úterý 21. října 2014

Červená klasika aneb kolekce Pure Reds

Krásný úterní den!

Chvíli mi trvalo, než jsem to dala celé dohromady, ale je to tady. Recenze na pár kousků z nové, celé červené kolekce značky L'oréal - Pure Reds. Jistě si vzpomenete, že se před nějakým časem objevila celá nude kolekce, nyní se L'oréal rozhodl přijít s přesným opakem - výraznými, červenými odstíny. Kolekce se skládá ze šest rtěnek a šesti laků na nehty, které jsou opět pojmenované podle umělkyň/ambasadorek značky. Ve výběru jsou rtěnky a sladěné laky Doutzen Kroes, Eva Longoria, Blake Lively, Jennifer Lopez, Julianne Moore či Freida Pinto.


Ke mně se nakonec dopracovaly rtěnky Blake a JLo a laky na nehty Freida a Eva. Výběr rtěnek je naprosto úžasný, rudé rtěnky jsou moje oblíbené, takže tam problém nebyl, celou dobu jsem chtěla Blake a JLO jako klasická rudá má také něco do sebe. S laky jsem to viděla hůř, protože rudé mi k srdci nikdy nepřirostly.. tedy až doteď. Jak už jste si mohli všimnout, jeden z nich se stal mojí láskou od prvního použití. Ale pěkně popořadě.





Rtěnky Blake a JLO mají elegantní, černo zlaté balení, které se mi neskutečně líbí. Jednoduché a přesto má něco do sebe. Hned vidíte, kterou vlastně máte, jsou podle ambasadorek popsané. Rtěnky mají krásně syté barvy, už na první pohled vidíte, že půjde o úžasně červenou. Mají nasládlou parfemaci, typickou pro L'oréal rtěnky. Já se přiznám, že ji moc nemusím, ale zvykla jsem si na ni a nijak ji nevnímám. Rtěnky jsou skvěle pigmentované. Výrazného a sytého odstínu dosáhnete už při prvním přejetí rtů. Dosáhnete s nimi maximálního krytí a matného efektu. Rtěnky obsahují jojobový olej, který má rty hydratovat. No, podle mě rtěnky pořád patří k těm sušším. Ne že by mi rty úplně vysušily, ale na druhou stranu mi je ani extra nehydratují. Ovšem to je na úkor výdrže, protože to jsou fakt držáci. Na rtech jsem s nimi vydržela i přes čtyři hodinky v perfektním stavu. Pití nebo malou sváču také přežijí :) Vážně jsem z nich nadšená, rozhodně jsou to skvělé přírůstky do sbírky.



Ještě dodám k odstínům, že si jsou dost podobné (alespoň tyhle dva) a někteří v nich možná ani neuvidí rozdíl (třeba pánové, co mají trochu jiný smysl pro barvy, jak je známo.. :D). Blake je typicky červená a JLO má být rubínově červená. Přiznám se, že v nich sama vidím jen nepatrný rozdíl, JLO má oproti Blake trochu nádech do oranžova.. ale opravdu je to téměř neznatelné, takže tady bych se nebála ani jedné :) 




Laky na nehty tu mám pro změnu Freidu a Evu. Oba jsou v malém (5 ml) balení, opět typický vzhled L'oréal laků, ovšem s černým víčkem a zlatým písmem. Štětečky mají zploštělé, do obloučku zastřihnuté. Skvěle se jimi lakuje, většinou zvládnu nehet na jeden, maximálně dva tahy. Lak má optimální konzistenci - ani extra tekutý, ani hustý. Jednoduše miluji lakování s těmito kousky, je to jednoduché a rychlé! Laky skvěle kryjí, stačí i jedna vrstva, i když samozřejmě ve dvou je barva intenzivnější a naprosto dokonalá. Není problém tu druhou vrstvu přidat, protože lak velmi rychle zasychá. Do pár minutek je perfektně zaschlý a není problém věnovat se čemukoliv. To na nich opravdu miluji! S výdrží je to u mne trochu divočejší. Upřímně na nehtech mi vydrží tak den, max. dva.. jenže on to není problém laku, nýbrž můj. Momentálně mi na nehtech nevydrží nic déle než den, pokud nepoužiji nadlak (a na to jsem většinou líná :D). U té rudé je navíc problém, že odrbané špičky jsou hned vidět, takže je třeba to brzy sundat. Ale můžu říci, že pokud si s tím dáte práci, dáte dvě vrstvy a zafixujete nějakým top coatem, tak budete mít tak na tři-čtyři dny vystaráno :) Co se týče odstínů, tak tady u mne jednoznačně vede Freida. Ten zbožňuji a poloprázdné balení je toho důkazem. Údajně je to amarantově červený odstín, ale já se přiznám, že absolutně nemám ponětí, co si pod tím představit :D Pro mě je to tmavší rudá s výraznějším zlato-modrým shimmerem. Ale tak náááádherná! Jsem z ní fakt nadšená :) Na nehtech vypadá tak.. slušivě, elegantně.. Eva už mne tolik nenadchla, to je pro změnu cihlově červená (tady to sedí). V lahvičce je vidět fialový shimmer, na nehtech už vypadá krémově, shimmer není vidět. Ale je to taková zvláštní vyblitá barva.. nemůžu si pomoci. Moc se mi nelíbí, jde hodně do hněda a to já na nehtech nemusím :)



JLo v akci:


Kolekce by měla být k dostání od listopadu, ovšem už jsem je dneska potkala v Rossmannovi. Běžná cena rtěnky je kolem 300, ale nyní ji seženete právě v Rossmannovi v akci za 199 Kč. Lak na nehty seženete za cca 99 Kč.

Co vy a rudá? Nosíte? Líbí se vám kolekce?

Celou ji můžete omrknout u Rendy, která ji na svém blogu ukazovala :)

23 komentářů:

  1. Nádherné, krásne. Určite znova skončím s celou kolekciou ako to bolo s Nudes. :D hehe...Ale moje srdce si aj tak získala Blake. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné krásně, já na rudé sice moc nejsem, ale co se týče laků, líbí se mi více Eva teda. :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, tak na takovou rudou rtěnku bych odvahu neměla, je to teda pořádná pecka na rtech:) Ale pěkné. Laky se mi naopak líbí moc, ale mám ty z nude kolekce a nevím, přijde mi, že na to, jak málo jsem lakovala, tak už tam skoro nic není:-O

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí se mi JLO rtěnka! Ach tu musím mít, kéž bych si článek přečetla před hodinou. Už by byla moje :-), tedy kdyby je v tom Rossmanovi měli.

    OdpovědětVymazat
  5. To jsou nádherné kousky! Já mám jednu rtěnku, ale z nude kolekce..:)

    OdpovědětVymazat
  6. Uf, ten lak vyjde cenove 300 za 15 ml - si radeji priplatim za OPI :)

    OdpovědětVymazat
  7. na rudé rtěnky stále nemám odvahu :( červené laky naopak miluju a Freida je nádherný odstín :))

    OdpovědětVymazat
  8. No já jsem chtěla Blake, ale v Rossmanu vůbec nebyla v nabídce.. nevíte o tom někdo něco, prosím? :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tobě rudá strašně moc sluší :) Já nosím na nehtech
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  10. tak rtěnky jsou úplně mimo mě, ale laky jsou můj šálek kávy, na ty se mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  11. sluší ti ta JLo, pro mě to ale není, mám radši takovou tu lehčí konzistenci, třeba jako u rtěnek caresse

    OdpovědětVymazat
  12. tie rúže majú nádhernú farbu!:)

    OdpovědětVymazat
  13. Zaujal mě lak na nehty odstín Eva:)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty rtěnky jsou boží! Ale netroufla bych si na takovou barvičku :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Tie sú tak krásne!! :) Určite si nejaké zaobstarám :)
    Fashion Passion by Erika

    OdpovědětVymazat
  16. Laky i rtěnky jsou nádherné! Navíc L´oréal moc dobře ví, co na nás platí. Ano, obdivuju Blake Lively, Jennifer Lopez, Evu Longorii, Doutzen Kroes i Freidu Pinto. Všechno jsou to sexy baby a která z nás by nechtěla být tak sexy jako ony, že? :)

    Realash Giveaway ♥

    OdpovědětVymazat
  17. pořád nevím, který z odstínů těch nádherných rtěnek se mi líbí víc :)

    OdpovědětVymazat
  18. Momentálne mám doma samé vínové a ružové rúže, a chýba mi niečo dokonalo červené. Doteraz som na bezchybné červené pery používala len kontúrku, pretože nikdy by som nepovedala, že nájsť skutočne ČERVENÝ rúž (bez žiadnych nádychov oranžovej, hnedej, alebo ružovej) bude tak nadľudský výkon! :D Táto kolekcia prišla ako blesk z jasného neba a dúfam, že sa nájde aj u nás, lebo ja už fakt neviem, čo iné červené s dokonalou pigmentáciou by som si mohla kúpiť. Tieto tvoje vyzerajú na perách super a hodia sa ti, asi obzvlášť Blake. :) A tie laky zladené k rúžu ma tiež dostali, isto sa po jednom pozriem... aj keď všetky farby sú pekné, ale červená je proste top a to všade! :D
    Rowena | Feeling Hoppy

    OdpovědětVymazat
  19. Kolekce se mi moc líbí a moct nosit rtěnky, šla bych si taky jednu koupit ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)