čtvrtek 27. listopadu 2014

Oblíbenci letošního podzimu.

Krásné podzimní odpoledne, moji milí!

Konečně jsem tu s článkem, který plánuji už několik dnů, ne-li týdnů. A to ukázat vám svoje podzimní oblíbence, jak z řad pečující, tak z řad dekorativní kosmetiky. Je jich totiž celkem dost. Vybrala jsem věci, které nyní používám nejčastěji, některé i denně a něčím jsem si je oblíbila.


Z pečující kosmetiky mám oblíbenců spoustu. Jako první tu mám Lady Speed Stick Stainguard. Musela jsem si koupit nějaký nový antiperspirant a výběr padl na LSS. Mám s ní ty nejlepší zkušenosti a tenhle kousek to jenom potvrzuje. Úspěšně bojuje proti pocení, voní a hlavně, čím si mě získal nejvíce, nezanechává skvrny! Nejen, že bojuje se žlutýma skvrnami od potu, ale nezanechává na tričku ani ty bílé po aplikaci! Jsem ráda, že jsem se k ní zase vrátila, Lady je pro mne prostě královna mezi antiperspiranty. Z péče o pleť nyní používám Beauty System od Douglas. Je to mycí gel, který používám ve sprše jako závěrečný krok mé péče o pleť. Díky němu se zbavím posledních zbytků make-upu na obličeji. Má příjemnou parfemaci, obličej důkladně vyčistí a zanechá ho jemný bez pnutí, štípání či vysušení. Rozhodně fajn kousek o kterém ještě uslyšíte. O Express odlakovači Dermacol už jsem tu psala. Moje láska k němu stále trvá a je snad ještě silnější než dříve. On totiž zvládne odlakovat úplně všechno - od krémových laků až po třpytkaté! Jednoduše, bez dlouhého šmrdlání. Navíc krásně voní a obsahuje oleje, které vyživují okolí nehtu. To je obrovské plus, protože na rozdíl od jiných odlakovačů nevysušuje. Tleskám, tohle se hodně povedlo! O Nemastném oleji Ocean Gifts od Swisso Logical jsem tu už také básnila (tady). Už jsem téměř na dně, což je obrovská škoda, protože je to vážně fajn péče o tělo. Příjemná parfemace, parádní konzistence, nemastné složení, díky kterému nejste po použití mastní až za ušima a přesto vidíte výsledek. Moc fajn věc! Irskou kávu v podání sprchového gelu Dermacol jsme tu měli včera (klik), takže se nebudu nějak zdlouhavě rozepisovat - jednoduše je to bomba! Miluji tu vůni! Za mě nejpovedenější parfemace, která skvěle navozuje podzimní atmosféru.. každý večer se do té sprchy vyloženě těším! :) Posledním oblíbencem je Bio tělový peeling Čokoláda od značky přírodní kosmetiky Saloos. O tom tu bude ještě řeč, protože ten za to opravdu stojí. Další bomba, která večerní mytí přemění v úžasný rituál. Božská čokoládová vůně, hrubší zrníčka, která stáhnou z těla veškeré nečistoty a prokrví organismus a hlavně, olejový základ, který zůstane i po umytí, takže není potřeba se mazat. Tohle je pecka a můžu doporučit všemi deseti!


Nyní ta dekorativní část, tam to bude možná ještě překvapivější. Z laků na nehty tu mám oblíbence tři - dva Stars laky od Gabrielly Salvete. Taková ta klasika, ke které jsem se na podzim vrátila. A hlavně, tyhle laky jsou jedny z mála, které dokáží odolávat v práci, takže nemusím každý den po návratu domů přelakovávat. Fialový 02 Sapphire drží jako ďas, proto je to favorit č. 1, vínový č. 17 Eleganza se mi zase líbí více odstínem.. tak je lakuji na přeskáčku a je to :) Třetí oblíbený lak je ze Sephory, odstín Midnight Crawl (tady). Speciál je v tom, že vypadá z každého úhlu jinak a to se mi líbí! Rty v poslední době nemažu téměř ničím jiným než balzámem Baby Lips ve variantě Peach Kiss (tady). Má nude nádech a obsahuje stříbrný shimmer, ale rtům prostě dodává šťávu. Už se mě pár lidí i ptalo, co používám za rtěnku, jak byli překvapeni, když jsem jim řekla, že je to tento balzámek :) Nejnovějším oblíbencem, ale za to opravdu velkým je Lipcolor Butter od Astoru. Jak jsem se jim vyhýbala, tak jsem jim teď propadla a rozhodně budu rozšiřovat svoji sbírku! Tak nějak mi teď více sedí tyhle balzámové kousky a klasické rtěnky jsem na chvíli odložila na vedlejší kolej. Odstín č. 020 Flirt Natural patří mezi nové odstíny másel a je přímo pro mě! Je to odstín, který se hodí úplně ke všemu a za každé situace dodává rtům šťávu. Určitě to není moje poslední tužka, už už píšu seznam na další, tak třeba mě Ježíšek mile překvapí nějakými dalšími kousky! :D No a letem světem proběhneme ještě oční stíny. V poslední době vůbec neexperimentuji (i když očekávám, že se to brzy změní) a používám pořád to samé. A tím jsou stíny Trio stíny MUA v odstínu Innocence (tady). Hnědé stíny u mne hrají prim a tyhle patří mezi mé nejoblíbenější. Sice práší jako ďas, ale jsou hezky pigmentované a na očích drží po celý den aniž bych se musela o líčení dál starat. A to mi stačí. Občas hnědou vyměním za šedou a v tomto případě používám Quattro stíny Miss Sporty v odstínu 401 Blue Eyes. Recenzi najdete tady, řeknu tedy jen to, že jsou skvěle pigmentované. Opravdu mne ta pigmentace šedých stínů hodně překvapila a potěšila. S bází je pak zaručena i skvělá výdrž, takže jsem spokojená! Navíc stojí pár kaček, takže proč ne?


A jací jsou vaši oblíbenci v tomto období?

22 komentářů:

  1. Od mua ocni stiny ty same a veclice jsem si je oblibila. Maslicko na rty je fajnove a mam ho rada.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stíny jsou vážně fajn, hlavně mi parádně sedí těmi odstíny :)

      Vymazat
  2. Ty máslíčka od astoru miluju!!

    OdpovědětVymazat
  3. těším se na recenzi čokoládového peelingu, já mám momentálně ten mojito a je naprosto, ale naprosto úžasný (a vždycky si připomenu léto) :)) tak bych ráda zkusila i ten čoko :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No už teď ti můžu říct, jdi do něho! :D To je tak nádherná vůně, že bych ho fakt nejradši snědla :D Mojito mne taky zajímá a stejně tak ta levandule :) budu muset postupně vyzkoušet všechny :D

      Vymazat
  4. Sprchace a telove mleka od Dermacolu, ktery jsou super!
    Z Baby lips tak nadsena nejsem. Mam jeden, parkrat jsem ho pouzila a asi ho nevyuziju. Momentalne jsem nadsena z pastelky od Catrice. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ráda tuhle variantu BL kvůli odstínu :) hydratací mi přijdou na balzámy nic moc, ale ten efekt, co na rtech umí.. k nezaplacení :D

      Vymazat
  5. Baby Lips mě nenadchnuly, máslíčka od Astoru miluju už dlouho a odlakovač od Dermacolu je bezkonkurenční :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mě BL jako celek taky nenadchnuly, to jen miluju tenhle odstín :) ten jemný efekt zabarvení rtů miluju :)

      Vymazat
  6. Musím si očuchat ten Dermacol Irish coffee :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě očuchej, voní nádherně! :) Ale dnes jsem koukala, že je mají jen v DM, Rossmann ho u nás ještě v nabídce nemá.. :(

      Vymazat
  7. Kávový Dermacol se stal mojí novou láskou, mám už druhé balení. Ten čokoládový peeling od Saloosu vypadá dobře - jak je někde v kosmetice čokoláda, tak zpravidla nedokážu odolat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máme stejně :) také na čokoládě ulítávám :D a nejen v té kosmetice :D

      Vymazat
  8. Zhodujem sa s tebou s Dermacol odlakovačom, Aroma rituals sprcháčom, Baby lips a taktiež s lakmi Gabriella Salvete. Všetky tieto vecičky sú super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že v těch láskách nejsem sama! :) ;)

      Vymazat
  9. Zrovna používám tentýž Baby Lips a miluji jej, jinak mě šíleně láká ten mycí gel z Douglasu a kávový sprcháč od Dermacolu :)

    Victoria´s Secret - Vánoční Giveaway

    OdpovědětVymazat
  10. Nejaky sprchac z Aroma ritual od Dermacolu uz si chci nejakou dobu poridit :)

    OdpovědětVymazat
  11. já se kromě letních měsíců držím co se týče nehtů klasiky. nude, rudá, růžová.... :)

    OdpovědětVymazat
  12. Kávový sprcháč od Dermacolu je opět naprostá jednička! Miluju ho!
    tento Baby Lips mám taky a krásně mi voní. :) Stejně tak laky od Gabrielly... Klasika, nikdy nezklamou a ty odstíny jsou skvělé.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)