neděle 22. června 2014

Olejový peeling?

Krásnou neděli, moji drazí!

Jak jsem slíbila, tak plním a vracíme se do kosmetického světa. Asi jako poslední v blogovém rybníčku přináším recenzi na tenhle kousek. Už jste o něm četli tak milion-pět-set-krát, ale doufám, že jednu recenzi ještě snesete. Jenže o tomhle krasavci mi to nedá vám nenapsat... Samozřejmě nemluvím o ničem jiném, než o profláknutém Beauty Oil peelingu od značky Garnier, který se před nedávnem objevil na pultech v našich drogériích.


Už když jsem ho poprvé zahlédla na internetu a zjistila, že se k nám řítí, věděla jsem, že ho musím zkusit.. Líbil se mi od prvního okamžiku - tím jeho hezkým elegantním balením.. k tomu to slovo "olej" v názvu.. no bylo to prostě jasné jako facka, bude můj! Jakou jsem měla radost, když na mne čekal v testovacím balíčku od zastoupení Garnier.



Oficiální popis: Vyživující olejový tělový peeling je obohacený o 4 vzácné zkrášlující oleje - arganový, makadamový, mandlový a olej z růže. Peeling pomáhá viditelně zlepšit vzhled vaší pokožky.

Jak jsem psala už na začátku, zaujal mne už svým balením. Jako je to klasická, obyčejná tuba, já vím, ale tak nějak vypadá.. elegantně. Obyčejně-neobyčejně bych řekla :) Asi je to těmi barvami a takovým "orientálním" nádechem, který mi na tom přidává na kapce exkluzivity. Už prostě od pohledu jsem po něm prahla. A co teprve když jsem si přičichla. Vážení, ta vůně mne úplně odrovnala. Takhle krásně mi žádný peeling ještě nevoněl. Vůně je jemná a nevtíravá, taková trochu orientální.. cítíte z ní dálku, olej, koupel.. já nevím, to se prostě nedá popsat. Já jsem z té vůně úplně paf a každou chvíli se kradu do koupelny a fetuji :) Navíc vůně vydrží i chvíli po umytí, takže paráda. Konzistence je gelová se spoustou peelingových zrníček. Hrubost peelingu je spíše takový zlatý střed - ani extra jemný ani extra hrubý. Mohl by sedět i citlivějším náturám. Přesto vás hezky vypucuje. Potud opravdu úžasné a jako s klasickým peelingem jsem z něho nadšená. Jenže, je to přeci OLEJOVÝ peeling, v tom je ta specialita! A tady bohužel přichází zklamání, protože do čehokoliv s olejem to má daleko. Tak nějak jsem čekala po umytí s ním hezky naolejovanou a vyživenou pokožku, nějaký hezký efekt, který by po umytí zůstal.. trochu jsem doufala, že bych se ani nemusela mazat krémem.. Ale tady jednoduše selhal. Jestli tam oleje jsou, tak opravdu jenom kapka, která pokožku zanechá jemnou, hladkou a voňavou, ale žádný ten "olejový" efekt extra vyživené pokožky se nedostavil.




Takže tohle je takové překvapení i zklamání v jednom. Jako klasický peeling ho miluji a každou sprchu s ním si užívám.. za to, že není olejový mne štve, protože jsem jednoduše chtěla OLEJ (víte, jak jsem na ně poslední dobou ujetá...). Cena je 150 Kč, seženete v drogériích.

Co vy a Beauty Oil? Máte s ním zkušenosti? Jste s ním spokojené?

10 komentářů:

  1. Zatím jsem o téhle řadě a olejovém peelingu jenom četla. Moc na peelingy nejsem, ale i tak to zní dobře :D Škoda, že není moc olejový, taky bych čekala, že po něm nebudu muset použít tělový krém...

    OdpovědětVymazat
  2. škoda :( taky mám ráda ty kombinované s olejem, nejradši mám levandolový Saloos, je tam sůl a olej a je prostě úžasný... od Garnieru mám to mléko z DM boxu, tak jsem na něj zvědavá

    OdpovědětVymazat
  3. Tiež som od neho očakávala viac "olejovosti", ale inak som spokojná, ide o príjemný, krásne parfumovaný produkt- kúpim zasa..:) Beriem ho so sebou aj na dovolenku..A určite prikúpim aj to telové mlieko/krém..
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat
  4. Mě by se tento docela zamlouval :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Já na peeling nikdy nebyla :) nebo spíše nezkoušela, ale koupila jsem si z Manufaktury s vinou révou a jsem zatím nadšena. Na promaštění Nivea do sprchy :) http://lifebylenea.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Peelingy mám ráda a od olejového čekám, že budu mít po něm nejen hladkou, ale také vyživenou a promazanou pokožku. Tudíž by mě tento zklamal a tím pádem ho zkoušet nebudu.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  7. já jsem z něj nadšená! nááádherně voní, a olejový je na mě tak akorát. zase kdyby byl moc, tak by mi to asi vadilo.

    OdpovědětVymazat
  8. To že není úplně olejový mi až tak nevadí, rozhodně jsi mě nalákala na tu vůni, musím jej tedy zkusit :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/serum-na-rasy-aneb-realash-trochu-jinak.html

    OdpovědětVymazat
  9. škoda, kdyby byl opravdu olejový, tak bych o něm uvažovala, protože mazání hodně zanedbávám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, právě.. já v poslední době taky, takže by se to šiklo! :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)