úterý 6. ledna 2015

Spotřebováno - prosinec 2014

Krásný úterní den!

Spotřebováno tu zase měsíc nebylo a tak je na čase podívat se na další, tentokrát prosincové. 


Povím vám, zdá se mi toho tentokrát nějak málo! Celkem vyhazuji 7 věcí, z toho lak na vlasy není zcela spotřebován a u šamponu je také na dně.. Ajajaj. Všechno až na výjimku je z péče o tělo a vlasy, dekorativka vůbec neubývá :)


Z vlasové kosmetiky jsou tu dva šampony a lak na vlasy. 

Šampon Ultra Doux Garnier - je u nás jako doma. Máme ho se ségrou rády obě a není to první balení, které zaparkovalo v naší koupelně. A věřím, že ani poslední. Líbí se mi jeho parfemace, která provoní vlasy na další dlouhou chvíli. Výsledek je také super, vlasy jemné, lesklé, které jdou snadno rozčesat.. Jednoduše nemám mu co vytknout. Navíc ho seženete všude a stojí pár korun. Hodnocení: 4,5/5.

Šampon a balzám na vlasy 2v1 Head&Shoulders - je pro mne jeden z největších propadáků loňského roku. Díky tomu, že je to šampon a balzám v jednom, tak mi šíleným způsobem zatěžuje vlasy, které se mi mastily takovou rychlostí, že jsem nestihla vlasy ani usušit. To se mi moc nelíbilo, takže příště H&S šampon jedině samostatně! Hodnocení 2/5.

Lak na vlasy Aveflor - je také něco tragického. Tenhle lak nejen že vás při aplikaci skoro zadusí, ale navíc nic nezmůže. S vlasy neudělá vůbec nic, přijde mi, jak kdybych na hlavu stříkala jen prázdný vzduch, vůbec žádný efekt.. a to by měl být stupeň fixace čtyři.. Nene, tohle fakt ne. Hodnocení: 1/5.


Bariérový krém Transparent 2Derm For Life & Madaga - byl vážně super a hodně mi s ručičkama pomáhal! Během používání jsem měla ruce krásně jemné a vůbec se mi nevysušovaly.. udržoval moje ruce v pořádku, zatímco teď už je to zase hrůza. Vážně skvělý! Ani ta citrónová parfemace mi nijak zvlášť nevadila, hlavně že parádně pomohl! Hodnocení 4,75/5.

Parfém Anastasia Santini - se stal na čas mým oblíbencem. Líbila se mi jeho sladká vůně, i když obvykle mám raději trochu kořeněnější parfemace. Ale ty feromony, které obsahuje dělají svoje, voněla jsem se s ní ráda :) Akorát mi trochu vadila slabší výdrž parfému. Od parfému čekám, že se navoním a vůně zůstane po celý den, takový pocit jsem s tímto bohužel neměla.. Hodnocení: 3,5/5.

Olej na nohy Alverde - konečně jsem se podívala na dno i této zázračně lahvičce masážního oleje na nohy od Alverde. Trvalo to více jak půl roku.. celou tu dobu opečovával každý večer má chodidla a musím říci, že to bylo fajn. Pěkně se staral o mé zbědované paty a udržel je vcelku pohromadě. Navíc voněl krásně po citrónové trávě! Hodnocení: 4,5/5.

Sprchový olej Relax Saloos - a na závěr ještě jeden olej. Tenhle zázrak voní krásně po bylinkách a sprcha s ním je nevšední zážitek. Odreagujete se a ještě pořádně vyživíte svoji pokožku, olej je totiž mastnější a plně nahradí mazání krémem.. to se mi občas i hodilo :) Jen mi vadilo balení - dávkování a jeho rychlý úbytek, škoda! :( Hodnocení: 4/5.

A to je tentokrát vše, přátelé! Takže zase za měsíc! ;)

13 komentářů:

  1. Sampon Garnier ted pouzivam brusinkovy. Uvidim jak sedne, lakaji me i dalsi rady :)
    Jinak moje spotreba byla deset kousku.:)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten jsem měla také a nebyl špatný.. strašně jsem milovala tu jeho vůni! :)

      Vymazat
  2. olej na nohy a alverde to znie dobre :) a navyse ak dlho vydrzi parada

    OdpovědětVymazat
  3. Olej na nohy som ešte nepoužívala, len krémy, tak sa po ňom pozriem :)

    OdpovědětVymazat
  4. Na mě ten olej na nohy působí tak nějak nic moc, asi bych si ho znovu nekoupila. Mám ho ale taky doma, tak postupně spotřebovávám...

    Monča z Like Lady ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já jsem byla spokojená, udržel mi nohy v cajku i při té zátěži, kterou musely nožky zvládat :)

      Vymazat
  5. Nezkoušela jsem žádný z produktů, ale ani mě nelákají :)

    OdpovědětVymazat
  6. na ten olej od Saloosu se chystám :) poslední dobou si mě Saloos získal, tak se těším na veletrh, až si něco pěkného a hlavně voňavého vyberu :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Saloos je moc fajn! :) Zatím mi nesedl akorát odličovací olej :-/ a ještě tu mám pak tělový, tak to jsem taky zvědavá.. :)

      Vymazat
    2. Sampony Garnier mam rada.
      Www.style-and-smile15.blogspot.cz

      Vymazat
  7. Head& shoulders šampony taky nemusim :(
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ultra DOux šampony jsou nejlepší! :) A oleje od Saloos jsem zkoušela jen ty masážní, ale ty jsou taky moc fajn :)
    ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)