středa 31. prosince 2014

Goodbye 2014!

Krásný silvestrovský večer!

Dnes zahodím téma kosmetické a opět vám spíše trochu shrnu svůj rok 2014. Víte, celkově mám na Vánoce a ke konci roku takovou zádumčivou a přemýšlivou.. neustále kalkuluji, přemýšlím o tom, jestli jsem něco mohla (a měla) udělat jinak.. jestli to bylo fajn a nebo ne.. a tak dále.

Rok 2013 pro mne byl hodně špatný a proto jsem 2014 vítala s otevřenou náručí a doufala v lepší zítřky.. a povedlo se to, protože rok 2014 u mne znamenal mnohé.. nebudu přehánět, když napíši, že mi změnil život. A to hodně. Kdo sleduje tento blog pravidelně, tak to jistě zaznamenal, kdo sleduje hodně pozorně a je senzitivní, tak si jistě všiml i mnohých změn.. nejen těch viditelných, ale především i psychických a celkově v chování. Prostě se vše změnilo a i když pořád nebylo nejlíp, celkový výsledek je úžasný. Dnes tedy článek trochu osobnějšího rázu, než tu jste zvyklí.. hodně upřimný a doplněn o osobní fotky. I když vím, že mi to může uškodit, všechno to napíšu.. 

Leden

Byl u mne ve znamení lásky. Hned na úplném začátku roku jsem potkala někoho, s kým mi bylo dobře. Víte, je to normální, že jo.. Ale v rozpoložení, v jakém jsem byla na konci roku (pokud nevíte, přečtěte si poslední loňský článek tady) to byl prostě osud. Hned jsem se začala cítit líp a i když to nevyšlo, tak vím, že mi byl ten člověk zaslán z dobrého důvodu.. sehrál svoji úlohu v mém životě a mělo to tak být. No a nový miláček přišel v lednu ještě jeden, schválně, jestli si vzpomenete, koho (nebo spíš co) mám na mysli? :) Prozradím snad, že díky němu dostalo blogování nový rozměr.. ;)



Únor

Únor se nesl ve znamení zkouškového, které jsem zdárně přežila a zvládla. Zbytek měsíce byl hodně poklidný.. hlavně psychicky jsem byla v takové pohodě jako dlouho ne. K tomu se přidal úžasný zážitek v podobě koncertu One Republic, kde jsem naživo viděla svého oblíbence Ryana! <3


Březen

Se řadí mezi jeden z nejlepších měsíců v tomto roce. Měla jsem někoho po boku a ten mě rozmazloval. Čekala mne po letech dovolená, sice kratší, ale za to úžasná - Mariánské lázně jsou krásné i v zimě! Pak tu byl 12. březen a s ním oslava mých narozenin. Byla to divoká jízda, "moje parta" se o mne parádně postarala a já si prostě nic lepšího nemohla přát! :D Překvapivě už v březnu(!) začínám zase jezdit na kole, což mi pomáhá cítit se skvěle :)



Duben

Jaro začíná! S ním přichází spousta zábavy - oslava kamarádčiných narozenin v převlecích, procházky, pouť, opékání a grilování, projížďky na kole a na motorce a další.. pomalu, ale jistě jdu do finiše se školou a snažím se k tomu najít práci.. to tedy bezúspěšně, což mi trochu sráží náladu, ale bojuji statečně! Čarodky jsem si také užila, byla jsem čarodějnice jak vyšitá! :D



Květen

Teplo a hezké počasí vedly k tomu, že jsem si květen maximálně užívala! Tak třeba Pardubický Majáles, který jsem si jako vždy užívala ve společnosti ségry.. hned na začátku měsíce jsem krok od splnění dalšího snu (o tom více v měsíci srpnu). A úspěšně dokončuji poslední semestr ve škole (tedy úspěšně až na to odložení diplomky a státnic na letošní rok, že ano). Na konci měsíce se nám navíc narodí štěňátka a já jednoduše nemůžu být spokojenější. V tomto měsíci však přichází i zlomový bod pro blog - ukončení tvorby videí a fungování na Youtube. Toho jste si jistě všimli.. Zpětně mohu říci, že mi to sice občas chybí, ale nelituji. Mám o mnoho více času na jiné aktivity a urážlivé komentáře a posměšky mi vážně chybět nemohou! :)




Červen

Je zlomovým měsícem. Jak se první půlrok dařilo, teď se vše znenadání pos*alo. Slušně to říci nejde, pardon. Ze začátku měsíce to vypadalo skvěle! Čekal mne výlet do Paříže, mám kolem sebe samé fajn lidi, školu mám za sebou.. ale štěstí je prchlivé, ze dne na den se vám může změnit svět. Hned v první půli měsíce jsem onemocněla. Nic co by se nedalo přežít, ale i tak dost čára přes rozpočet, obzvlášť, když tím byla ohrožena cesta do Paříže, naštěstí jsem se z toho vylízala celkem rychle a Paříž se tak stala skutečností. Pak je tu samotný výlet. Byla jsem z toho značně zklamaná, ale zpětně jsem moc ráda, že jsem tam byla a mohla se tam podívat. Výlet s mojí sestrou a nejlepší kamarádkou prostě vždycky stojí za to, i když je vám v Paříži zima, z nebe padají skoro trakaře a vy máte náladu pod psa :D Jenže mne čekal ten nejdrsnější návrat. Asi vám vrtá hlavou, co může být tak drsného, že se vám z toho změní svět? Smrt blízkého člověka. Hodně blízkého. Někoho, koho bezmezně milujete. O to horší, že jste neměli příležitost se s ním (v tomto případě s ní) rozloučit. Odešla na věčnost a zanechala mne tu samotnou. Rána první.



Červenec

Jenomže koncem června to nekončí. Týden na to pro mne přichází další bolest a tou je rozchod. K tomu marně hledám práci.. tady dosahuji dna, ovšem díky tomu dnu  poznávám sama sebe, svoje hranice, skutečné přátele.. Chvíli se topím, ale za chvíli se znovu nadechuji. Ke konci měsíce přichází obrat o 180°. Nečekám až mi štěstí spadne do klína, jdu mu naproti. Tady jsem se rozhodla, že nezůstanu stát na místě. A ke konci měsíce přichází první výhra - nová práce! H&M se rozhodlo, že to se mnou zkusí. Okamžitě se začínám chopit šance a kromě nové práce zařizuji nové bydlení..



Srpen

Hned 1. 8. nastupuji do práce a poté už se můj život nese ve znamení velkých životních změn. 8. 8. jsem zažila tu nejlepší párty života! Poslední sen týkající se hudebních oblíbenců jsem si splnila, naživo jsem viděla a slyšela Calvina Harrise. OMG dodnes prostě nejlepší! Zbytek měsíce už je čistě pracovní, v půlce měsíce už mám zařízené i bydlení a od září se můžu stěhovat! Našla jsem svou cestu! :)



Září

Ocitám se ve zcela jiném světě. Nová práce, nový domov, nový lidé.. ale je to boží! Zažívám euforii z naprosté nezávislosti a užívám si babí léto plnými doušky. Však článek, který jsem v září sepsala je toho důkazem. Poznávám spoustu nových lidí, někteří v mém životě zůstávají natrvalo, jiní jen projdou..  Ale až tady poprvé za svůj život cítím, že jsem přesně tam, kde být mám, že tohle je ono a sem všechno v mém životě směřovalo..



Říjen

Opět práce, zábava, práce, zábava, práce, zábava.. jednoduše mám se fajn! Konec října trávím podzimní prázdniny se svojí nejlepší kamarádkou, což si naprosto užívám.. je mi skvěle! Cítím se lépe než kdy předtím a užívám si života plnými doušky! :D Konečně cítím, že já jsem já. Mám ráda sama sebe, mám ráda svůj život, mám ráda svoji svobodu. NIC bych neměnila!



Listopad

Vracím se do práce, což je z počátku krušné :D Ale čeká mne spousta zajímavých chvil i v listopadu. Čeká mne další koncert, na který jsme se se ségrou dlouho těšily - Klaxons jsou také zážitek! Čeká mne kino, na které jsem se těšila rok.. spousta akcí, ať už s kolegy z práce (kteří mi neskutečně přirostli k srdci!), se spolubydlícími (se kterými jsme se hledali, až jsme se našli!), s kamarádkami nebo jen samy se ségrou.. prostě paráda, nemůžu si na nic stěžovat! Jsem happy jak dva grepy!




Prosinec

U většiny lidí začíná shon, nákupy a nervy s dárky, pro mne akorát tak maximální pracovní nasazení, většinu měsíce trávím v práci. Ale je to fajn, alespoň uniknu tomu předvánočnímu shonu (z pohledu nákupčího.. z pohledu prodávajícího to je jiná :D). V klidu nakoupím vše, co potřebuji, stíhám občas i někam zajít a na Vánoce odjíždím domů.. zažívám několik dní s rodinou, kterou jsem dlouho neviděla (teda ségru nepočítaje, že, s tou jsme spolu  pořád :)). Naděluji a je mi naděleno. Mám se skvěle! 26. se vracím zpět domů a teď už zbývá jen krok do nového roku..





Jsem tady. Pořád s blogem, který jde se mnou celou tuhle dlouhou pouť. Není to jako dřív, já to vím. Ale ono to ani nemůže být jako dřív. Nic není jako dřív, nic není jak bejvávalo. Bohužel, bohudík! Ušla jsem za ten rok dlouhou cestu a teď si přeji jediné.. aby cesta pokračovala dál, pokud možno správným směrem a  my se tu za rok zase sešli! Loučím se s tímto povedeným rokem a s otevřenou náručí čekám na ten nový! Snad bude ještě lepší! :)

Vám všem přeji jistý a úspěšný krok do nového roku, aby se Vám dařilo všechno, co si jen zamanete! Abyste pouze stoupali vzhůru a vyhnuli se pádům! A abychom se tu všichni ve zdraví a lásce sešli i v tom příštím roce! :)

Děkuji vám za vše! Jste nej! :)


Šťastný nový rok 2015!

46 komentářů:

  1. Koukám, že sis toho prožila hodně.Hezký článek. Přeju Ti, ať je rok 2015 jen a jen lepší než předešlé roky a také přeji kromě štěstí, zdraví a lásky hodně energie a ať se Ti daří ve všem na co sáhneš :) Hezký rok 2015 :)

    OdpovědětVymazat
  2. Klárko moc krásný článek! Nebudu zastírat, že jsem u něj plakala, ale jsem ráda, že si se odrazila ze dna a nabrala druhý dech. Přeji ti, aby si v následujícím roce byla šťastná, zdravá a minimálně stejně tak úspěšná jako v roce letošním. Jsi skvělá holka a zasloužíš si jen to nejlepší. Pozdravuj sestřičku a zbytek Pařížského doprovodu :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru a já zase zaplakala u Tvého! Takže jsme si kvit! :D Takže tfuj tfuj tfuj, ať nám ten 2015 přinese více štěstí! ;) :*

      Vymazat
  3. Klári, to byl jeden z nejkrásnějších článků, jaký jsem kdy na blozích četla. A taky jsem měla co dělat, abych nemusela pro kapesník :) V novém roce ti přeji všechno nej, ať je podle tvých nejlepších představ!

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásně jsi to sepsala, měla jsi dojemný i veselý rok. Díky, že jsi se podělila. Přeji ti do dalšího roku zdraví, vše dobré a zdárné dokončení školních povinností. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, bude to chtít do školy pevné nervy, ale snad se to zvládne! ;) Tobě také jen to nej! :)

      Vymazat
  5. Moc pěkný článek! I Tobě krásný nový rok! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Klárko, moc krásný a dojemný článek, musel ti dát hodně práce a i odvahy to vše takhle sepsat.... přišlo to ke mne v pravou chvíli. Přeju ti, ať rok 2015 přinese vše, co si přeješ a ať jsi vždy ve správnou chvíli na správném místě. Ája

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ájo, moc děkuji! Tobě přeji také jenom to nejlepší! A těším se na spoustu Tvých krásných videí v dalším roce! :)

      Vymazat
  7. Pekne napísané :) Prajem aby ten nový rok bol lepší :) Lovely Beauty Book

    OdpovědětVymazat
  8. Moc krásně a upřímně napsané.. Jsem moc ráda, že jsi našla ten správný směr cesty a přeji ať je pro Tebe rok 2015 ještě lepší, plný radosti, štěstí, lásky a úspěchu:-)

    OdpovědětVymazat
  9. moc hezký, tyhle články mě prostě baví!

    OdpovědětVymazat
  10. Klárko, sleduji tě snad od doby kdy jsi kdysi dávno začala sledovat můj ještě starý blog - ale moc nekomentuji, ale tyhle články mám hrozně ráda. Mám raději deníčky než pořád dokola outfity, kosmetika což je na každém druhém blogu (to asi zní blbě ale nemyslím to tak - tvoje články o kosmetice mám taky moc ráda :D snad cápeš jak to myslím :) ) ale vím že je těžký psát o sobě cizím lidem.
    Pro mě byl rok 2014 hodně špatný, můj první dlouhodobý vztah skončil a já se přes to pořád nějak nemůžu dostat, nemůžu odpustit ani jemu ani sobě. Ale vím že nejsem jediná na světě kdo má takové bolístky, a jsou i horší! Ale musíme jít dál a ze všeho si vzít jen to dobré :) všecko by nás mělo nějakým způsobem posílit tak doufejme.
    Držím moc palce do roku 2015, já od něj nic neočekávám, ale doufám že bude dobrý a to stejné přeji tobě :) a buď pořád tak úžasná ... ráda se sem vracím :) papa Kačka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Kačko, jsem tak ráda, že se sem stále vracíš! <3 Tvůj rok byl, jak koukám, hodně smutný, ale nepoddávej se tomu, všechno se časem srovná a budou nové radosti (ale bohužel asi i starosti)! :) Přeji jenom to nejlepší do nového roku, abys v něm našla sílu a energii a úsměv Ti z tváře nemizel! :)

      Vymazat
  11. Teda, musím se přiznat, že článek mě dojal. Moc hezky a upřímně jsi to napsala.
    Přeji jen to nejlepší v novém roce, hodně štěstí, zdraví a spokojenosti :).

    OdpovědětVymazat
  12. Klárko, moc krásně napsáno. Jsem ráda, že byl pro tebe rok 2014 lepší než ten předchozí a že i když to během něj nebylo vždycky nejlepší, tak tě to posílilo a pomohlo najít samu sebe. Hlavně pevně věřím, že rok 2015 bude ještě mnohem lepší, jak pro tebe, tak pro mě a vlastně pro nás pro všechny :)

    Yankee Candle a jiné vůně domova :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také doufám, budeme si to hezky přát! Měj se krásně! :)

      Vymazat
  13. Ani nevím, co ti sem napsat. Na jazyku mám jen samé superlativy. Tohle je pro mě inspirace (ne, kdo si co koupil apod.). Ne vše v životě je růžové a sluníčkové, ale záleží, jak se k tomu (dobrému i zlému) člověk postaví. I když tě neznám osobně, tak jsem moc ráda, že jsi šťastná a dokázala ses se vším poprat. Tak to má být. Pokračuj dál!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Budu pokračovat, ať se mi do cesty postaví cokoliv :) Měj se krásně!

      Vymazat
  14. Parádní článek!
    Krásný nový rok i tobě :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Klárko, věřím odjakživa, že v životě se nic neděje bez důvodu a podle toho, co píšeš, to máš podobně. Držím palce, aby rok 2015 pro tebe byl co nejšťastnější a nejpohodovější :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, Evičko.. všechno má svůj smysl a důvod :) Tobě také jenom to nejlepší! :)

      Vymazat
  16. Takova mlada a sikovna a takove i smutne zazitky. Velice krasne napsane, ze me to dojalo. Ja jsem letos ztratila maminku, tak vim, jak moc to boli. I kdyz se muzes rozloucit a tusis odchod, stejne mas pocit, ze jsi se nerozloucila. Ono to totiz nejde. Pak jen vzpominas, co vsechno bylo naposledy a jak hrozne definitivni to je.

    Tento rok necht je lepsi a stastnejsi...proste nejlepsi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, to máš asi pravdu.. žádná situace, kdy někoho ztratíš, není dobrá.. :( Tak snad bude tenhle rok o mnoho veselejší! :)

      Vymazat
  17. neměla si to lehké, ale jsem opravdu ráda, že ses dokázala dostat ze dna a překonat to. doufám, že 2015 bude krásný a pozitivní rok :) ať se ti daří!

    OdpovědětVymazat
  18. wooow... naprosto skvěle sepsané a jsem ráda, že jsem mohla trošku nakouknout, jaký pro tebe rok 2014 byl .. i když nám někdy osud nepřeje, je nutný jít dál a doufám, že v roce 2015 bude všechno probíhat jenom podle tvých přání :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, Alčo! :) Děkuji a přeji též dobrý rok! ;)

      Vymazat
  19. Moc zajímavý článek. Držím palce ať je tento rok pro tebe vydařený! :)

    OdpovědětVymazat
  20. To je náhoda, koukáme si do oken :)
    Jen to nejlepší do roku 2015 ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to zní dost děsivě :D Tobě také jen to nej! :)

      Vymazat
  21. Moc pěkné shrnutí a super fotky :). Vše nejlepší do nového roku přeju i Tobě Klári
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)