neděle 4. ledna 2015

Systém krásy od Douglasu

Krásný nedělní večer, moji milí!

Vracíme se k recenzím, protože jich tu mám připraveno tolik, že nevím, kterou dřív! :) Tentokráte o jednom pomocníkovi při odličování/čištění pleti a to Beauty System Clean&Neat čistící pěně od Douglasu. Tenhle kousek mi pomáhá každý den v mé odličovací rutině a to jako poslední krok - opláchnutí obličeje ve sprše.


Oficiální popis: Čistící gel/pěna je určen pro suchou až normální pleť. Pomáhá odstranit make-up. Obsahuje složky, které pomáhají vypnout pleť a zabraňují stárnutí pleti. Bez parabenů a minerálních olejů. Použijte každé ráno a večer na obličej a krk, naneste krouživými pohyby a opláchněte teplou vodou.




Pěna (pro mne spíš gel) má naprosto jednoduché a minimalistické balení - bílá tuba se stříbrnými popisky. V jednoduchosti je krása, mně se to prostě líbí. Gel je v klasické tubě, má tužší gelovou konzistenci, která po kontaktu s vodou mírně napění (říkám mírně, protože je to taková ta hodně jemná pěna, žádné pořádné mydliny :D). K tomu se mi líbí jeho perleťově bílá barva.. A pak taky jeho parfemace, protože je taková jemná a svěží.. Prostě nic, co by člověku mohlo vadit. Jemně napění, ale opravdu jen lehce, avšak je to k pleti jemné a ničemu neuškodí. Důkladně pleť vyčistí se a zbavíte se díky ní make-upu, který vám na tváři zůstal. Po umytí je pleť svěží, nijak nepne, nesvědí ani se nevysušuje. Neměla jsem s pěnou nejmenší problém, takže má v koupelně svoje místo. Ale zase to není nic, z čeho bych byla úplně odvařená, jednoduše taková věc, kterou používáte, ani o tom nevíte :D Používám ji už od té doby, co tu bydlím (přes 4 měsíce) a pořád se ani zdaleka neblížím na její konec, balení je obrovské, takže cena není tak hrozná. Pokud tedy sháníte nějakou pěnu/gel na dočištění obličeje, tohle by se vám mohlo zamlouvat! :)



200 ml seženete za 329 Kč, k sehnání buď na e-shopu Douglas nebo v jejich kamenných prodejnách.

Používáte čistící gely? Jaký je váš favorit?

8 komentářů:

  1. Vypadá moc dobře, já nikdy čistící gel ještě nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  2. Láká mě už hrozně dlouho, tak díky za recenzi, přesvědčila jsi mě k tomu, že mám podlehnout své touze a zkusit jej :)

    Yankee Candle a jiné vůně domova :)

    OdpovědětVymazat
  3. Čístící gely mám moc ráda, zrovna používám od Green Line :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Pěna mě nezaujala, ale vůbec jsem nevěděla, že Douglas má i e-shop..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, je to asi tak čtvrt roku, co ho spouštěli :)

      Vymazat
  5. Měla jsem něco podobného od nějaké španělské kosmetiky a byla jse vcelku spokojená :) byl to čirý gel, který se po nanesení na pleť změnil v krásnou bílou pěnu, která se vmasírovala do kůže a následně smyla teplou vodou - stejně, jak píšeš ty :)
    pleť byla poté jemná a vypadala velmi svěže :) pro mě zajímavjší než klasický krém :D
    Máš novou čtenářku :) mrkni ke mně :) PinkPomegranate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám tyhle čistící gely na dočištění nejradši :) A děkuji! ;)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)