pondělí 2. června 2014

Spokojené ručičky s Avedou

Pěkný pondělní večer, moji milí!

Návod na perfektní ručičky - dobrý krém na ruce. Dnes vám jeden takový velmi příjemný krém představím. Pochází od značky Aveda, nese název "hand relief" a je určen zejména pro namáhanou a suchou pokožku rukou.



Oficiální popis: Krém na ruce Aveda je plný vitamínů A a E, exfoliačních kyselin, hydratačních přírodních změkčovadel a antioxidantů. Pomáhá snižovat příznaky stárnutí pleti a přináší okamžitou úlevu namáhané, suché a citlivé pokožce rukou. S patentovanou vědeckou formulí budou vaše ruce extrémně hydratované. Vaše suché a popraskané ruce budou zregenerované, jemné a hladké.



Krém je v malé, roztomilé, jednoduché, bílé tubě. Někdo může ocenit velikost (40 ml), která je vhodná na cestování. Nezabere tolik místa v kabelce/cestovní tašce. Víčko klasicky šroubovací, krém jde z tuby krásně vymáčknout. Tíhne dolů k víčku, takže není třeba jej nějak složitě dolovat (už jsem na dně a pořád není nejmenší problém). Konzistencí je to trochu hutnější krém, spíše mírně připomíná máslo. Parfemací je to oříšek, protože na popisování vůní moc nejsem. Z ingredience listu jsem vyčetla aloe a třapatku, ale jednoduše vám řeknu, že je to bylinková vůně. Trochu vzdáleně mi připomíná vůni levandule. Na první přičichnutí pro mne nebyla kdovíjak ohromující, ale zvykla jsem si na ni a dnes mi přijde vcelku příjemná. Krém se lehce roztírá a po namazání rychle vstřebává, ale jelikož je trochu mastnější, počítejte s tím, že zanechá mastný film. Faktem je, že mastné otisky s ním nejsou nic neobvyklého, proto jsem si zvykla krém používat hlavně večer těsně před spaním, kdy už na nic nesahám. Ráno po namazání mám ale packy krásně hebké a vyživené, že po zbytek dne již není třeba si je mazat. Občas si je namažu akorát po mytí nádobí, kdy jsou ruce sušší, jinak nemám potřebu :)



Pokud tedy máte sušší ruce, tak vám krém určitě mohu doporučit, protože by vám mohl pomoci. Já ač normálně mastné krémy na ruce nemusím, tak tenhle používám moc ráda. Ruce jsou nakonec po celý den fit a to je hlavní. Najdete jej tady, 40 ml stojí 69 Kč.

Znáte kosmetiku Aveda? 

4 komentáře:

  1. Tuhle kosmetiku vůbec neznám, ale krém vypadá hodně dobře :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá sympaticky :-) Třeba někdy vyzkouším :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá dobře, na noc si ruce natírám pravidelně, tak by mi ta mastnota ani nevadila a i ta cena je skvělá :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/s-essence-na-cestach-limitka-road-trip.html

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)