čtvrtek 2. října 2014

New in - září 2014

Krásný středeční den přeji!

Další shrnutí nákupů za poslední měsíc je tady. A dneska opravdu pořádný! Jak jsem se minulé měsíce držela zkrátka, tak jsem se tento měsíc rozjela.. Jojo první opravdu velkou výplatu jsem plně využila a teď budu do té následující asi o chlebu a soli :D Navíc přišla i spousta novinek ze spoluprací, takže to opravdu stojí za to!

Přiznám se ale, že jsem nezůstala věrná jen kosmetice, ale hodně zabloudila i do oblečení.. objevila jsem totiž kouzlo jménem secondhand. Někomu to možná není po chuti, věřte, že já jsem z počátku byla také dosti skeptická, ale naplno jsem sekáči propadla, když jsem objevila jeden, kde mají neskutečné kousky. A za poslední měsíc jsem byla hrabat asi 4x a vždycky jsem si domů odnesla po několika (radši nebudu říkat, kolik přesně věcí to bylo :D) kusech. Za poslední měsíc jsem si obnovila téměř celý šatník a stálo mě to v součtu necelých tisíc korun, nádhera! :D Na fotce jen malý náhled toho, co se dá objevit :) Asi nemusím ani dodávat, že příjemné je na tom i to, že máte jistotu o originálu vašeho kusu v okolí, jelikož se většinou jedná o značky, které jsou u nás hůře dostupné.. ;) Kdyby to někoho zaujalo, tak chodím do sekáče Profi SecondHand v Pardubicích, naproti AFI paláci, když přejdete nadchod. Mám odtamtud slušnou zásobu svetrů, triček a dokonce jsem dnes ulovila i kalhoty :D značky různé, většinu mám Atmosphere, Next, H&M, Dorothy Perkins, ale ulovila jsem i River Island nebo třeba Forever21 :) Na fotce ještě slušná zásoba náušnic, které jsem pořizovala za směšnou cenu 39 Kč v Croppu.


Ale zpět ke kosmetickým novinkám. První balíček dorazil od L'oréalu a to nic jiného než luxusní rtěnky a laky na nehty z kolekce Pure Reds. To je jedním slovem nádhera a s některými kousky jsem opravdu kamarádka. Miluji lak na nehty Frieda a o rudých rtěnkách ani nemluvím, rozhodně se můžete těšit na jejich shrnutí na blogu :) Dalším kouskem na fotce je tvářenka Regina v odstínu 03, kterou jsem si koupila v drogérii Teta u nás ve městě. Už jste ji mohli vidět v líčení, brzy ji uvidíte v dalším a věnuji jí i vlastní recenzi, protože si ji zaslouží.


Po výplatě jsem jako první vtrhla do drogérie, kde jsem nakoupila vše, co jsem nutně potřebovala - korektor a linky. Z korektorů to vyhrál Astor Lift Me Up. Lákal mne obalem a doufala jsem, že bude tak fajn jako podobný od Rimmelu. Prozatím však zklamání, uvidíme jestli se postupem času něco změní. Z linek jsem si nakonec vybrala gelovky od Maybelline Lasting Drama, které jsou sice fajn, ale na mé oblíbené L'oréal Gel Intenza nemají. Pro jistotu jsem vzala ještě fix od NYC, který mne možná zachrání.. Jen tak pro radost jsem si pak koupila top coat Essence 101 Dalmations o kterém jsem vám kdysi psala. Měla jsem ho zapůjčený a zamilovala jsem se do něho, takže bylo jenom otázkou času, kdy si ho pořídím. A konečně je doma, zlatíčko :) Další dvě novinky přišly na testování, o rtěnkách Gabriella Salvete Al Bacio už jste tu mohli soutěžit, já jsem si na vyzkoušení nechala odstín 03 Innocente, což je světle růžová se stříbrnýma třpytkama.. No, ty třpytky.. ale to vám povím jindy. Lanýžový hydratační make-up je zajímavá novinka značky Dermacol, o tom tu uslyšíte též, takže se nemusíte bát :)


Dárečky od mojí Ivetky k svátku - konečně i já mohu vyzkoušet světoznámý lak na vlasy Elnett od L'oréal! Tak dlouho jsem se na něho chystala, až mi ho Ivetka nadělila :) Jednoduše se pozná, kdo čte můj blog :* Peeling od Alverde krásně voní a už se těším až ho prubnu. Žlutý lak Essence krásně rozbije pochmurnou náladu v tyto podzimní dny! A na závěr quattro oční stíny Miss Sporty. Odstíny vypadají  hezky, tak uvidíme, jak na tom budou pigmentací a výdrží..


Další novinky, které přišly na testování byly od Avonu - dorazila noční maska Anew Clinical, zní to zajímavě, tak uvidíme. Pak je tu paletka korektorů a balzám Vanilla ze kterého jsem nadšená. Takové věci já můžu. Úplně nalevo je pak další krém na testování a tím je Nutri-Gold Extraordinary Oil od L'oréal. Už mám testovacího králíka, takže se můžete těšit na recenze :)


O blogerském setkání s Babylips už jste si mohli přečíst tady. Domů se mnou odjelo pár nových kousků. Garnier Oil Beauty jsem dosud neměla možnost vyzkoušet, takže jsem si ho nakonec vzala, abych mohla otestovat na vlastní kůži, jestli je tak boží, jak se o něm říká.. :) Tužka na obočí L'oréal přišla jako na zavolanou, zrovna jsem nějakou sháněla a tahle je pro mne v padnoucím odstínu. Nesmí chybět Maybelline Baby Lips, přeci je musím taky zkusit! :D Jako milá pozornost byly dárečky s logem Baby Lips - tričko (v pozadí) a průhledný deštník. Nádhera, luxus, spokojenost! :)


A konečně na samotný závěr poslední přírůstky a těmi jsou Aussie spreje na vlasy - Miracle Recharge pro dlouhé vlasy a Miracle Hair Insurance pro slabé a namáhané vlasy. Spreje by měly vlasy oživovat a dodat jim na kráse. O nich se brzy dozvíte více, zatím jsem ve fázi oťukávání :)


 Ufff a jsme na samém konci! Takže, teď si dám pár dní voraz, přemýšlím o úplné nákupní stopce.. :D ale vsadím se, že se tu za měsíc sejdeme zase s tunou nových věcí.. :)

A co jste si v poslední době pořídili vy? Nakupujete občas také v sekáči nebo jste jejich odpůrci?

28 komentářů:

  1. Wow, parádní nákupy :) Já si snad ty Baby Lips budu muset taky pořídit :D prvně mě ta mánie vůbec nechytla, ale teď jak je vidím všude, tak začínám mít "must-have" pocit :D

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tohle se mi také díky blogům stává.. :-/ :D

      Vymazat
  2. Těším se na 16 a 17 října, v tom sekáči u AFI 'vše za 10 Kč' 😁

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také to chci jít omrknout :) A pár dní předtím tam je vše za 50%, což zvažuji asi spíš než se pak mačkat.. :D

      Vymazat
  3. Skvělé novinky! :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. chcem si kúpiť rúž od GS :) asi aj tento odtieň,uvidím :) a make-up od rimmelu ktorý peťa z lovely hair spomína v novom videu :) alebo tento od dermacolu,ešte uvidím :) úplne si ma nalákala na žltý lak od essence do tohoto pochmúrneho počasia! :) asi si poň zájdem a zlepším náladu keď vonku bude pršať...ani ten nadlak nevyzerá zle..a o tých rúžoch a lakoch od l'oreal ani nehovorím! uvidím,možno sa tam pre mňa niečo nájde....ten rúž od GS je dobrý?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No upřímně já s rúží moc spokojená nejsem.. výdrž mi přijde dost průměrná a hodně mi tam vadí ty třpytky, které mi dřou rty.. sice hezký peeling, ale že bych to potřebovala cítit na rtech po celý den, to ne.. :D

      Vymazat
  5. Zaujaly mě ty spreje Aussie a taky ta rudá kolekce od L´oréalu :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/rasenkova-giveaway-insta-post-3.html

    OdpovědětVymazat
  6. Maybelline nemají intenzitou na L´Oreal jo?? Tyjo, to koukám teda, to je asi budu muset prubnout. Mě ty gelovky spoustu let přišly super, ale už jsou suché, takže teď používám Flormar gelové linky, které jsou naprosto dokonalé, ale určitě mrknu i na tyhle, když je tak chválíš:) Spreje od Aussie jsem si před pár měsíci koupila také, jsou super, hlavně tu vůni mám ráda:)) Super nákupy, až na ten sekáč tedy, toho já nikdy příznivce nebyla a nebudu:) Ale na fotce kousky vypadají pěkně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mně přijde, že ne.. ty L'oréal mi přišly černější a intenzivnější.. prostě lepší :D

      Vymazat
  7. Také mám ráda sekáč, ale nechodim nijak často. Vždy v sobotu ráno je trh, kdy je vše max za 50 a třeba svetry za dvacku, mám jich spoustu, ale tam moc nechodím, jelikož ženský se pomalu rvou jak ve filmech a na to nejsem :D To se raději mrknu normálně, někdy se toho dá objevit spousta, jindy vůbec nic.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to já bych se o to taky nervala.. :D tady je naštěstí celkem klid, i když uvidíme na akci co se v tom sekáči chystá - vše za 10 Kč a za 50%.. :D

      Vymazat
  8. Skvělé kousky! Oblečení vypadá parádně, to samé rudé rtěnky:) Tvářenky Regina mám dvě a mám je moc ráda:) Baby lips jsem si také nemohla nechat ujít, mám 4:))

    OdpovědětVymazat
  9. Od té doby, co jsem sekáče objevila, tak je miluju :D. Super kousky za super ceny, co víc si přát :). No tak to vidím, že příští týden tam dělám nálet
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  10. těším se na recenzi sprejů Aussie :))

    OdpovědětVymazat
  11. Páni to jsou kousky, já do sekáče taky občas mrknu, ale v Praze mi ty ceny přijdou dost nadsazené :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mi přijde, že některé sekáče mají ceny dost vysoké.. ty, které jsem navštěvovala předtím měly trička i za 100 Kč atd. a to už si můžu jít rovnou koupit nové.. ale na tenhle nedám dopustit, tričko 29 Kč, svetr 59 Kč.. nádhera! :D

      Vymazat
  12. Ty Loreal červené rtěnky hrozně chci a štve mě, že jsou všude na blozích, ale koupit se dají až od listopadu :D!

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem nedávno taky objevila skvělý sekáč a jsem tam teďka skoro obden :D

    OdpovědětVymazat
  14. Pěkné nákupy :) Když jsem viděla v nějakých forech, jaké krásné kousky holky sehnaly v sekáčích, taky jsem vyrazila na lov. Ale asi jsem šla do samých blbých, protože buď tam neměli nic hezkého a moderního a nebo to bylo předražený. A abych si kupovala obyč tričko za 200,- ze sekáče, tak to mě ani nehne..Asi budu muset zase někdy popátrat po nějakých lepších :)

    Jinak už se moc těším na recenzi toho Dermacol makeupu, zatím na něj slyším takové rozporuplné reakce a nevím, jestli do něj jít, nebo ne. Vzorečky Dermacol nemá (a makeup nebude mít ani na webu), takže pořádné vyzkoušení padá :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, také jsem už takové sekáče navštívila a to je moc.. to si můžu koupit za tu cenu rovnou nové tričko.. :) ale tady je to fakt nádhera prostě.. nízké ceny, dobré věci.. :D

      Vymazat
  15. já jsem se tento měsíc taky pořádně rozšoupla, takže jsem na tom podobně:D jinak sekáče miluju, vždycky tam objevím parádní kousky
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Klárko, máš pravdu ten sekáč je fajn, někdy v něm mají dokonce slevu 50 % na vše a potom vše na 10,- nebo 20,- (teď nevím, nechci kecat) - aby se toho co nejvíc prodalo. Mám od tamtud taky hodně věcí, hlavně svetříků, jeden krásně teplý na zimu a za hubičku. Akorát skoro ve všech věcech co jsem si koupila jsem doma našla dírku - nevím čím to je, i když jsem v krámku vše prohlížela, tak jsem na to přišla až doma :-/ ale všechno šlo jedním stehem zašít a je to pěkné.... Co mi tam vadí jsou přecpané věšáky nebo když si někdo do té kabinky vezme 20 kousků oblečení. Hrůza.
    Ještě je sekáč směrem na Duklu když půjdeš od afi tak po pravé straně, je to tam přehlednější, seřazené podle velikosti (bohužel mi s 36 nebo 38 máme smůlu, je tam vždy jen pár kousků), ale zato jsou moc pěkné, čisté, ale ceny průměrné. Každopádně stojí za to se tam mrknout. :-)
    JInak mě moc těší, že po delší pauze zase opět bloguješ jako o život - proto tvůj blog zbožňuju. Líbí se mi tvůj styl psaní, nenamyšlená a přátelská povaha - věřím, že v reálném životě jsi bezva holka. Nechci teď hanit Petru z LH, ale myslím, že tvůj blog je daleko milejší a příjemnější.Třeba tě někdy v HM potkám :-)
    Přeju hodně úspěchu, ať se ti daří a máš se fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, na tu akci se tam chystám taky mrknout, má to být v říjnu, vše za 10 Kč, to bude nákup! Já jsem si tam taky koupila jeden svetr s dírkou, ale to jsem zašila a paráda :) jinak ostatní mám v super stavu.. ale je fakt, že jsem tam narazila na dost roztrhaných věcí.. ty přecpané věšáky jsou fakt na nic, ale zase je aspoň z čeho vybírat! :D a bez mučení se přiznám, že jsem jedna z těch, co si odnáší do kabinek hodně věcí :-/ :D když já tomu nemohu odolat, za ty peníze :) Ten druhý sekáč znám také, ale tam jsem si nikdy nic moc nevybrala, tak mě to tam moc netáhne, tenhle mám radši :)
      Jinak moc děkuji za milý komentář, tohle vždy potěší! Děkuji a těším se na viděnou v HM! ;) :)

      Vymazat
  17. Už se těším až bude nahlédnutí do tvého nového bydlení na skladování kosmetiky, já jsem teď našla bezva vychytávku - asi nebude pro každého, ale je to moc pěkné a skoro zadarmo - pletené krabice z papíru.

    OdpovědětVymazat
  18. sekáčování také miluju, ale musíš najít fakt kvalitní obchod! já mám jeden, do které se ráda vracím u nás doma, ale co jsem se přestěhovala do Liberece, žádný jsem neobjevila :( samé hrůzy! už aby ta kolekce Pure Reds byla v drogériích, ty články o nich mě dost dráždí :D (nebude to jen tak, jsem býk! :D)

    OdpovědětVymazat
  19. Tyjo, to se ti nahromadilo věcí.... super, těším se na recenze :)

    OdpovědětVymazat
  20. Já sekáče miluju, ale je třeba najít ten správný. Jsem na tom podobně jako Karolína B., doma v Kroměříži mám jeden zamilovaný, kde vždycky něco najdu a za skvělou cenu, ale v Brně na to nemám štěstí :( Teď jsem tady v Rennes byla na mega obřím blešáku a tam to bylo taky skvělý, já štěstí neměla, ale kamarádky si odnášely plné tašky!
    Z kosmetických novinek mě zaujaly věci od L'oréal a peeling od Alverde :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)