pondělí 8. září 2014

Novinky od Dermacolu..

Pěkný podvečer!

 Dáme si zase pro jednou recenzi a to rovnou na několik věcí. Tentokrát shrnující recenze na výrobky značky Dermacol, který v poslední době přišel s velkým množstvím novinek a já vám dnes některé z nich ukážu. Začnu opět od toho, co mne potěšilo a vyhovuje mi, ať nezačínám moc špatně :D

Expresní odlakovač na nehty

Je můj největší favorit. Opravdu takhle parádní odlakovač jsem dosud nepotkala.. Většinou v nich nevidím moc rozdíl, ale tady je rozdíl viditelný. Odlakovače stačí opravdu trocha, stáhne jakýkoliv lak bez nejmenších problémů, je mastnější, takže i trochu vyživí okolí nehtu (fakt super věc, protože ostatní mi nehtové okolí akorát příšerně vysušují a pak mám záděry jako kráva) a dokonce se hezky rozvoní! Jedním slovem jednička s hvězdičkou a já už nechci jiný! :) Palec hore, Dermacole!






Partymania řasenka

Je parádní. Zatímco kolegyně 100 Lashes mne neohromila (viz níže), tak s tímto kouskem si vyhraji. Líbí se mi už její neonově růžový obal, to já můžu! Hned na to je fajn její štěteček, který se mírně zužuje do špičky a velikostí je akorát. Oko s ní nalíčím celkem jednoduše i bez velkých černých šmouh kolem očí. Řasenka není ani tekutá ani naopak moc vyschlá a hustá, přesně akorát, jak mi to vyhovuje. Výsledný efekt je fajn, řasy mám sice mírně slepené, ale to snad s každou řasenkou a hlavně je mám s touto úžasně prodloužené a zahuštěné, což se mi líbí! Pod oči neopadává, nedrolí se, nešmouhuje a vydrží i pár slziček. Takže další bod pro Dermacol, touto řasenkou si u mne šplhli :)






Lak na nehty One Coat - odstín č. 2907

Další novinkou jsou laky na nehty One Coat dostupné v 15 odstínech. Já tu mám tento oranžový a ještě růžovoučký (2904). Ten mne zklamal, jelikož krytí v jedné vrstvě opravdu nezvládá a potřebuje asi tak 3 vrstvy, takže nic pro mne. Naopak tento krémový oranžový to zvládne. Pro jistotu jako vždy dávám dvě, ale jedna silnější by měla stačit. Schnutí je však takové průměrné a výdrž také, takže na něm není nic extra, co by mne zvláště ohromilo. Schne do lesku, nepruhuje a to je fajn,  lakuje se také celkem příjemně.. ale prostě nejsme nejlepší přátelé.. Rozhodně jsou laky, které mám raději :)




1000 Lashes Mascara

Všichni na ní pějí ódy, já zůstávám nohama na zemi, bohužel mne nijak extra nenadchla. Mé řídké a krátké řasy slepuje, ne a ne se se štětečkem sžít a prostě.. ne, nepatříme k sobě. Partymania, to je jiná, ale tahle není moje kamarádka. Obal je úžasný, oku lahodící divočina, ale tím to u mne hasne. Štěteček má větší a rovný, já s ním jednoduše své krátké řasy nenamaluji, aniž bych si nezačmárala víčko. Barva mi řasy slepuje a žádný extra efekt mi s nimi nenadělá. Mám s ní na očích spíše takové jemné a trochu prodloužené chmýří.. Tuhle si tedy určitě nekoupím a sáhnu raději po jiné.






Bon Bon oční stíny - odstíny č. 2 a 5

O těch jsem psala už tady. Takže dnes jen ve zkratce zopakuji, proč se spolu nekamarádíme. Jsou hezké, malé, vypadají roztomile.. potud fajn. Jsou však velmi pevně slisované, špatně se nabírají, příšerným způsobem práší všude okolo, ale na oko se nanést nedají. Jsou slabě pigmentované, týká se to především světlého odstínu 3, který se mi na oko nepovedlo nanést do takového vrstvy, aby byla nějak vidět.. Modrý je na tom s pigmentací o něco lépe, ale na to, jak výrazná modrá to je, tak se s ní také nedá moc vyhrát. Navíc mi přišel modrý stín rozsypaný, tak s ním musím hodně opatrně. Výdrž se mi také moc nezdála, ztrácí na intenzitě v průběhu dne, většinou jsem přišla domů s vyblitými stíny, které nebyly moc vidět. Za mě ne, Dermacol to umí i lépe..





Co vy a Dermacol novinky? Máte s některou zkušenosti? Plánujete si některou pořídit?

17 komentářů:

  1. Já se chystám na koupi odlakovače a řasenka Party mania mě nadchla taky :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ten odlakovač musím mít, všichni na něho pějí takové ódy!

    OdpovědětVymazat
  3. mám tu party mania a musím ju použiť iba s klieštikmi, inak des a hrôza pre mňa :) uvidím aká bude tak po dvoch týždňoch, ale aj neuveriteľne sa otláča na viečka :/ a inak dnes mi prišli baby lips, ďakujem ! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Odlakovač jsem si chtěla koupit, čtu na něj všude samou chválu , ale nemohu ho v drogeriích nikde nalézt :-( Bonbonky jsem zkoušela v Dmku a na to jak jsem četla a čtu i tady, že práší a jsou špatně pigmentované, tak mi to fakt nepřijde. Zkoušela jsem na ruku úplně všechny a byly parádní. Pravda, ten světloučký je opravdu decentní a není moc vidět. Sáhla jsem po odstínu 9 a je krásný, moc hezky se s ním pracuje, ani nemůžu říct, že by prášil, to vůbec.

    OdpovědětVymazat
  5. Odlakovač mám a super,jsem spokojená :).

    OdpovědětVymazat
  6. odlakovač a Party mania řasenku jsem si objednala v té jejich slevové akci :) jinak 1000 Lashes mi vyhovuje, ale já mám bezproblémové řasy, jen ke konci dne šíleně šmouhuje pod oči, ale čím dál hůř! snad bude teda růžovka lepší...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem u tebe právě četla, že Ti 1000 Lashes sedí, tak jsem se těšila a u mne naopak... :D fakt prostě záleží na řasách no :( ale šmouhy se mi nedělají naštěstí ani s jednou.

      Vymazat
  7. Já si určitě někdy pořídím odlakovač :) hodně mě láká.

    OdpovědětVymazat
  8. ani jedna novinka mě moc nezaujala..ale lak má pěknou barvu
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  9. Lak na nehty vypadá skvěle! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. zaujal mě ten odlakovač a neonová řasenka :) teď jsem koukala, že měl Dermacol 50% na eshopu, ale naštěstí jsem odolala, protože mám tolik kosmetiky, že nestíhám zkoušet a spotřebovávat :)

    OdpovědětVymazat
  11. Na odlakovač se rozhodně chystám, slyšela jsem na něj jen samou chválu! :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. odlakovač a řasenka Party Mania mě zaujaly :) všude na ně čtu pozitivní recenze, takže mám jasno, po čem v budoucnosti sáhnout.

    OdpovědětVymazat
  13. Odlakovač vám doporučuji všema deseti! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)