pondělí 22. září 2014

Moje sbírka - část I. - lesky na rty

Krásný pondělní den!

Doufám, že se máte fajn a pondělkem procházíte s úsměvem. Dnes začnu nový seriál článků, který jsem vám kdysi slíbila a to přiblížení mojí kosmetické sbírky. Jistě si vzpomenete, že jsem chvíli před tím, než jsem se stěhovala, sbírku hodně zredukovala, takže nyní už mám věcí zase podstatně méně než dříve, ale i tak vám mám pořád snad co ukázat :D :) Začnu tedy lesky na rty, protože jsem zjistila, že u všech ostatních kategorií, které mám nafocené, se sbírka rozrostla a musím tak vše nafotit znovu :D V každé kategorii vám ukážu vše a následně vyberu pár kousků, které více přiblížím.


V lescích jsem lehce pozadu, nevlastním jich příliš mnoho. Z jednoho prostého důvodu, nepoužívám je tak často, já raději rtěnky, to jistě víte. I když najde se pár oblíbenců, které používám zas a znovu, to zase jo. Lesky většinou nosím po všech možných kabelkách pro případ nouze. Celkem jich mám pouhých 12. Ovšem vzhledem k tomu, že používám cca 4, tak je to pořád velké číslo :D 

V zástupu lesků na rty jsou (zleva doprava):

Lesk H&M, L'oréal Glam Shine 6H, Lesk na rty se třpytkami Dermacol, Glam Shine L'oréal, Crystalliced Essence, Marble Mania Essence, Korres Cherry Lipgloss, 3x Colorama, Beauty Rush Victorias Secret a malý Color Trend od Avonu (přívěsek).

Nejpoužívanější a nejoblíbenější lesky:


Korres Cherry Lip Gloss odstín 12 a Colorama v odstínu 475 jsou zaručeně jedničky. Hezké a přirozené odstíny a skvělé vlastnosti lesků, díky kterým u mne bodují. Coloramu mám vždy po ruce ve své "kalící kabelce" (kabelka, co se mnou vymete každou párty :D), Korres používám velmi často i jen tak, namísto rtěnky. Je příjemný, v úžasném odstínu a dlouho vydrží.

Nejdražší lesk:


L'oréal Glam Shine v odstínu 723. U lesků nemám potřebu nějak zvlášť investovat, takže tenhle za cca 200 Kč je nejdražším kouskem v mé sbírce. Ani to z něho nedělá nějak velkého oblíbence, modré odlesky na rtech se mi moc nelíbí...

Nejméně používaný/oblíbený lesk:


Lesk na rty se třpytkami Dermacol, odstín č. 09. Má v sobě třpytky a to mi na rtech jednoduše vadí. Sáhnu po něm jednou za uherský rok. A to stačí.

Co vy a lesky na rty? Používáte? Máte jich velké zastoupení?

22 komentářů:

  1. Lesku mam snad nejvice a nosim je nejcasteji :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Lesků mám jen pár, ale moc je nenosím :) Mám radši lip buttery :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  3. To ja mam lesky jenom 2, ja radši rtenky :)*

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mam leskov strašne vela,ale nepouživam :) ten od dermacolu si asi kupim,lebo praveže s trblietkami sa mi pačia lesky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super, už se těším na další části tvé kosmetické sbírky! :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Lesky na rty mám doma jenom dva a to je jeden čirý a druhý je rtěnko-lesk od Elfu :D Ráda je používám, ale teď jsem trochu líná používat věci na rty, které moc dlouho nevydrží... Měla jsem hodně ráda nejsvětlejší odstín lesku od Maybelline Colorama, ten bych si i znovu koupila, nebo vyzkoušela nový odstín :)

    OdpovědětVymazat
  7. neznášam lesky, takže nemám ani jeden :)

    OdpovědětVymazat
  8. Lesky používám hodně v létě, mám jich fakt moc :D

    OdpovědětVymazat
  9. Já lesky nepoužívám :-) Mnohem raději mám rtěnky. Ale pár lesků na rty mám také ve sbírce :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Lesků mám spoustu, používám nejradši ty od MUA v tubičce. A jelikož pořád střídám kabelky, musím mít do každé jeden :)

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkná sbírka lesků :) Já mám lesky 3 :D, dříve jsem jich měla víc, ale od té doby co jsem zkusila rtěnku, tak mám rtěnky radši :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  12. JA lesky používam, ale len za priaznivého počasia, teda ak veľmi nefúka, lebo potom mám vlasy len na ústach :D Ale nemám ich veľa :) Len pár som si kúpila vyslovene k niektorým rúžom, ktoré sú suchšie :))
    Pozývam Ťa na moju GIVEAWAY :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo to se mi stalo včera.. po ruce jenom lesk a venku vítr.. no hrůza! :D

      Vymazat
  13. Lesků také nemám moc, ale mám ráda od Alverde, ten z té nové limitované edice. Potom je super od MeMeMe a Revlon :). Jinak lesk od VS mám jeden taky, je už sice stoletý :D ale pořád má stejnou konzistenci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už mám ten od VS taky věčnost.. :D ale pořád je v pohodě, hezky voní a sladce chutná! :D

      Vymazat
  14. Taky mám raději rtěnky, lesky skoro nepoužívám, vážně tak jednou za X týdnů. Přesto jsem se teď u sebe dopočítala čísla 12 :) no jo no, kosmetický maniak se pozná, shromažďuju zkrátka všechno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, to nejsi sama.. :) ale je fakt, že to jednou za čas vezmu opravdu od podlahy a vytřídím :D

      Vymazat
  15. Ahoj, já jsem zase lesková maniačka...minulý týden mi přišly 4 lesky z Avonu a včera jsem si koupila jeden z nové edice od Alverde...Budu mít tak kolem 40 kousků:-)

    OdpovědětVymazat
  16. lesků mám docela dost, hlavně od Rimmelu, Jordany, Essence, Coloramy a teď hodně často používám jeden od kosmetiky MOJE :)
    ale postupně přicházím na chuť rtěnkám :))

    OdpovědětVymazat
  17. Taky jsem spíš na rtěnky, u lesků mi vadí plno věcí, ale ze zvědavosti jsem se podívala a jen na bytě jich mám 13 a to používám jen 2 .... Chvílemi si připadám jak magor :-D

    LuLu

    OdpovědětVymazat
  18. Lesky v tuhle chvíli moc nepoužívám a když už tak jemně růžový, nebo průhledný :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)