pátek 19. prosince 2014

Relaxujeme ve sprše!

Krásný úterní večer přeji!

Opět se snažím pro vás připravovat články denně, takže dnes se podíváme na recenzi týkající se dalšího kousku značky Saloos. Tentokrát už se vrhneme na oleje, jako první přijde na paškál ten sprchový..



Oficiální popis: Sprchový olej Saloos jemně odstraňuje pot i nečistoty, pokožku hydratuje a zvláčňuje bez nadměrného odmaštění. Obsažené esenciální oleje bergamot, růžové dřevo a lemongrass mohou přispívat k uvolnění stresu a vypětí. Vhodný je zejména k očistě těla před spaním. Obsahuje slunečnicový olej, bio sezamový olej, mandlový olej, esenciální oleje bergamot, růžové dřevo, lemongrass a další.

S oleji do sprchy moc bohaté zkušenosti nemám, jednou jsem zkoušela Loccitane, ale tím to hasne. Až nyní se objevil tenhle kousek, zrovna v mém "olejovém období", kdy bych nejraději nepoužívala nic jiného. A tak proč ne, kromě odličovacího oleje a tělového oleje se budu s olejem i sprchovat :D Lahvička je pěkná, jednoduchá, umělohmotná, takže nevadí, když vám vyklouzne z těch mastných rukou, nerozbije se. Trochu mi vadí dávkování, které je dost nepraktické - olej se normálně do ruky nalévá. Problém je v tom, že otvor je dost velký a tak si ho můžete nechtěně vylít o hodně víc než plánujete. Tím pádem počítejte s tím, že bude rychle mizet. Parfemace je příjemná, bylinná a osvěžující. Jednoduše relax. Konzistence je nečekaně tekutá, po rozetření jemně napění, ale tedy ne moc, žádnou velkou pěnu nečekejte. Čekejte ale mastný základ. Ale nemusíte se bát, není to s tou mastnotou tak hrozné, ve sprše se zatím nikdo nerozplácl. Každopádně olej, který vyživí tam je, takže se po umytí není potřeba znovu mazat. Zabijete dvě tři mouchy jednou ranou. Hezky se umyjete, provoníte a namažete. Olá! Je to prostě fajn zpestření. Zase něco jiného než obyčejný sprchový gel. Každopádně rychle mizí a balení je moc malé (moje 125 ml), což je pěkně na nic. Potřebovala bych ho litry! :D





Seženete na několika e-shopech spolupracujících se Saloos (seznam zde), odkazy na olej např. tady nebo tady. Cena kolem 100 Kč za 125 ml. Objevila jsem i větší balení, 200 ml (cca 150 Kč) a 500 ml (cca 360 Kč).

Co vy a sprchové oleje? Používáte? Nebo raději klasiku, sprchové gely?

8 komentářů:

  1. Mě tyhle oleje vůbec nelákají, ale nevypadá špatně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsem s ním stejný problém. Po všech stránkách mi vyhovoval, ale měla jsem ho vypotřebovaný za dva týdny a na to že stojí více než stovku, tak je to trošku drahá sranda. Ale občas pro zpestření je fajn. Za sebe doporučuji vůni granátového jablka, tu od Saloos miluji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :) Pro nějakou výjimečnou příležitost nebo prostě opravdu unavené tělo je to fajn :)

      Vymazat
  3. Já mám teď od Saloosu hydrofilní odličovací olej ve verzi Tea Tree Manuka a za mě všechny palce dolů. Skoro vůbec mi neodličuje, takže raději zůstanu u micelárních vod. Za to květinová pleťová voda od značky Saloos mi moc sedí a mám jí ráda :)
    Cosmetics Is Our Life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme dvě.. o tom tu bude také článek, odličovací olej není můj favorit ani trochu :-/

      Vymazat
  4. Vypada zajimave.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)