středa 19. listopadu 2014

Pamper Yourself aneb rande s Astor!

Krásný středeční podvečer!

Včerejší odpoledne bylo jedno z nejzajímavějších, jaké jsem kdy zažila. Kdo sleduje facebook, tak jistě ví, čeho se týkalo.. Dneska vám tedy přinesu  pár fotek a pokusím se na vás alespoň částečně dýchnout atmosféru včerejšího setkání se značkou Astor

Je to asi týden, co mi dorazil e-mail s pozváním na setkání nesoucí název Pamper Yourself  s příslibem speciálního pečujícího odpoledne s Astorem. Nemusela jsem se rozmýšlet dlouho, v práci mám dovolenou, je po výplatě, mám čas, takže výlet je na místě.. Ano, jedu!



Celá sešlost se konala na Karlínském náměstí v pracovně Ženy s.r.o., což jsou opravdu nádherné a velmi sympatické prostory. Celé společenství Ženy s. r. o. mi přijde sympatické, něco takového jsem ještě neviděla! Příjemné a útulné prostředí, kde se budete cítit jako doma! Přišla jsem na čas, promoklá jako slípka. Jednoduché vysvětlení.. jsem takové tele, že jsem si nechala svůj deštník ve vlaku a uvědomila si to ve chvíli, kdy jsem stála před Hlavním nádražím a chtěla si ho otevřít.. ehm :D No nic, tak jsem vyrazila směr Karlín.. Bez problémů jsem místo našla (však jsem měla trasu vyrytou v paměti podle map :D), v budově byly ukazatelé, které mne nasměrovaly až do podkrovního "bytečku". Tam už čekaly zástupkyně Astoru Dáša s Kristýnkou, dohromady s týmem Fyzioffice a hosteskami. Než se shromáždili všichni pozvaní, se všemi jsem si popovídala, stihla si dát latté a ještě si nechat namasírovat záda. Mimochodem, ta masáž vážně bodla! Pokud vysedáváte v práci celé dny u počítače, ukecejte vedení, ať vám domluví masáže přímo ve vaší firmě, protože to je specialita právě Fyziooffice. Nechodíte totiž vy za nimi, ale oni za vámi přímo do kanceláře :) Po masáži potom následovala krátká přednáška, kvůli které jsme se vlastně sešly - představena nám byla novinka značky Astor a tím je make-up Perfect Stay 24h. Samozřejmě se nejedná o jen tak obyčejný make-up, ale jeho specialita je v tom, že je to 2v1, součástí je i primer (=podkladová báze). Obsahuje vše, co by správný make-up obsahovat měl - silikonové polymery, adhezivní barevné pigmenty a zinek a navíc také 10 hydratačních složek, vitamin E a přírodní cukry, které jsou zase specialitou primeru. Jednoduše máte vše v jednom, bez starostí a námahy. Dostupný je ve čtyřech odstínech (102 - nejsvětlejší, 200, 300, 302). Více se tu o něm časem rozepíši až jej pořádně vyzkouším. 



Po představení Astor novinek následovala hostina. Jídlo bylo v režii restaurace RawCha. Raw strava se stala velkým hitem a já díky včerejší akci měla možnost tuto kuchyni ochutnat. Řeknu vám, že to vůbec nebylo špatné! Podávaly se samé zdravé speciality, však fotky mluví za vše. Mrkvová polévka s avokádem, Raw sushi s ořechy, Francouzský karbanátek, Raw Cheesecake a samozřejmostí byly čerstvé džusy. No co vám budu povídat, bylo to něco! :)







Po vydatném obědě nás čekal workshop s vizážistkami. Já se dostala společně s blogerkama Nicole a Ajou do skupiny vizážistky Klaudie Havlové, což je opravdu velmi sympatická dáma! Hlavním tématem byl make-up a konturování. K této příležitosti jsme každá obdržela pomocníky, které nám zůstaly - štětce Hakuro. Dokážete si asi představit moji radost :) Pak už se jen povídalo, názorně předvádělo, vybíral se ten správný make-up a odstín nám na míru z portfolia Astoru a tak dále.. Řeknu vám, že to bylo vážně báječné a já jsem si to maximálně užila. Po celou dobu se o nás všichni báječně starali, z odpoledne jsme si všechny odnesly nejen skvělé dárky, ale hlavně spoustu nových informací a poznatků. Snad mohu mluvit za všechny přítomné dámy, že to bylo super a odcházely jsme dobře naladěné a s úsměvem na tváři.



Za celé to super zajímavé, netradiční a zábavné odpoledne musím poděkovat holkám z Astoru, které to měly opravdu báječně připravené. Ale hlavní díky je pro vás. Nebýt vás, tak se tam nikdy nepodívám a takovou akci nezažiji! :) 

A mě zajímá, co vy a nový make-up? A raw food? Zkoušeli jste? 

35 komentářů:

  1. Vypadá to krásně, musel to být prima úterní den :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo, to muselo být super, parádní! :)

    OdpovědětVymazat
  3. A co Vam pi. Havlova na toto tema povidala? To by me zajimalo. Jidlo krasne, moc krasne.. Jen jestli bylo i tak moc chutne:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ukazovala nám jak štětcem make-up nanášet, pak jak konturovat, pak nám vybírala každé make-up na míru, atp. :) takové základy, co ty už určitě umíš :D

      Vymazat
    2. Aha, tak to si moc neumím představit nějakou delší diskuzi na téma nanášení makeupu:))) Ale děkuji za info:)

      Vymazat
  4. Vypadá to na vydařenou akci. Nejvíc mě ovšem nadchla služba FyzioOffice, to chci i v Brně! :-D

    OdpovědětVymazat
  5. To jídlo vypadá skvěle a nadchly mě ty "nádoby" na pití :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To byly kokosáky a v nich voda :) ale chutnalo to božsky!

      Vymazat
  6. to jedlooo!!! ja by som ori nomm na tu kozmetiku snad ani nenepozerala :D

    OdpovědětVymazat
  7. ježiš to vypadá skvěle! raw jídlo je zvláštní, ale občas si dám, je to příjemná změna :)

    OdpovědětVymazat
  8. To musel být naprosto skvělý den :) a jídlo vypadá taky moc dobře!

    www.mujsvetkosmetiky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Áách, tyhle akce vám tak závidím, i když se to nemá :o)

    OdpovědětVymazat
  10. Muselo to být bezva! A příhoda s deštníkem mě pobavila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No řeknu ti, že mě v tu chvíli, kdy jsem si uvědomila, že nemám deštník, do smíchu moc nebylo :D

      Vymazat
  11. Och, tento príspevok ma zabolel pri srdci:) Bola som pozvaná, no žiaľ kvôli konferencii som nemohla isť, a teraz keď vidím tie fotky, tak ma to mrzí o to viac...žiaľ nedalo sa...

    OdpovědětVymazat
  12. Dneska jsem ho okukovala v drogerii (teda myslím že to byl on:)) a vypadal dost dobře :) Je i na mastnou pleť?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, hledala jsem v materiálech a nikde jsem nic o typu pleti na kterou je určen nenašla, takže si myslím, že bude pro všechny :) Já mám pleť mastnější, takže otestuji na sobě a dám poté formou článku vědět ;)

      Vymazat
  13. Fyziooffice <3 to bych potřebovala taky...
    Raw food vypadá taky moc pěkně, fakt by mi to lákalo tam zajít =o) ale znáte muže...
    No a Astor? Jako já ho nikdy neměla ráda, vlastně ani nevím proč... Četla jsem u Míšy recenzi na super tužku, tak se jí chystám koupit a třeba z toho bude láska =o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem dříve Astor také hodně přehlížela, ale myslím, že v poslední době se dost vyšvihl! :)

      Vymazat
  14. Astor si umi sve blogerky hyckat :)

    OdpovědětVymazat
  15. Všechno to jídlo vypadá vážně skvěle! Mě od Astor lákájí ty stíny v tužce, vypadají opravdu kvalitní a krásně krémové :).

    OdpovědětVymazat
  16. Ty raw dobroty by mě lákaly vyzkoušet, ještě jsem nic raw nejedla :). Akce to musela být parádní
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  17. Hezky si vás vykrmovali :). Zajímavá změna oproti chlebíčkům a řízkům, ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šári, to si piš! :) Ráda jsem zase ochutnala něco jiného :D

      Vymazat
  18. Mě tak mrzí, že jsem nemohla dorazit Klári, moc ráda bych tě viděla! Musíme s Léňou zase domluvit nějaké pražské posezení :)

    OdpovědětVymazat
  19. jéé to muselo být super :) jsem ráda, že sis to užila :))

    OdpovědětVymazat
  20. To jídlo! Už jsem viděla u Nikči, jaké to bylo a raw jsem teda nikdy nezkoušela, ale vážně to vypadá skvěle. Muselo to být boží odpoledne :)

    OdpovědětVymazat
  21. téda, to bylo velmi příjemné setkání :) to občerstvení vypadá skvěle!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)