spokojená, kolekci Pure Reds mám o poznání raději. Navíc cena se mi zdá celkem vysoká, stojí okolo 300 Kč, což se mi zdá dost. Do laku bych zase šla, 5 ml seženete za cca 100 Kč. Dostupné (alespoň myslím, že se dají stále sehnat) v drogériích.

Co vy a tato Nude řada? Zaujala vás? Máte nějaký kousek?

17 komentářů:

  1. Mám Nude odtieň od esence myslim, že sa volá soft beige ale aj táto je pekná ale príde mi taka skor fialová

    OdpovědětVymazat
  2. Lak se mi libi, ale rtenka ne. Stejne je nejkrasnejsi ten cerveny :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Lak ma krasnou barvu a rtenka nadherny odstin ale na rtech vypada jinak nez jsem cekala :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Rtěnka je pěkná a lak se mi líbí s těmi třpytkami, jinak ne :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. Lak je super, jako bys hrábla do čokolády. :-) Pokud jde o odstín rtěnky, jsem rozpačitá, něco takového jsem na sebe patlala při prvních líčících pokusech v půlce devadesátých let...

    OdpovědětVymazat
  6. Moc se mi líbí nehty, nádherná barvička. Rtěnka mě už tak moc nezaujala :)

    ¦ Monča ¦

    OdpovědětVymazat
  7. na nude rty vůbec nejsem, ale nehty v těchto tónech zbožňuju :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám jednu z kolekce Eva a je docela fajn, ikdyž já na nude rty moc nejsem. Každopádně Freida není odstín pro mě :).

    OdpovědětVymazat
  9. Rtěnka i laky vypadají hezky :) Hnědý lak mi připomíná odstínem hodně jeden od Flormar (P13)... Na laky kouknu v drogerce určitě! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ten lak vypadá skvěle. Kolekce mě zaujala, ale tenhle nude odstín se mi zrovna moc nelíbí. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  11. No mě jejich řada nude vůbec nezaujala. Ale nyní je mají v DM za 199,- (rtěnka) + jakýkoliv jejich lak zdarma. Tedy pokud to dneska už neskončilo. Já si dnes ještě koupila další z pure red a škoda, že jsi článek nepsala včera, tento lak by se mi líbil víc než ten, co jsem si dnes ke rtěnce vzala :( (Tedy myslím ten tvůj top coat).
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  12. No musím povedať, že mne sa tieto Frieda kúsky nepáčia :(
    Ja som si zaobstarala lak JLo a Doutzen a rozmýľam ešte nad nejakým rúžom, ale tento to nebude...
    Ale tie červené sú fakt super! :)

    OdpovědětVymazat
  13. mně se ten odstín rtěnky celkem líbí, i když také nevím, jestli bych si jí zrovna já vzala :)

    OdpovědětVymazat
  14. Rtenka vypada zajimave.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)