úterý 30. září 2014

Banánové opojení..

Krásný úterní den!

Dnes vám představím jeden kousek, který mám ve sbírce už opravdu dlouho. Jenže, tak nějak se na něho ne a ne dostat.. pak jsem přemýšlela, jestli ho mám na světlo blogové vůbec ještě vytahovat. Nakonec jsem se ale rozhodla vám ho představit, protože on si to rozhodně zaslouží! O čem mluvím? O ničem jiném než balzámu na rty značky Anatomicals. Značku jste možná zaznamenali díky Ladyboxu, který ji několikrát vložil do své krabičky, já jsem o ní alespoň odtamtud slyšela prvně. Značka mi byla od první chvíle sympatická svými obaly a hravými popisky, ale na vlastní kůži jsem měla možnost vyzkoušet pouze platýnkovou masku a tento kousek.


Balzám nese název Ba na na, což je prostě kouzelné samo o sobě. Přišel zabalený ještě v krabičce, kde se skrývaly další zajímavé a vtipné slogany.. prostě máte potřebu ho zkusit :D obaly jsou opravdu zábavné a hravé. Samotný je v umělohmotné tubě, která má zkosený aplikátor jako mají lesky na rty. On to totiž není balzám na jaký jste zvyklí, ale je to tak trochu lesko-balzám. Je gelové konzistence, čiré barvy a na rtech se tedy nečekaně trochu leskne. Úplně lesk nenahradí, ale já ho občas takhle ráda použiji.. místo jakékoliv rtěnky nebo barvy ho švihnu na rty a jdu :) Mírně lepí, ale není to nic hrozného, výdrž je opravdu skvělá a též hydratace. A umí opravdu zázraky. Tenhle balzám mi vždy vytrhne trn z paty, když jde do tuhého a mé rty jsou hodně vysušené a popraskané. Díky jeho gelové konzistenci se dostane všude a rtům opravdu pomůže. Třeba včera. Večer jsem ulehala s tím, že jsem měla rty přesušené a plné šupinek, dnes ráno mám rty o 100% v lepším stavu a víceméně není po ničem vysušeném ani stopy. Vážně bomba! Velmi mile mne tím překvapil a když mám krizi a rty potřebují ihned pomoci, vždy sahám po tomto kouzelníkovi. Dalším plusem je příjemná vůně, pokud máte rádi banány, tak budete u vytržení. Prostě cítíte banány, tečka. Voní mi to a kdyby to bylo dobré, tak to i sežeru. Naštěstí je bez chuti a já jsem tak této prasárny ušetřena :D Bonusem je i SPF 15, který balzám má :)




Tolik tedy k tomuhle krasavci. Já jsem do něho i po roce zamilovaná a nedám na něho dopustit, takže pokud ho někde potkáte, tak neváhejte. Dříve byl na e-shopu ladybox.cz, teď tam najdete akorát mentolovou variantu. Ale prý je Anatomicals běžně dostupná v Německu, tak kdyby měl někdo z vás cestu..

Co vy a Anatomicals? Máte s touto značkou zkušenosti?

P.S. Foto ještě ze starého foťáku a ve starém prostředí.. trochu retro! :D

18 komentářů:

  1. Úplne ho cítim, musí voňať dokonale. :D Škoda, že sa u nás nepredáva. :/

    Sweet Letty

    OdpovědětVymazat
  2. Značka je mi známá z Ladyboxu, balzámek bych vyzkoušela ráda, já miluju balzámy na rty :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Vzhľadom na moju alergiu na banány by som to neriskovala.
    KAVIAREŇ-U-MAČKY

    OdpovědětVymazat
  4. Také jsem jej objevila až díky Ladyboxu a byl super, možná trochu moc jakoby leskový, ale ta vůně byla dokonalá :) Klidně bych jej brala znova :)

    Souboj řasenek: L´oréal vs. Maybelline

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem ho taky dostala v Ladyboxu a jen jsem si k němu čichla a zatím se na něj nedostalo, ale teď jsi mě na něj nalákala a asi ho prubnu.

    OdpovědětVymazat
  6. já jsem ho ještě nespotřebovala! vytáhnu ho jednou za čas, mám ho totiž v penále, který už jaksi moc nepoužívám :D ale voní parádně!

    OdpovědětVymazat
  7. hm... asi bych si měla psát seznam, na co budu muset v Německu mrknout :)))

    OdpovědětVymazat
  8. Jéé, ten vypadá super, jakmile někdě vidím balzám na rty, hned ty články hltám :D

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  9. Já ho měla kdysi z ladyboxu a byl super. Bohužel jsem ho ztratila :D

    OdpovědětVymazat
  10. Díky za připomenutí. Mám ho někde na dně šuplíku a mockrát jsem ho nepoužila, ale příště ho zkusím.

    OdpovědětVymazat
  11. Banány mám moc ráda takže si dovedu představit jak skvělý musí být i tento produkt :)

    OdpovědětVymazat
  12. Týýýjo, fakt mi fascinuje, jak jsme každá jiná :-D já ho pasuju na nejhorší balzám všech dob :-D omlouvám se, že ti to kazím. Pro mne je to věc lepivá, nepříjemná a nic nedělající...

    OdpovědětVymazat
  13. Mnam banány naprosto miluju v jakémkoliv stavu :-)

    OdpovědětVymazat
  14. ja som tiež mala dávnejšie podobný balzám s banánovou príchuťou, ale rýchlo som sa tej vône presýtila a teraz už mi je dosť nepríjemná. :D ale zas na druhej strane, milujem všetko, čo vonia. :)

    http://beautiful-savage.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  15. Kdyby neměl banánovou vůni, tak bych po něm zatoužila. Pro mojí peněženku naštěstí banány nemůžu ani cítit :D

    OdpovědětVymazat
  16. Ta vuně by mohla být super! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Absolutně nemám ráda banán a tu jěho vůni, ale i přes to, se mi líbí!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)