čtvrtek 25. září 2014

50 odstínů šedi zase trochu jinak..

Krásný čtvrteční den!

Dnes mám opravdu hodně netradiční recenzi, protože úplně poprvé je to recenze na vůni v rámci spolupráce. Svůj voňavý arsenál jsem vám již několikrát ukazovala, ale nikdy jsem nedělala plnohodnotnou recenzi na vůni.. ta se podle mě totiž hodně těžko hodnotí, jelikož každý to můžeme vnímat úplně jinak.. :) 

Nedávno mi přišla nabídka od Simči, která zastupuje značku Santini a nabídla mi parfém. A ne ledajaký, ale parfém inspirovaný bestsellerem 50 odstínů šedi. Tak odmítněte to, když tu knížku máte rádi.. Moci vonět jako Anastasie, dobrý ne? :D A tak jsem nakonec na nabídku kývla, i když jsem měla mírné obavy z toho, jak vám tuto recenzi budu podávat.. Vůně do pár dnů přišla a dokonce ji přišel do páru i Christian. Hustý, dohromady ta dvojice vypadá skvěle, jen nastává problém, co s Christianem? Na kom to vyzkoušet? :D



Oficiální popis: Dámská vůně Anastasia je navržena pro všechny mladé energické ženy, nespoutané, smyslné, impulzivní. Užívejte si života a buďte hravá. Hlavu parfému tvoří exotické liči, které doplňují citrónové tóny a pivoňka. Následně se rozvoní opojné frézie s růží. Základem tohoto parfému je pačuli, přjemné cedrové dřevo vzácný vetiver. Tento parfém Vás nezradí v žádnou denní hodinu ani při žádné příležitosti. Obsahuje feromony, které přivábí protějšek.

Hlava: liči, citrusy, pivoňka
Srdce: růže, frézie, jasmín
Základ: pačuli, cedrové dřevo, vetiver, ambra



Vůně přišla zabalená v krabičce, flakónek samotný je jednoduchý, nevýrazný.. ale zase se mi líbí více než nějaké přeplácané.. zastávám názor, že v jednoduchosti je krása. I když mohl by vypadat o chlup přitažlivěji, ne že ne :) Po otevření na mne vybafla sladká, hodně sladká vůně. Ale čím více jsem ji čichala, tím více jsem si ji oblíbila.. Je mladá, svěží, sexy i nespoutaná.. prostě vše.. a co mě zaujalo jsou ty feromony, tak jsem se rozhodla to testovat :D No asi takhle, když se navoním, tak se líbím sama sobě :D Ne, to je samozřejmě vtip :) asi takhle, Christiana vedle sebe zatím žádného nemám, takže feromony toho moc nepřitáhly.. ale, vůně je to příjemná a přijde mi, že se ke mně celkem i hodí. Nevím, jak vám správně popsat vůni a nedokážu ani přesně říci, co v ní cítím.. mně přijde, že nejvíce je cítit pivoňka, frézie a pačuli.. Jednoduše prostě to voní hezky, basta! :D S čím mám ale problém je, že se mi zdá, že vůně nevydrží moc dlouho.. mám pořád potřebu se přestříkávat a i při první aplikaci toho na sebe nastříkávám velké množství.. po hodince už to ze sebe necítím a to já prostě potřebuji.. jinak mám pocit, že smrdím a to je přeci nežádané, když potřebuji klofnout chlapa! :D

Sečteno podtrženo: vůně příjemná a mně osobně velmi sympatická, ale výdrž není stoprocentní, což je to, co já od vůně potřebuji.. Mám-li vydržet po celý den s dobrým pocitem, musím prostě vonět.. 

Najdete ji tady. Cena za 50 ml je 1190 Kč.


Christiana tu mám prozatím tak trochu navíc, ale neodolala jsem a k parfému alespoň přičichla. Balením je stejný jako Anastasia, liší se pouze víčko, které je hranaté místo kulatého. Pánská vůně je také dost nasládlá, zároveň kořeněná. Není to vůně ze které bych padala do mdlob, ale je fakt, že si ji dovedu na svém imaginárním příteli představit :D :) Jednoduše nenáročným polovičkám, které nejsou zvyklé na ty nejdražší parfémy z parfumérek by mohla přijít vhod.

Hlava: limetka, pepř, zázvor, maracuja
Srdce: koření, gin, máta
Základ: ambra, dřevité tóny

Najdete ji tady, též za cenu 1190 Kč za 50 ml.

Co vy, přijde vám zajímavé mít parfém inspirovaný 50 odstíny šedi? Máte tu knížku rádi? 

6 komentářů:

  1. Miluju 50 odstínů šedi a tu vůni bych si možná koupila klidně i jen kvůli tomu :D

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  2. Také jsem tyto vůně dostala k recenzi a přiznávám, že na první přivonění se mi Anastasia moc nelíbila, ale pak jsem jí přišla na chuť. Zato Christian mi padl do nosu hned :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/rasenkova-giveaway-insta-post-3.html

    OdpovědětVymazat
  3. Nečetla jsem, neznám, nemohu posoudit...ach jo, já jsem totálně out :D

    OdpovědětVymazat
  4. Hm, já bych si to zase nekoupila už jen proto, že se jedná o 50 shades of grey :D. Nevím proč, ale nějak mě tento parfém neláká, ale věřím, že muže vonět hezky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem přečetla prvních 120 stran a pořád mě to nebavilo, tak už jsem nečetla. Je to zajímavý mít vůni isnpirovanou podle knížky, ta vůně by mě fakt zajímala :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. zomriem z teba :D :D si mi spravila dobru naladu takto na ráno :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)