středa 11. června 2014

Třetí výročí blogu se bude slavit nejspíš v Paříži..

Pěkný středeční den!

Původně měl být dnes jiný článek, ovšem ten se o den posouvá, protože dnes se s vámi musím nutně o něco podělit.

Nevím, zda znáte blogerku LuckuAngel Inspiration, ale já ji už nějakou dobu sleduji a navíc jsem měla tu čest poznat ji osobně.. No a protože Lucka je hodně podnikavá a myslí také na ostatní, vrhla se do projektu, který u nás nemá obdoby.. Pomáhá zorganizovat zájezd do Paříže! Respektive její kamarádka jej pořádá v rámci konference a ona pro své čtenářky a blogerky připravila tu možnost se výletu do Paříže zúčastnit..

Několik týdnů tuto událost na jejím Facebooku sleduji a jenom jsem vzdychala nad tím, že nepojedu.. Jenže, včera se stalo něco velkého. Nejen, že mne Lucka oslovila s tím, zda se nechci také zúčastnit, že místa stále jsou, ale navíc jsem k sobě sehnala kamarádku, která chce jet se mnou.. A tak se sen brzy stane skutečností a já (snad) spatřím Paříž na vlastní oči! Že tam chci jet už dlouho a je to jedno z mých největších přání vám asi vyprávět nemusím... takže určitě chápete moji radost.

Proč to ale píšu.. Lucka mi totiž volala a sdělila mi skvělou věc, že pokud by nějaké mé čtenářky chtěly jet také, mají možnost.. :) No a jelikož dne 26.6., kdy zrovna odjíždíme do Paříže, bude můj blog slavit již třetí rok své existence, není lepší způsob, jak jej oslavit.. Ani se mi nesnilo o tom, že bych jej mohla slavit takhle.. ale jsem opravdu ráda! A proto bych vám chtěla dát tu příležitost oslavit to se mnou..

Zdroj: Angel Inspiration

Takže, pokud by někdo z vás jel rád do Paříže (ať už se mnou slavit výročí blogu, s Luckou její narozeniny nebo jen tak se podívat), máte možnost. Zájezd se koná v rámci pátého ročníku Mezinárodní konference na podporu demokracie v Íránu. Možná, si říkáte, co to... Součástí programu je účast na této konferenci. Možná díky tomu budete váhat, jako já.. Ovšem když jsem si dala dohromady, že právě díky této konferenci nás vyjde výlet na pár "šupů", neváhala jsem.

Program zájezdu je tedy následující:

1. den (26.6.) - Odjezd v podvečerních hodinách směr Francie
2. den (27. 6.) - příjezd do Paříže v dopoledních hodinách, účast na konferenci, poté ubytování a možnost večerní procházky po Paříži
3. den (28. 6.) - celodenní prohlídka města. Možnost podniknout prohlídku samostatně nebo se skupinou (v čele bude Lucka, která má vytipovaných pár míst, která navštívit, nebude chybět Eiffelovka, Vítězný oblouk nebo třeba piknik v parku!). Ve večerních hodinách odjezd z Paříže.
4. den (29. 6.) - v odpoledních hodinách příjezd do Prahy.

Zdroj: https://weheartit.com/entry/120558718/search?context_type=search&context_user=melissa_akdeniz_980&query=paris

Teď asi to, co vás zajímá nejvíce, cena.. A ta je vám opravdu přímo božská, protože celý zájezd vyjde na jednu osobu na 1.100 Kč. Heh. Také vám to přijde vtipné? Můžu říci, že jsem už nejednou koukala na různé zájezdy do Paříže, a třídenní výlet jako je tento zpravidla nejde pod tři tisíce.. Navíc díky účasti na konferenci podpoříte dobrou věc..Takže víte co, nedalo se odolat :)

Cena zahrnuje: obousměrnou cestu autobusem, ubytování v hotelu na noc, snídani a občerstvení během konference.

Určitě také máte spoustu pochybností, jako já.. Já jsem srab, všeho se bojím a nikomu moc nedůvěřuji. Obavy mám i v tomto případě, to se přiznám bez mučení.. Jenže jednoduše nemůžu odolat tomu, podívat se do Paříže za tak směšnou částku.. Takových příležitostí mnoho není a proto jsem se rozhodla trochu "zariskovat" a jít do toho. Můžeme se tam podívat společně! :) Pokud máte jakékoliv otázky, které byste chtěli zodpovědět, tak vás odkážu na UDÁLOST a Lucku, která vám je určitě ráda zodpoví. Popřípadě tu je její e-mail, kam ji můžete otázky napsat: blog.angel.inspiration@gmail.com.

Akorát musím říci, že je třeba jednat rychle, protože platby je třeba uhradit do 16. 6. Je to sice akce na poslední chvíli, ale doufám, že bude stát za to! :)

Vítáni jsou všichni! Čtenáři i čtenářky, blogeři i blogerky.. Samozřejmě můžete vzít s sebou i někoho vám blízkého! :)

Takže, je tu někdo, kdo by jel? Líbí se vám Paříž? Navštívili jste ji?

A abychom nebyli úplně mimo kosmetický svět, tak už se ptám: Jak je to v Paříži s kosmetikou? Vyjde tam levněji než u nás? Kam se mám podívat, pokud bude čas? :D

P.S. Samozřejmě vás poté čekají reportáže plné fotek, postřehů, zážitků.. a Lucka slibuje i video.. :D :) Ale stejně by bylo lepší, kdybyste jeli s námi a zažili to na vlastní kůži! ;)

27 komentářů:

  1. jéééé, já bych chtěla jet, o akci už vím z FB, ale škola má přednost
    Nicméně, Klárko ty si oto tam užij! Paříž je nádherná (ale já mám radši pobřeží) a v teplých dnech má svoje kouzlo :)
    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  2. Levnější kosmetika? Jak co... je to jako s auty - Škodovky jsou nás drahý a Citroeny levný a ve Franciie drahý Citroeny a Renaulty a levný škodovky :D Třeba Yves rcoher má dost často luxusná slevy 50%. Ale Bourjois, L´Oréal a tak jsou tam dražší a navíc je neseženeš v klasických drogeriíchc (chudinky Francouzky to neznají, jen předraženou Sephoru :D), jen v hypermarketech. Pamatuju si, jak šampón Elséve vyšel asi o euro dráž a to byl ještě v nějaký akci :D A slevy oblečení začínají až na konci července a začátku srpna, to si taky moc neužijete. Ve Francii nakupovat jeidně ve slevách, jinak se to nevyplatí, co mám zkušenosti...
    Haha a mě vlastně nemusí mrzet, že budu 27. 6. zavřená u nás na škole na promoci, když do Francie jedu o týdne později :D

    OdpovědětVymazat
  3. Také jsem chvilku váhala, ale vzhledem k tomu, že jsem stejně chtěla ještě jednou do Paříže jet s cílem navštívit třetí patro Eiffelovky tak jsem si řekla, že to risknu i když k sobě nemám žádnou kamarádku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu tam přeci já! :D :) Už se na Tebe moc těším, kočko! ;)

      Vymazat
  4. Jak píše M.M., v Paříži se nákup kosmetiky moc nevyplatí. Ale zase seženeš i značky, které u nás nejsou - viz. Sephora a pak v marketech, třeba Monoprix. Já bych si spíš užívala prostředí a atmosféry, když je to na tak krátko a cpala se bagetama a croissantama a makronkama :D Užijte si to, určitě to bude super výlet!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak samozřejmě, že si budu užívat jen tu návštěvu.. to byla otázka jen tak, kdybych náhodou něco zajímavého potkala, tak co nemám minout :)

      Vymazat
  5. To je parádní. Kdybych tou dobou už něco neměla, asi bych taky hodně přemýšlela. :) Pozdravuj od mě mou milovanou Seinu. :)
    A jinak co k nákupům, slečny už to tu psaly, já doporučuju kupovat spíš jídlo a víno. To se u nás moc nesežene a stojí to za to. ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som sa prave v Parizi vyblaznila v nakupoch lekarenskej kozmetiky- Bioderma, LRP...a kupovala som ich bud v lerani alrbo v takej drigerii,ktora bola na kzdom rohu...crna za vylet je uzasna a keby som tam nebola uz dvakrat,tak sa isto k vam pripajam

    OdpovědětVymazat
  7. ÁCHHHHH! Hned bych jela s tebou, nebo teda spíš s vámi, Paříž mě láká a navíc to letos vypadá že nikam na dovolenou nepojedu což je přímo hrozný, zvlášť pro mě :(. Jak se mám přihlásit? :D

    OdpovědětVymazat
  8. Ha, Klárko, takže se asi uvidíme, možná i s mou maminkou ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak paráda! Už se na vás těším! Doufám, že to všechno klapne! :)

      Vymazat
  9. Takže už máš zaplaceno a jedeš? Hmm že by? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čekám na peníze od kamarádky a nyní ještě na to, zda se mi neozvou z jedné nabídky práce (samozřejmě to přijde jako naschvál zrovna když už chci platit Paříž, ale nedělám si moc iluze že by to klaplo). Zítra, nejdéle v pátek platím a hurá na výlet! :)

      Vymazat
  10. asi pojedu, vezmu ségru, ta Paříž ještě neviděla, nalákalas mě :)

    OdpovědětVymazat
  11. moje srdce plače !!! udalosť som videla na FB a naozaj som sa rozplakala .. byť tak z Česka, tak neváham ani len sekundu.. Paríž je mojím snom už odkedy viem ako vyzerá to mesto :)
    užite si to jednoznačne :)))))) a čakám plnoooooo fotiek !!!! a určite nie sú krajšie narrodeniny ako v Paríži, či už blogu alebo osobné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jasné, od vás z SK je to dál no :( ale fotky určitě budou! ;)

      Vymazat
  12. Taky jsem přemýšlela, že bych jela, ale jiné výdaje mají bohužel přednost. Užijte si to a těším se na report!

    OdpovědětVymazat
  13. mat ist s kym, nevaham ani sekundu))o;

    OdpovědětVymazat
  14. Pěkná akce, člověk o ní reálně uvažuje. Za takovou cenu? No nekup to :)

    OdpovědětVymazat
  15. den mi teda přijde na Paříž fakt málo, i když teda cena je docela dobrá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já si to jedu spíše obhlídnout, pro první dojmy.. :) za ty peníze to beru.

      Vymazat
    2. však jo, já ti to neberu :). Ale na Paříž mi to přijde fakt málo,já tam byla dvakrát, pokaždý na 5 dnů a bylo to tak akorát... ale určitě se ti tam bude líbit, já bych hned jela :D

      Vymazat
  16. Děkuji vám všem za milé komentáře! :) Doufám, že s některými budu mít tu možnost se na zájezdu potkat! Těším se na vás!! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)