pátek 3. října 2014

Velká revoluce v make-upu.. aneb barevný CHAOS

Krásný páteční den vám přeji!

Konečně jsem se dohrabala k tomu, abych vám představila nově příchozí značku na náš trh MakeUp Revolution. Určitě jste ji už zahlédli na nejednom blogu, ani já jsem nebyla výjimkou a tato značka mne oslovila v rámci spolupráce. Jelikož jsem kosmetický maniak a paletky se mi zalíbily na první pohled, nemohla jsem spolupráci odmítnout. A tak mi před nedávnem přišly domů tři produkty této značky. A protože miluji paletky a tato značka jich má v nabídce spoustu, je vám určitě jasné, co jsem si vybrala.. :) Jenže, v nějakém pomatením smyslů jsem sáhla po té nejdivočejší, co jsem objevila :D no chápete to? :) Místo abych se držela své zaběhnuté klasiky - hnědých, béžových a šedých tónů, jsem sáhla po neonové paletce. No, takže dnes to bude o ní :)




Bez skrupulí, paletka mi hodně připomíná Sleek (a částečně i MUA). Má také zajímavou a rozkošnou papírovou krabičku, obal je též černý, i když tentokráte lesklý. Vevnitř je přes celé víčko zrcátko, součástí je i oboustranný pěnový aplikátor. Stíny jsou ve třech řadách po šesti, z toho je 12 stínů se shimmerem a mají obdélníkový tvar, šest kulatých je poté matných. A většina stínů jsou pořádná divočina :) Řeknu to asi takhle, po rozbalení jsem vyvalila oči a hodnou chvíli nemohla uvěřit tomu, že jsem si objednala něco podobného.. neboť nejsem zrovna člověk, co by si opravdu rád hrál s barvami.. ALE překonala jsem se a v posledních týdnech se snažím! Důkazem vám budou líčení, která tu potkáte v následujících dnech, jedno jste tu už i potkat mohli (tady) Ale zpět k samotné paletce. Balení je bytelné, stíny sedí, i když sem tam některý trochu nakřivo, zrcátko je fajn, aplikátor nepoužívám. Teď tedy k samotným kouskům. Nebudu vám tu asi popisovat každý zvlášť, neboť při 18 stínech bychom tu byli do zítřka, takže to shrnu.




V paletce se nachází tři druhy stínů:

- matné (Super Y, My Demons, Bílý, I Said Go!, Beyond Real, Call Me Down) - pro mne nejslabší článek celé paletky, většina hodně špatně pigmentovaných (výjimkou je neonově růžový), práší, na oči mi nechytají a dlouhodobě tam nevydrží. Myslím, že horší  pigmentace je viditelná i na fotce. Nic, co bych plánovala nějak zvlášť využívat.
- se slabým shimmerem (Wkd, Tom Tom, Pink Obsessed, Over-bored, Needed To.., Me Three, Toxic Apple-tini) - slabší shimmer jim sluší, jsou více pigmentované, ale pořád to není ideál. Práší tedy o poznání méně a vcelku jednodušeji se aplikují, ale pořád to není ideál a umí trochu potrápit při blendění.

U těchto dvou kategorií mám problém s výdrží. Stíny se mi dost slévají a během dne výrazně ztrácí na intenzitě. Prubla jsem některé z nich přes celý den, některé dokonce přes noc a bohužel ke konci dne už to nevypadá tak hezky.. v záhybu rozteklé a slité a barva tatam. Trochu zklamání, protože když ty odstíny člověk vidí...

- s výrazným shimmerem až metalické (Gleam, On a Mission, Do It Now.., Ammunition, Deliver Me) - jsou mými největšími favority, ty pro změnu velmi mile překvapily. Na oči krásně přilnou, mají máslovitou konzistenci, jsou úžasně pigmentované a nepráší (opět je tu výjimka, kterou tvoří stříbrný stín, který práší nehorázně). Na oku vykouzlí luxusní efekt a drží beze změny po celý den. Intenzita stále stejná a neslévají se. Jednoznačně pecka.





Celkově jsem tedy z paletky na rozpacích.. Má hezké a fajn odstíny, ale má i dost (možná většinu) odstínů, které mi svými vlastnostmi zrovna nesedly. Pokud to beru jako celek, tak bych si ji asi kvůli těm pěti kvalitním nevybrala.. I když ty barvy.. Jako musím uznat, že má něco do sebe. Na nějaké to vyblbnutí dobrý, ale funkčnost a použitelnost na běžné nošení, co se týče vlastností (a pro mne i barev) to není. Příjemná je ale její cena, kdy za 18 očních stínů zaplatíte 269 Kč. Si pak říkám: no neber to! :D Takže holt je to na uvážení každého, zda mu to za to stojí či nikoliv. Seženete ji tady, pokud by někoho zaujala.

15 komentářů:

  1. Barvy parádní, ale bohužel takové nepoužívám a nevěděla bych si s nimi rady.

    OdpovědětVymazat
  2. Já teda vůbec nevím, co bych s takovými barvami dělala :). Já si každopádně koupila dvě a jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle bych vůbec nevyužila. Nenosím jiné než hnědé a béžové odstíny :)

    OdpovědětVymazat
  4. To je masakr barev :D Já nevím,jestli bych tu paletku využila, spíš tak 4 odstíny
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. Vetšina z nich je pro mě už moc velká divočina, ale ty dva nejtmavší, Ammunition a Deliver me, jsou nádherné. Kdyby se tak dali koupit samostatně..

    OdpovědětVymazat
  6. já jsem na ní neměla odvah :D, ale chvilku jsem si s tou myšlenkou pohrávala, ale jsem srab a na takovou divočinu zatím nemám odvahu :))

    OdpovědětVymazat
  7. Super divočina. Líbí! Je to ale na mladá očka.

    OdpovědětVymazat
  8. Barvy vypadají vážně super, ale já bych volila hnědé odstíny :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Barvy vpadají skvěle, ale je to fakt šílená divočina :D Nic pro mě :)

    OdpovědětVymazat
  10. Většina neonových stínů sice není na denní nošení můj šálek kávy, ale i tak bych si vybrala a klidně i něco takhle výrazného zkusila :) Paletka mi vážně padla do oka :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/rasenkova-giveaway-insta-post-3.html

    OdpovědětVymazat
  11. To je nádherná paletka! Toľko krásnych a žiarivých tieňov. :)) Aj ja by som si takú priala!
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  12. Tak ta je překrásná! Nejvíc se mi líbí odstín On a Mission :)
    .. a small miracle CZ

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)