neděle 4. května 2014

Spotřebováno - duben 2014.

Pěkný nedělní den!

Máme za sebou další měsíc, takže přichází rekapitulace. Sice bez videa, ale za to s menšími úpravami, aby to bylo přehlednější než dříve :) Takže se na to pojďme podívat!


Celkem spotřebovaných kousků 10, z toho 4 pečující kosmetika, 1 vůně, 1 deodorant, 3 kusy pleťové kosmetiky a 1 dekorativní.


Z pečující kosmetiky je většina ze sprchy. To vám tedy povím, že tam jsem se nějak činila, když vidím tu spotřebu sprcháčů :) :D

Freeman Balzám na chodidla - Tohle je pro mne celkem velké zklamání. Nejen, že jsem si při prvním použití všimla, že je to do sprchy, nikoliv klasický krém (to je tak když čtete etikety jako já :D), ale navíc je to naprosto nefunkční věc. Zkoušela jsem to podle návodu jak ve sprše, tak na vaši radu i na sucho jako krém a nic, v obou případech.. Paty mi začaly opět tvrdnout, takže jsem nasadila vyšší kalibr. Navíc jeho cena se mi zdá zbytečně vysoká (kolem 90 Kč), oproti jiným, mnohem účinnějším krémům (Balea s ureou, 40 Kč). Takže ne-e. Dávám 1 bod za celkem příjemnou parfemaci, zbytek hrůza. Hodnocení: 1/5.

Radox Shower Smoothies - Byla taková trochu změna ve sprše, díky obsahujícím jadérkům rybízu. Vůně hodně sladká, takže jste-li na sladké ovocné, mrkněte na něho. Já jsem spíše na trochu svěžejší vůně, i když to občas ráda prostřídám.. konzistencí hodně řídký, což mi občas lezlo na nervy. Pak jsou tu jadérka, která zase zůstávají ve vaně.. No, budu-li upřimná, tak nejsem nijak ohromena.. Sice zase něco jiného, ale asi bych po něm znovu nesáhla. Hodnocení: 3/5.

FA Romantic Moments sprchový gel - Tenhle sprchový gel byl jeden z nejlepších, které jsem v poslední době měla. Velmi se mi líbil obalem, parfemací, konzistencí.. nebylo na něm nic špatného a rozhodně bych se dalšímu balení nebránila, kdybych tu neměla zásoby sprcháčů tak na půl roku :) Pokud máte rádi sladší vůně a necháváte se rády hýčkat ve sprše, tak se po něm podívejte. Hodnocení: 5/5.

Balea Peeling jablko&skořice - Myslím si, že už Balea měla i lepší peelingy (Indian Chai je nepřekonatelný!), ale celkem jsem si ho oblíbila. Má dokonalou parfemaci, kdy jablko se skořicí navozují vánoční atmošku (no dobře, teď skoro v létě už to není ono :D), je jemnější, takže ho snesou i citlivky a stojí pár korun.. Není co řešit a pokud nevíte, po jakém peelingu sáhnout omrkněte v DM ty baleácké! Hodnocení: 4/5.

Rexona Man Maximum Protection - druhé balení Rexony mám za sebou, tentokrát jsem chtěla vyzkoušet pánskou, protože jsem tak nějak věřila, že bude silnější. No, silnější a účinnější se mi nezdála o nic víc, než dámská verze. Sice se mi zdá, že postupně při dlouhodobém používání mírně ztrácí na účinku, přesto určitě patří pořád mezi ty nejlepší antiperspiranty, které jsou u nás k dostání.. Jenže, má Rexona jednu velkou a pro mě dost zabijáckou chybu a tím je likvidování oblečení. Žádný antiperspirant mi nikdy nezničil tolik oblečení, jako právě Rexona a to mi brání v jeho dalším používání :( Všechna černá trika mají bílé fleky v podpaží, které nejdou doprat, všechna bílá trika mají zase žluté fleky v podpaží, které nejdou doprat.. Prostě děsně agresivní antiperspirant, který mi zničil půlku šatníku, už pomalu nemám co nosit :D :-/ Takže já prostě nevím no.. Tak jako na sport nebo při větší námaze nesáhnu po jiném, na to je prostě nejlepší.. ale na denní použití už dávám přednost něčemu jinému (Neo Garnier).. Hodnocení je v tomto případě dost složité, pokud neberu v potaz to oblečení tak 5/5, pokud si vzpomenu na zničený šatník tak je to 0/5 :D


Kakaový krém Ziaja - tohle je můj oblíbenec. Kakaový krém na obličej jsem měla již podruhé a nemohu si ho vynachválit. Přišel v pravý čas - ještě v období zimy, kdy vítám hutnější krémy. Moje pleť si na něho tak zvykla, že jsem ho zvládla spotřebovat celý. Je trochu mastnějšího rázu a obsahuje dle mého i větší množství vody, ale na noc je to ideální. Nesmí se to s ním tedy přehánět, protože jinak jsem měla na obličeji mastnou vrstvu do rána, ale v přiměřeném množství se hezky vstřebal a zanechal pokožku jemnou a hydratovanou. Nedělá sice žádné zázraky a na léto je to na mě hutné až moc, ale nemůžu říci, že by to byl špatný krém. Dalším plusem je jeho úžasná parfemace. Já miluji vůni kakaa, takže tohle je něco pro mě, nejraději bych ho jedla :) Za těch 50 Kč tedy fajn věc a třeba se spolu příští zimu zase setkáme. Hodnocení: 4/5.

Ziaja Dvoufázový odličovač očí - tak s tímhle jsme si do oka moc nepadly. Na to, že se jedná o dvojfázový odličovač určený přímo k odlíčení očního make-upu, tak mi to s ním zrovna dvakrát nešlo. Pro důkladné odlíčení řasenky jsem musela tampónkem hodně šmrdlat, abych vše dostala dolů. Mohu říci, že i za podobnou cenu se dají sehnat lepší odličovače a nebo micelárky, které to zvládnou podstatně lépe :) Více o něm zde. Hodnocení: 2/5.

Avon Toaletní voda Miami - o té jsem vám ani nestihla říct více a už chudák padla za vlast. Ale opravdu moc mi tahle toaletka voněla a používala jsem ji posledního půl roku téměř bez přestání. Vůně je celkem sladká, květinovo-ovocná, obsahuje například kumquat, brambořík a ambru. Výdrž není celodenní, ale myslím, že celkem obstojná a pro mě přes den dostačující. Přiznám se, že po klasickém parfému sáhnu málokdy, spíše mám radši tyhle jemnější toaletní vody. Tahle by byla perfektní na léto! Bohužel jsem koukala, že už v nabídce asi není a byla to záležitost loňského léta :( Za tu cenu ale fajn a budu doufat, že se do nabídky zase vrátí, abych po ní mohla na léto sáhnout :) Hodnocení 5/5.

Ryor Bylinné tonikum pro normální a smíšenou pleť- nejlepší pomocník na čištění pleti! Znatelný úbytek černých teček a rozšířených pórů. Bylinná parfemace asi není pro každého, ale já jsem si zvykla při používání 2x denně (ráno a večer) a nemám výhrad. Pleť pořádně vyčištěná, z pleti dostane všechny nečistoty, zanechá ji svěží a čistou a někde se to jednoduše odrazí.. na úbytku černých teček, pórů a pupínků. Jojo, jednoduše fajn a já už vím, co si musím při další návštěvě drogerie zase pořídit! Hodnocení: 5/5.

Benefit They're Real! řasenka - tohle vám byla láska.. Řasenka naprosto dokonalá, která umí s řasama to, co jiná ne. Zahustí, prodlouží, oddělí, zvýrazní řasy a ten efekt navíc vydrží po celý den.. Není extra mokrá ani extra suchá, tak akorát. Kartáček je moc fajn, i když jsem si na něho chvíli zvykala. Řasenka drží na svém místě, neopadává pod oči, nedrolí se, nerozmazává se.. drží i když dost slzím. Jednoduše pecka a určitě si pohlídám akce v parfumérkách, abych si ji kdyžtak koupila, protože ta za to stojí :) Hodnocení: 5/5.


A to je vše, přátelé! Sakra, že je toho nějak málo? :) Tak uvidíme zase za měsíc..

Přeji vám krásný zbytek dne!


31 komentářů:

  1. Benefit řasenku mám doma taky přesně toto cestovní balení dostala jsem ji k nákupu vůně a taky mě naprosto dostala. Chystám se ji na 100% pořídit hned jak toto malé balení dodělám :))) jinak super článek ... i bez videa ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná spotřeba Klárko. Nalákala jsi mě na ten Radox, ten musím mít v každém případě a asi zkusím i ten sprcháč od Fa. Hodně se mi zamlouvá i to tonikum od Ryoru. Černé tečky a rozšířené póry mě zlobí a já s nimi kamarádit nechci :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/spotrebovano-duben-2014.html

    OdpovědětVymazat
  3. Taky bych řekla, že od Balea peeling byl nejlepší ten Indian Chai :) Řasenku od Benefitu bych chtěla vyzkoušet!

    OdpovědětVymazat
  4. Nejlepší antiperspiranty jsou Secret Scents - prodávala je Kája na eshopu, účinný jsou jak rexona, ale nebarví, tuhý malinko jo, ale dá se to vyprat a gelový vůbec (ty mám radši i o trochu líp voní) a mají perfektní vůně, který vydrží celej den :)

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jsem o nich přemýšlela.. teď jsem celkem spokojená s tím Neo od Garnier, tak uvidím, jestli se ke koupi Secret Scents dokopu :)

      Vymazat
    2. Kája už je mít prej nebude, tak leda sehnat jinde, ale ta cena no, ale zase mi jeden vydrží skoro půl roku

      Vymazat
    3. Tak to je na pytel :D tak to se budu muset spokojit s tím, co nabízí náš trh :-/ možná se zase vrátím ke gelovým antiperspirantům, které jsem používala dřív :)

      Vymazat
  5. Vždycky si říkám, že je nemožné, nafotit odpadky aby to vypadalo dobře. Tak, ukázala si mi pravdu :D No, pomalu se chystám na They're Real!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale to zase ne :) i když musím říci, že světlo mi tentokrát přálo a fotky jsou dobře nasvětlené :D

      Vymazat
  6. tu řasenku od Benefitu jsem dřív měla a byla opravdu skvělá,
    asi si jí pořídím znovu, až bude akce :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mám ten kakaový krém od Ziaji a nikdy víc :D Nejen, že mi nesedla vůně, ale pleť to max. ulepí a nic z toho. Navíc mi vadí ta zvláštní konzistence, které po chvilce roztírání hrozně zvodnatí...
    Škoda toho Radox sprcháče, původně jsem si ho chtěla koupit, ale po tvé zkušenosti na něj kašlu. Ještě že tě mám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo proto mluvím o tom větším množství vody, také se mi zdál vodnatý.. ale v menším množství mi krém vyhovoval :)

      Vymazat
  8. Sprchový gel od FA tedka budu zkoušet tak jsem zvědavá :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Fa sprcháč chci taky časem zkusit, vypadá dobře, zaujal mě i kakaový krém :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  10. Tak tuto Rexonu používam už asi rok, je perfektná, no ničenie oblečenia som nepostrehla. Flaky zanecháva to je jasne, ale žeby nešli vyprať, to som si nevšimla. Oblečenie je vždy normálne vypraté.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máš štěstí, já mám zničená asi 2 černá trika a i bílá.. prala jsem to několikrát a prostě fleky zůstaly.. asi záleží na materiálu triček nebo nevím :D ale vím, že nejsem jediná, kamarádky mi to říkaly taky :-/

      Vymazat
  11. Taky přemýšlím, že si řasenku od Benefitu pořídím, ale je vážně drahá :(

    http://nikakaworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je :( ale pokud se vychytá nějaká výhodná akce v Sephoře, tak se to snad dá :)

      Vymazat
  12. Miluji sprcháče od Fa :-) Tolik produktů vypotřebovaných - chválím ☺

    OdpovědětVymazat
  13. Fa sprchové gely vydrží hezky vonět na pokožce.
    Peeling od Balea mám citronový a je super. :)

    By-Moni


    OdpovědětVymazat
  14. Na tonikum od Ryoru se mrknu, vypadá dobře. Jinak ten kakaový krém od Zaiji byl pro mě hrůza, vůbec se nadal roztírat, nevsakoval se a celkově mi vůbec nesedl a to mám jinak Ziaja krémy ráda, tak nevím kde se stala chyba.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krém mi jde dobře roztírat při malém množství, ve velkém mi to šlo taky špatně a zůstával na povrchu :D ale samozřejmě každému sedne něco jiného.. :)

      Vymazat
  15. zaujal ne ten fa sprchac, zrovna mi muj dosel a kdyz ho tak pekne chvalis, asi se pro nej stavim :)

    roo.rachel.1987@gmail.com
    SOUTĚŽ O ODZNÁČKY A KNÍŽKU
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2014/04/velka-knizko-placickova-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  16. tak po tomhle článku si Rexonu rozhodně koupit nepoběžím :D škoda. a Benefití řasenka mě také celkem láká, když pořád všude čtu, jak je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  17. Fa sprcháče jsou hodně fajn, já miluju ten fialový :)) nádherně voní a fialová je přeci fajn :) !
    Balea peeling právě používám a za mě je moc fajnový, hlavně se mi líbí jemnost a vůně, bylinné tonikum od Ryoru mám též, ale v trochu jiné lahvičce a hodně mě zaujal kakaový krém, mám ten okurkový ale je takový řidší.... :) Jinak se mi Tvé spotřebováno líbí i ve formě článku, možná více než ve videu :) !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda, že se spotřebováno líbí i formou článku! :)

      Vymazat
  18. Tak na tu řasenku už si brousím zuby poměrně dlouho, ale ta cena mě pořád nějak odrazuje. Ačkoliv jsem teda četla jen samé chvály, tak jsem se rozhodla, že do ní půjdu :-)
    Jinak co se týče sprchových gelů, miluji ty od Balei, protože má úžasné vůně :-) A to se týče i mého oblíbeného tělového másla právě od Balei, který voní po čokoládě, což můžu určitě doporučit, pokud máš takovou vůni ráda :-)

    http://thekatesdiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip, skočím se na máslo podívat :) i když teda, teď tu mám zásobu krémů tak na rok :D Jinak cena řasenky je fakt celkem vysoká, chce to počkat si na nějakou výhodnou akci :)

      Vymazat
  19. Děkuji moc vám všem za komentáře a těším se na vás u dalšího článku Spotřebováno! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Že jsi toho spotřebovala málo? :O já vždy jen koukám jakou máš spotřebu:D Mě vždy trvá vše spotřebovat a jsem ráda za jednu věc za měsíc:D Jinak mi moc chybí tvé videa!

    OdpovědětVymazat
  21. Jak ty vždycky stihneš vypotřebovat tolik sprchovým gelů a peelingů. Mě to vždycky trvá nejméně 3 měsíce...normálně si připadám jako špindíra! :))
    <"Wonderfull Today">

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)