pondělí 17. listopadu 2014

Spotřebováno - říjen 2014

Krásný den přeji!

Hola hola, další spotřebováno volá. Musíme si zase jako vždycky dát dokupy všechny prázdné lahvičky z minulého měsíce. Je toho méně než obvykle, což je co říci, vzhledem k tomu, že některé věci (jako např. sprchové gely, šampony, atd.) spotřebováváme ve dvou.


Takže, suma sumárum. Celkem spotřebováno deset věcí, převážně pečující a vlasová kosmetika. Snažím se, co to jde, ale v poslední době to nějak neubývá :D


Vlasové kosmetiky je tu tentokrát opravdu hodně, všechno došlo najednou..

Schauma Posilující šampon - po dlouhé době zajímavý šampon. Příjemná vůně, která ve vlasech zůstává i po umytí. Malé množství stačilo na pořádnou pěnu a krásně provoněné vlasy. Vlasy šly poté snadno rozčesat, zůstaly jemné a lesklé na dlouhou dobu, přidáno jim bylo trochu i na objemu a hlavně vydržely i 3 dny v přijatelném stavu. Seděl mi, ne že ne! Pokud nevíte po jakém šamponu v drogérii sáhnout, tak se mu nebraňte :) Hodnocení: 4,5/5.

Schauma Posilující balzám - stejně jako šamponu mu nemám téměř co vytknout. Vlasy krásně zjemnil, jeho péče byla cítit na první pohled i dotek. Působit jsem ho nechala vždy pár minutek, poté opláchla a výsledkem byly jemné, lesklé a opravdu vyživené vlasy. Dávala jsem ho spíše do délek a ke konečkům, kořínky jsem jím moc nezatěžovala, protože mi po podobných přípravcích vlasy rychle plihnou, i když u tohoto balzámu jsem při použití přiměřeného množství problém neměla :) Určitě tedy mohu doporučit vzít k šamponu i tento kousek! Hodnocení 4,5/5.

Dove Suchý šampon - o jeho účincích nejsem dodnes stoprocentně přesvědčená, ale musím podotknout, že nyní doma nějaký suchý šampon postrádám :D Líbí se mi jeho vůně, balení, způsob aplikace i to, že nebělí vlasy. Na druhou stranu si ale nejsem jistá, jestli mi úplně dokázal pomoci od mastných vlasů.. Přemýšlím, zda si koupím ještě jedno balení, abych se ujistila ve svých závěrech. Prozatím tedy nejasný výsledek. Hodnocení 2,5/5

Hedvábný olej Elséve L'oréal - tenhle kousek mi tu vydržel rok a půl! Až nyní jsem se dostala na jeho dno a div jsem to neoplakala. Po celou tu dobu jsme totiž byli nejlepší kamarádi. Za celý rok jsem nepoužila jiného oleje než je tenhle kluk. Konečky mi dostatečně vyživoval a udržel je ve formě. Navíc krásně voněl a nebyl úplně nejmastnější, aby mi po něm vlasy extra plihly. I když ke kořínkům jsem ho nepoužívala, to se přiznám, tam by asi paseku nadělal. Na konečky ale ideál a plánuji si jej koupit znovu. Hodnocení: 5/5.


Eveline Sprchový peeling 2v1 Argan&Vanilla - tohle byla miniaturka, která mne moc potěšila. Peeling náááádherně voněl po vanilce. Byl jemný, krémový a obsahoval menší zrníčka, takže se dal používat denně a k tomu krásně tělo vyživil. Vážně super a jen škoda, že jsem ho použila párkrát a byl pryč :( Hodnocení: 4,5/5.

Oriflame Discover Sicilian Dream - sprchový gel, který byl takovým posledním záchvěvem léta.. hezká citrónová parfemace osvěžila a dodala energii po náročném dni. Vůně navíc i nějakou tu chvíli po umytí vydržela, takže si nestěžuji :) Hodnocení: 4/5.

Tělové mléko s minerály For Life & Madaga - hodně velký favorit! Mléko krásně jemně vonělo, díky řidší krémové konzistenci se hezky roztíralo, ihned se vstřebávalo a hlavně zanechalo pokožku nádherně jemnou a provoněnou na hodně dlouhou dobu! Jde po dlouhé době o tělové mléko, které si mne opravdu získalo. Hodnocení: 5/5.

Dove Invisible Dry Tuhý antiperspirant - s antiperspirantem jsem měla pár problémů, takže ten úplně pochválit nemohu. Pocení stoprocentně nezabránil, v podpaží mi dělal hrudky a tak podobně.. pochválit mohu za příjemnou parfemaci, neviditelnost na oblečení (i když při oblékání černých triček jsem se flekům nevyhnula) a celkem fajn balení. Hodnocení: 2,5/5.


Fixační pudr Dermacol - k tomuhle snad ani nemusím nic dodávat. To je jedna z mála stálic v mém kosmetickém arsenálu. Nedám na něho dopustit a líčení bez něho pro mne není stoprocentní. Používám ho pokaždé na zafixování make-upu. Žádný jiný pudr totiž neudělá tak přirozený efekt. Na obličeji není ten make-up tolik vidět, ale přesto ho tam máte a navíc zafixovaný. Ten efekt je top. Trochu jen zápasím s balením, občas se mi stane, že si toho vysypu tak nějak trochu moc.. :-/ Hodnocení: 5/5 za super vlastnosti, 1 bod ubírám za balení, takže celkově 4/5.

Korekční pero Avon - tenká a pevná špička, dostatek odlakovače v peru, příjemná parfemace a z počátku i schopnost ten lak jakoby "vsáknout", to vše je na něm fajn. Zato obrovskou nevýhodou je jeden jediný hrot, který prostě nevydrží věčnost, že jo. Za tu cenu bych čekala náhradní minimálně jeden :) Za to mu ubírám dva body. Hodnocení: 3/5.


Ufff a jsme na konci! :) Zítra se chystám na jednu zajímavou blogerskou akci, tak se můžete těšit na report. Přeji hezký zbytek svátečního dne!

13 komentářů:

  1. Zbyteček sprchového gelu Oriflame mám ještě v koupelně. Byl dobrý na léto, jak píšeš osvěžil.

    OdpovědětVymazat
  2. Šampóny Schauma mám moc ráda, tento fialový jsem ale ještě nezkoušela, děkuju za tip :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Me prave ten dove vyhovoval a hrudky mi nedela.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máš dobrý, mně jo :-/ nevím, asi mám nějakej divně agresivní pot :D

      Vymazat
  4. Na ten odlakovač v tužce jsem taky v katalogu koukala, ale jako jen jeden hrot je za ty prachy fakt málo, jak píšeš... Elseve olej také zrovna používám :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna používám ten olejíček od Elseve a taky mi moc vyhovuje. Teď mám v zásobě suchý olej od Dovu. Už jsi ho zkoušela?

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezkoušela :) ale celá ta nová vlasová řada Dove mne zaujala! Přemýšlím, že do ní půjdu až dodělám stávající péči :)

      Vymazat
  6. Sprcháč od Oriflame mě tedy zaujal, šampony od Schaumy dělají super vlasy, ale hlavně u růžového mi vadí strašně silná vůně :)))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  7. fixační pudr je božský :) koupila jsem ho nedávno :) jinak jsem nic nezkusila ale ten šampon mě zaujal :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fixační pudr je prostě must-have každé parádnice! :D :)

      Vymazat
  8. Dove je moje stálice :) ale teda všimla jsem si, že mi nějaké varianty fleky na oblečení bohužel dělají.. :(

    Monča z Like Lady ♥

    OdpovědětVymazat
  9. Byla jsem zvědavá na to korekční pero, nějaké bych si chtěla pořídit.
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  10. Hezká spotřeba, z těchto produktů jsem ale nezkoušela nic :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)