pátek 24. října 2014

(Ne)Korektor Lift Me Up Astor

Krásný den!

Dáme si ještě jednu recenzi, než se zase hneme jinam. Tentokrát nebude moc rozjuchaná, protože jde pro mne o velké zklamání.. proto jsem s ní také trochu otálela.. negativní postřehy se vždycky píšou tak nějak hůř než pochvala, že ano. 

Nedávno mi došel můj oblíbený korektor (kdo by nevěděl, tak Fit Me od Maybelline, v odstínu 15) a tak byl čas poohlédnout se po jiném a zase něco vyzkoušet. Původně jsem si šla pro Camouflage od Catrice, ovšem samozřejmě, že ten nejsvětlejší odstín, který nutně potřebuji, neměli.. A tak nezbývalo, než se poohlédnout jinde. Pak byl dalším mým favoritem Rimmel korektor Match Perfection, ale to ne.. Já zase musela zkoušet něco nového a nepoznaného a jelikož s kosmetikou Astor nemám moc bohaté zkušenosti, padla volba na korektor Lift me up.



Balením je hodně podobný tomu od Rimmelu, malá tuba se štětečkovým aplikátorem na konci. Korektor se z toho vymačkává podle potřeby. Jenže to jde dost těžce. Tuba se mi zdá poloprázdná, občas se tedy musím dost snažit, abych z toho něco dostala. Štěteček na konci je v pohodě, i když já jím korektor na obličej stejně vždy jen tak naťupu a pak roztírám prsty. Konzistence je krémová, velmi dobře se roztírá a vstřebává.. a to je ten problém, on totiž mizí tak nějak do ztracena a přijde mi, že vůbec nic nezakryje. Jako nepřijde mi to, on fakt nic neschová. Nepotřebuji hutný korektor na krytí pupínků, ale potřebuji, aby mi korektor schoval a neutralizoval tmavé kruhy pod očima.. což tenhle prostě n-e-z-v-l-á-d-á! Neschová ani ty nejmenší kruhy, natož ty obr fialová kola, která po ránu pod očima mívám :D Co se týče jeho schopnosti vypínání pleti kolem očí, tak potvrdit nemůžu.. tak nějak tam ty vrásky mám pořád a pořád asi mít budu, i kdybych se stavěla na hlavu.. :) :D Nějaký lepší vypnutý pocit očního okolí nemám. Rozzáření se podle mě taky nijak nekoná.. prostě když tam ten korektor pořádně nevidíte, tak těžko vám něco rozzáří.. prostě ne.  Co se týče odstínu, tak mám 001 Light, automaticky jsem sáhla po tom nejsvětlejším. Na to, že se jedná o nejsvětlejší odstín se mi zdá dost do oranžova. Sedí mi naštěstí dobře, ale obávám se, že třeba v zimě, až úplně vyblednu, už bych mohla mít problém. Pro bledulky to tedy asi úplně není. Za mě velké zklamání a už pokukuji po něčem, co ho nahradí, protože s těma kruhama se musí něco dělat.. :D




Kupovala jsem ho v akci v Rossmannovi a stál mě kolem 100 Kč. Běžnou cenu si přesně nepamatuji, ale bude to kolem 140 - 150 Kč.

Co vy a kosmetika Astor? Jaký korektor je váš nejoblíbenější? Který korektor na kruhy pod očima mi doporučíte? 

18 komentářů:

  1. Mně Astor v takovýchlech makeupových/korektorových věcech nikdy nesedl a už do něj v tomhle nikdy nepůjdu. :) Jinak na kruhy pod očima je pro mě nej Rimmel Match Perfection a na beďárky Dermacol Cover :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky ho mám, ale stejně jako ty, nemám ho ráda, nekryje, maximálně malinko projasní, tím to končí:( A ta aplikace a poloprázdné balení katastrofa!:D

    OdpovědětVymazat
  3. Mala som možnosť ho vyskúšať ale je to katastrofa :)

    OdpovědětVymazat
  4. Match Perfection od Rimmelu je super na rozjasnění. Já ted mám Affinitone od Maybelline a zdá se mi celkem dobrý, viditelně kruhy zmírní, úplně je nezakryje, ale zato vypadá přirozeně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím, taky jsou to moje oblíbené korektory :) na kruhy je ten Affinitone fakt dobrý a je i celkem světlý, srovnatelný s tou Fit Me 15

      Vymazat
    2. Já používám od Astoru Skin Match. Match Perfection je na mě tmavý.

      Vymazat
  5. Mně tyhle korektory přijdou opravdu jen na projasnění pod očima (něco jako od YSL touche eclat,Loreal Lumi magique), kruhy kryju Camouflage od Catrice a tyhle produkty používám až nad to.

    OdpovědětVymazat
  6. Nezkoušela jsem, Astor většinou moc nekupuju. Celkově korektory z drogerie většinou nepoužívám, málokdy mi sedí a opravdu dobře zakryjí kruhy pod očima.

    OdpovědětVymazat
  7. No, uvažovala jsem, že ho vyzkouším, ale pokud blbě kryje, tak to děkuji nechci, no a ten odstín teda taky moc dobře nevypadá. Měla jsem Match Perfection od Rimmelu i Fit Me od Maybelline a i když Rimmel je fajn, byla jsem s ním moc spokojená a používala ho ráda, tak Fit Me je lepší. O dost řekla bych. Má příjemnější konzistenci a líp kryje. Takže jestli chceš korektor v této cenové hladině, vykašli se na experimenty a jdi si znovu pro Fit Me. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám právě Match Perfection od Rimmelu a jsem docela spokojená. Taky nejsvětlejší odstín, vůbec není do oranžova, krásně krémový, lehce se zapracovává do pleti. Ale narozdíl od tohoto tam vydrží a docela pěkně kryje kruhy pod očima. Nicméně chci vyzkoušet právě Fit Me a taky Catrice Camouflage a pak se rozhodnu, který bude můj oblíbený :P

    OdpovědětVymazat
  9. JA mám od Astoru len rúže (a tie mám veľmi rada!) a linku na oči tekutú, ktorá je tiež super :) Ale aspoň viem, že toto nekupovať!! :)
    Fashion Passion by Erika

    OdpovědětVymazat
  10. Tak ten jsem od nich nezkoušela a ani to neplánuju. Nemůžu si ale vynachválit jejich make-up Skin Match, tím mě hrozně příjemně překvapili :)

    Giveaway Realash ♥

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem si teď v posledních 14 dnech koupila od Astoru asi 5 věcí a jsem zatím moc spokojená :) Tento korektor jsem ještě nezkoušela tak nemohu posoudit :) Pěkný článek.

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem ještě nikdy žádný korektor neměla :D Takže neporadím vůbec
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  13. Ja dosť často používam korektor ale iba od essence :)

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám kosmetiku od Astoru moc ráda. Neměla jsem s ní nikdy žádný problém. Bohužel korektory moc nepoužívám. Mám tuhý od Dermacolu a ten mi nejde pořádně rozmázávat, pak obyč od Essence, který taky není špatný, ale asi to taky nebude to pravé, co hledáš. Na korektory bohužel expert nejsem. :/ Ale slyšela jsem o nějakém od NYXu, že si někdo pochvaloval, zkus zapátrat. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj,
    ja Astor ráda nemám, i ty nejsvětlejší odstíny jsou na mě tmavé, ale spokojená jsem byla s korektorem od Max factor. Jinak mám sama teď korektory od Avonu (tekutý projasňující a tuhý ve rtěnce), pak Fit me (ale je na mě poněkud žlutý) a paletku do Catrice - ta je moc dobrá:-)
    Hanka z www.ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Tenhle typ korektorů už moc nevyhledávám :) Mým nejoblíbenějším je teď taky Fit Me. Upřímě, už delší dobu mám doma profláknutej Camuflage Cream a... no nic moc :/ Taková bomba to zas není :( Mě moc nesedl :/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)