pondělí 15. září 2014

New in - srpen 2014

Pěkný pondělní den!

Dnešním dnem mi nastalo pár dní volna, takže se mohu zase naplno věnovat vám. Tento víkend byl jedním z nejnáročnějších v poslední době a tak teď nutně potřebuji pár dní na zotavenou :) Jistě vám neunikly Dny Marianne, ani já jsem jim neutekla. Jenomže tentokrát ne v roli nákupčího, který by šíleně pobíhal po nákupním středisku a brakoval obchody, ale v roli prodávajícího, co uklízí a nebo markuje o sto šest to, co si ostatní vybrali :D Řeknu vám, role nepříjemná :D No ale dost o tom, dnes vám ukážu nejnovější (no úplně nejnovější už asi ne :D) přírůstky do sbírky. Chvíli mi trvalo, než se mi povedlo dát to dohromady. Důvod je jednoduchý. Pošta mi teď chodí k rodičům a tam se moc často nedostanu, takže jsem musela čekat na kurýra v podání sestry, až mi vše přiveze :) ještě že ji mám. V srpnu jsem sama opět moc nenakupovala, pořád ze stejného důvodu, výdaje byly úplně jiné a kosmetika šla stranou. Hlavní výdaje šly na vybavení do bytu, věci do práce, dojíždění, nájemné, zálohy a tak dále.. jednoduše když jde člověk bydlet, něco to stojí.


Myslím ale, že přírůstků je dost i přes moji nákupní stopku. Je tu celkem 18 ks novinek. Něco z pečující, pár kousků z dekorativní, přišlo i dost věcí do soutěží, což jsem moc ráda.. alespoň jsem mohla něco nabídnout i vám :)


Jako první balíček přišly minulý měsíc dvě novinky od Dermacolu a to Zklidňující odličovač očí a řasenka Partymania o které jsem vám již psala (tady). Řasenku jsem si zamilovala, udělá mi opravdu dlouhé řasy! Odličovač jsem zatím zkoušela jen tak zběžně, ještě se na něho podívám důkladněji, jen co spotřebuji ten aktuální. Na snímku jsou dále věci od značky Makeup Revolution, kterou jste určitě už na blozích zaznamenali. I já jsem se nechala zlákat a začala jsem testovat. To jsem ještě nevěděla, jaký boom to bude, ale musím říci, že produkty jako takové mne zaujaly. Neodolala jsem paletkám a to paletce Essential Day to Night, která obsahuje jak odstíny k dennímu nošení, tak tmavší a barevnější. S tou jsem zatím nadmíru spokojená a momentálně nepoužívám jinou. Dalším kouskem je pudr, který se hodí vždy na přepudrování během dne. Je krásně jemně namletý a též na něho zatím nemohu říci křivého slova. Posledním kouskem je divoká paletka Chaos, která neobsahuje snad žádnou normální barvu :D To jsem se nechala hodně unést, jsem zvědavá, zda se mi povede s neonovými odstíny vytvořit něco nositelného :) Máte se tedy určitě na co těšit! :D


Jako další přišel balíček značky For Life & Madaga. Kosmetika pro mne byla zcela neznámou záležitostí a proto jsem se rozhodla navázat spolupráci a tuto značku blíže prozkoumat. Prozatím testuji Bariérový krém o kterém bude brzy řeč, protože mi opravdu pomohl a už se plánuji pustit i do Tělového mléka s minerály. Brzy tedy můžete očekávat recenze na tuto českou značku.


Velké zastoupení má tento měsíc v novinkách i Avon. Zprvu přišel balík plný kosmetiky do soutěže, kde byly i dvě novinky k testování. Jak vidíte, peeling Avon Senses Garden of Eden už mám důkladně vyzkoušený :D Používala jsem ho jako běžný sprchový gel, jelikož mi peeling nepřišel tak moc hrubý, abych ho nemohla používat denně :) Gelová konzistence a bílá zrníčka spíše většího rázu, která moc nedřela, tak zajistila každý den jemnou masáž a exfoliaci. Vůně byla květinová, ale přiznám se, že mi úplně nesedla, přišla mi taková hrozně.. umělá. Nic, co bych plánovala čichat i nadále a vím, že Avon má v řadě Senses i mnohem příjemnější parfemace! Lak na nehty Metallic effects už jste viděli, ten se mi zalíbil odstínem, ale výdrží u mne moc nepochodil, více se o něm dočtete tady.


Další Avon nálož mi obstarala mamka, která mi k svátku darovala celou sadu Avon naturals. Parfemace granátového jablka a manga je moc příjemná a osvěžující. Sada obsahuje sprchový gel, tělové mléko a tělový sprej, takže věci, co se bez problémů zužitkují :) už se na ně celkem těším. Dalším přírůstkem je další tělový olej. Jojo, moje láska k nim nadále pokračuje a tak jsem neváhala a koupila si tenhle od Isany, který byl před nedávnem v akci za pár kaček. Jsem na něho hodně zvědavá, časem se o něm určitě dočtete.


Pak je tu u mne trochu neobvyklá novinka v rámci spolupráce a tím je vůně. Dlouho jsem přemýšlela, zda do toho jít či nikoliv, protože recenzi na vůni jsem pořádně ještě nikdy nepsala, ale nakonec jsem se rozhodla to prubnout. Už jen z toho důvodu, že vůně značky Santini jsou inspirované tím brakem, který se mi tak líbil a to 50 odstíny šedi :D A tak se teď denně voním parfémem Anastasia, který mi mimochodem moc voní! A v šuplíku se mi schovává i Christian, který dosud nevím, jak voní, protože ho nemám na kom vyzkoušet.. Ale třeba časem nějakého Christiana najdu :D Ale brzy se můžete těšit na článek o Anastasii, protože ta za zmínku rozhodně stojí :)


Posledními přírůstky jsou věci od La Roche-Posay a Vichy. Od La Roche-Posay momentálně začínám testovat jejich Rosaliac CC Creme, který má nejen korigovat nedokonalosti, krýt, rozzářit a já nevím co ještě CC umí.. ale také (a to mne zaujalo především) má umět redukovat začervenání pleti. To je něco pro mne, takže vyzkouším a dám vědět ;) Jako překvápko přišla taštička se vzorky značky Vichy, kterou můžete získat i vy ve vaší lékárně při nákupu přípravků Vichy nad 690 Kč. Dáreček mne opravdu moc potěšil, protože nejen, že nová taštička se mi náramně hodí, stará totiž dosloužila, ale taky je plná vzorečků z mé oblíbené řady Idéalia. Nechybí krém na obličej této značky, sérum a micelární voda, všechno jsou krásné a roztomilé miniaturky.. No jsem z toho na větvi :) Děkuji týmu LRP a Vichy za super překvapení.

No a to je vše přátelé. Za chvíli tu bude shrnutí za září, takže se zase máte na co těšit. Co nového přibylo do vaší sbírky? A co byste mi doporučili, abych si pořídila? Chci si teď po výplatě dopřát za odměnu něco nového z kosmetiky a nejsem ještě pevně rozhodnutá co, tak poraďte! ;)

21 komentářů:

  1. Něco mi do sbírky taky přibylo, pár věcí stejných jako máš ty ;) Co bych ti doporučila? Záleží co nutně potřebuješ... Jsem teď hodně spokojená se stíny Velvet Matt od Catrice..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ty stíny Catrice slýchám samou chválu, asi je půjdu zítra omrknout! :)

      Vymazat
  2. Tak já neodolala nějakým produktům od Benefitu, na dnech Marianne jsem obdržela nějaké laky na nehty, rtěnku Artdeco a ještě jsem si nedávno koupila svůj oblíbený lesk Caresse Loreal :)

    OdpovědětVymazat
  3. Fúúú moc moc vecí :) tá paletka je krásna, peknučké farby :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já si na dnech Marianne z kosmetiky pořídila jen rtěnku :). A v sprnu jsem vlastně taky moc nenakupovala, jen nějaké nezbytnosti jako šampon nebo odličovač očí.

    OdpovědětVymazat
  5. Krasne vecicky. Na Make-up Revolution recenzi jsem zvedava.
    Ja vyuzila letos poprve a na delsi dobu asi naposled Dny Marianne (ty lidi byli jak sileny :-)) a poridila si toho vicero, ale nejvetsi radost mam ze zimniho kabatu z Manga, ktery tedy ve sleve nebyl, balerinek Melissa a dvou sukni z Dyzajn Marketu. Dnes planuji akorat o tom clanek, tak snad vyzbyde cas na sepsani. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiši fuj, vůbec už mi ty Dny Marianne nepřipomínej! :D Ale jsem ráda, že sis udělala radost :)

      Vymazat
  6. Vichy taštička je úplne nádherná. :)

    OdpovědětVymazat
  7. i když mám velkou nakupovací stopku, takové články miluju :) alespoň se pokochám, co má kdo nového :))
    na mě po dovolené čekalo hned 7 balíčků, tak jsem srpnové new in měla dosti nabité :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kočko a to máš nakupovací stopku..? :D 7 balíčků? :D

      Vymazat
  8. Hezké nákupy, taky jsem te´d něco málo nového pokoupila :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Nejkrásnější je taštička!:) U mě poslední dobou přibývá dost nových věcí a koupelnu mi pomalu začíná zaplavovat značka Kivvi, Dr. Hauschka, ale i jiné. Právě Kivvi bych doporučila určitě všemi deseti. Mrkni ke mně.;) přeji krásné dny volna, Veronika. :)
    http://wheretigerslive.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmmm ta značka Kivvi vypadá zajímavě! :) Také přeji hezký den! :)

      Vymazat
  10. For life & Madaga? No, tak to mi zajímá, už jsem jim projela web :-D a jsem na to zvědavá... já na svojí pleť vyzkoušela už TOLIK věcí a nepomáhá nic...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také pro mne byla značka úplně neznámá.. a ten název se mi prostě líbí! :D

      Vymazat
  11. Moc pěkné novinky :) Já jsem zvědavá, co budeš říkat na ten tělový olej od Isany. Peeling z Avonu si asi objednám
    VERU-LIFE

    OdpovědětVymazat
  12. Já momentálně testuju od La roche BB creme, zatím jsem spokojená, nic převratného, ale uvidíme časem. Ale každému sedí něco jiného, každopádně na začervenalou pleť bych CC také ráda později vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  13. Prosímtě, ten LRP CC krém, se prodává jen v jednom odstínu?? Předem děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsem si jistá, ale co jsem koukala, tak všude byl pouze jeden odstín.. tak asi ano :)

      Vymazat
  14. Skvělé věci! :) Nemůžu si pomoct, ale pořád nemůžu rozdýchat design tý Dermacol řasenky :D :)

    OdpovědětVymazat
  15. Kolik stál ten olej od Issany prosím, v akci i bez akce, jestli si to pamatuješ :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)