sobota 8. listopadu 2014

Revoluční pudr?

Krásný páteční den!

Jednu recenzi si tu zase splácneme. Tentokrát jeden levný tip na fajn pudr z dílny značky Makeup Revolution. O té jste tu již mohli dvakrát slyšet, dnes tedy do třetice všeho dobrého. 



Jelikož mi pleť na podzim dost blázní a mastí se mi více než obvykle (ano ano, je to tak.. kam se na to hrabe léto!), můj výběr byl jasný. Vyzkouším nějaký pudr, který mi pomůže zbavit se lesklého čela a brady. S jistotou jsem sáhla po nejsvětlejším odstínu Porcelain, však co jiného byste ode mne čekali.. Odstín mi přijde i tak trochu tmavší než by unesla většina bledulek. Já jej prozatím snesu, ale to je díky tomu, že jsem ještě úplně nevybledla. V zimě už to na mě bude tmavé. Překvapilo mne balení pudru. Nejsem si jistá, zda mile či nemile. Je dost netradiční, jelikož se neotevírá klasicky víčkem nahoru, ale vysunuje se. Na jednu stranu hezké a neobvyklé, na druhou stranu mi to přijde méně praktické. Jde však dobře zaklapnout a drží, takže ve finále prozatím problém není. Z druhé strany obalu najdete malinké zrcátko a jakoby pod pudrem je místo pro houbičku, která je součástí balení. Mají to vychytané, o tom žádná! Snad problém mám jen s tou houbičkou, protože se tam docela blbě zasunuje, ne jednou jsem měla chuť ji vyhodit, když nešla uklidit :D Pudr samotný je velmi jemně namletý, díky tomu při aplikaci štětcem mírně práší. Ale upřímně, nenarazila jsem ještě na pudr, který by vůbec neprášil. Na pleti je pudr moc příjemný, hezky přilne a zanechá pleť zmatněnou. Výdrž však není nijak nepřekonatelná. Zmatní mi problémové zóny cca na dvě hodinky, víc od něho chtít nemohu. Přijde mi tak hrozně jemný a nenápadný, že prostě nezvládne stoprocentně svoji funkci. Na druhou stranu je ta jeho "nenápadnost" moc fajn, protože aspoň nevypadáte jak s maskou (třeba Rimmel Stay Matte mi přijde na obličeji takový trochu těžší).

Celkově mi přijde průměrný, není nijak zázračný a dají se sehnat i lepší. Ale zase jako první pomoc v případě nouze někde na cestách mi přijde vhod a úplně ho nezatracuji.




Najdete ho tady, cena je 89 Kč za 6,8 g.

A co vy a pudry? Který je váš nejoblíbenější?

28 komentářů:

  1. Vyzerá fajn :) Ja mam svoj najobľúbenejší od Max Factoru Creme Puff :)
    Fashion Passion by Erika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom slýchám hodně často, budu se po něm také muset podívat :)

      Vymazat
  2. Děkuji za super tip :-) Pěkný článek

    OdpovědětVymazat
  3. To balení se mi líbí;) Za tu cenu by mohl být fajn;)

    OdpovědětVymazat
  4. Balení vypadá opravdu moc hezky :) Já už několik let používám Stay matte pořád dokola :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stay Matte je klasika, můžu říci, že mi dosud sedl z pudrů nejvíc.. tedy hned po stálici v mé kosmetické taštičce - Transparentním fixačním pudru od Dermacolu :)

      Vymazat
  5. Já nedám dopustit na Rimmel Stay Matte, i když věřím, že jsou lepší :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stay Matte je jeden z nejlepších, musím souhlasit! :)

      Vymazat
  6. Nejradši mám fixační asi od Essence, teď jsem začla používat hodně ten z limitky Hello Autumn. :)
    zavk.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám ráda pudr od Max Factoru, mám sice tmavší odstín a tak ho používám spíše v létě :-) Krásný článek ☺

    OdpovědětVymazat
  8. Já pudry moc nekupuju, mám jeden od MAC a ten používám už dva roky :D Nechápu, že ho prakticky neubývá. Tenhle nevypadá špatně, navíc za tu cenu, ale mě od Makeup Revolution ta kosmetika zase tolik neláká. Stíny jsou fajn, ale zbytek mě zase tolik nebere :).

    OdpovědětVymazat
  9. Za tu cenu to zní dobře. Já mám nejraději MUFE HD sypký pudr a vydrží dlouho.

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadá fajně :)) Za tu cenu :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. v tuto chvíli mým oblíbencem je pudr od Rouge Bunny Rouge ;)

    A výdrž dvě hodiny mi přijde hodně málo :(

    Sororessa
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mně taky :-/ ale zas ta jeho lehkost je příjemná :)

      Vymazat
  12. to otváranie by mi asi dosť vadilo, ja nemám žiadny obľúbený púder, stále si ten top len hľadám

    Koalas are nice

    OdpovědětVymazat
  13. Já si teď velmi oblíbila krajkový pudr od Dermacolu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu muset omrknout, jestli je tak skvělý jako jejich krajkové tvářenky, tak to beru! :D :)

      Vymazat
  14. Vypadá pěkně, já ale pudry nepoužívám :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  15. Mně přijde tak jako zvláštně parfémovanej. Kdyby mi neposlali balíček k vyzkoušení, tak nesáhnu asi po ničem, výdrž všech výrobků je docela bída, i když jsou levný, tak v konečným důsledku je to prostě marná investice, pokud chce člověk víc než líčení na fotku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já považuji za fajn investici jejich paletky (i když taky ne všechny), jinak nevím, zda bych do toho šla.. :) možná ještě bronzery a tvářenky by nemusely být špatné..

      Vymazat
  16. ten obal mi přijde fakt zajímavý, ale já mám s takovýma "novotama" docelaa problém a věřím, že by mi to trvalo pár týdnů než bych si na to otevírání zvykla. Škoda, že ta výdrž není větší. 2 hodiny jsou fakt k ničemu. Já používám od rimelu stay mate a s tím jsem zatím asi nejspokojenější. Je pravda, že taky trochu práší, ale rozhodně vydrží dlouhou dobu a krásně pleť zmatní.

    OdpovědětVymazat
  17. vypadá moc hezky ten obal se mě osobně líbí :) ale já stejně vybírám transparentní pudry :) já jsem zkusila od dermacolu ten sypky pudr a bomba moc mě vyhovuje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fixační od Dermacolu je nejlepší! Miluju ho, už mám asi jeho 3. balení! Must have! :)

      Vymazat
  18. Ahoj Klárko, já používám denně matující pudr ze Sephory a miluju ho! Výdrží to taky není žádná hitpáráda, ale je krásně lehký.

    E.

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. Já se pořád držím toho Stay Matte od Rimmelu, ani nevím proč. Na zimu mi vyhovuje, přes léto skoro nepudruju (nemá to cenu), takže asi proto mi nevadí, že není tak lehký. Ale měla bych vyzkoušet něco jiného konečně, tenhle vypadá fajn a zaujalo mě i to balení!

    OdpovědětVymazat
  20. já zatím stále zůstávám věrná Lorealu 5 v 1, až pojedu do Německa, tak musím koupit nový, tento už mi dochází a už mu i upadlo víčko :D no holt mu dávám hodně zabrat :D

    OdpovědětVymazat
  21. Používám sypké pudry :-) Presovaný mám Bourjois a Meteority a oboje je fajnové. Nevím, po tomhle bych asi nesáhla, moc těm levným věcem nevěřím. A je asi jednodušší si za tu cenu koupit nějaký drogérkový.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)