čtvrtek 22. května 2014

Paletka plná barev - London Eyes W7

Pěkný čtvrteční podvečer!

Jak jsem slíbila, tak najedeme opět na pravidelný režim.. nevím, jestli budou články denně (už nechci nic slibovat), ale pokud to půjde, tak budou :) A hlavně opět se vracíme do kosmetického světa, kde pro vás mám připravených článků opravdu spoustu. Dnes si dáme recenzi na jednu paletku, kterou už připravuji dlouho, ale stále ji odkládám. Hned z několika důvodů, za 1) obsahuje takové množství barev, že chvíli trvá než se všechny vyzkouší, velká spousta barev = spousta možností a kombinací, za 2) stále jsem čekala, že se stane zázrak a paletka mne zaujme také něčím jiným, než designem a barvami, za 3) nebude to pochvalné a to je vždycky nepříjemné.. ale pravda musí ven.


Paletka mi přišla jako jeden z testovacích výrobků od e-shopu Galaxie přání, kterému samozřejmě moc děkuji. Když jsem ji v balíčku objevila, měla jsem opravdu ohromnou radost, protože jsem zrovna po nějaké paletce pokukovala.. Takže super, další paleta, navíc skvěle barevná, takže to je hodně možností a způsobů líčení.. něco pro mě! :) Paletka London Eyes od značky W7 obsahuje hned 24 očních stínů. A to pozor, stínů všech možných! Od přirozených zemitých odstínů po zářivé a výrazné barevné, od matných políček až po třpytivá a metalická. Jednoduše paletka pro všechny možné příležitosti. To se mi líbí! Samotné balení je také skvěle vymyšlené, víčko je průhledné, takže hned víte, po čem saháte, má jednoduchý černý design a je umělohmotné, ovšem celkem pevné. Určitě pevnější než třeba MUA paletky, snad tedy něco vydrží :) Nevím totiž jak to dělám, ale u většiny paletek mám zavírání rozbité, jsem prostě tele. Po otevření na vás čeká barevná smršť a také dva oboustranné pěnové aplikátory (opravdu klasické pěnové, není to ten tvrdší silikonový), které sice moc nevyužiji, ale kdyby bylo nejhůř, tak by se mohly hodit. Z druhé strany, zespodu krabičky, najdete název, ingredience list, gramáž (24 x 0,8g), datum spotřeby.. všechny možné informace. Potud paletka super, stále jsem nadšená.. 






Pak jsem ale začala testovat. Nejdříve jako dobré, ihned při prvním použití si všimnete slabší pigmentace, ale OK, třeba je to jenom záležitost jednoho stínu.. jenže není. Stíny ač vypadají opravdu zářivé a barvy intenzivní, tak jsou slabě pigmentované a v mnoha (ne-li ve většině) případů jsem prostě krásné, intenzivní a výrazné barvy na očích nedosáhla. Jak mi někdo psal k jednomu líčení, pro mě dobře, když to s barvami neumím, to asi jo.. ale to přeci není to, co od paletky člověk očekává, že jo :) Stíny jsou pudrové, hodně jemně namleté a přijdou mi dost stlačené, takže bylo třeba pořádně na štětec přitlačit, ale ani tak jsem intenzivní barvy snad u žádného odstínu nedosáhla. Určitě ne tak, jak bych si to představovala, celkově se mi s nimi celkem blbě pracuje, stíny se nesmíchávají, špatně se blendí do ztracena, atd. Pigmentace nebyla dobrá ani u té černé, ta ve výsledku vypadala jako šedivá. Takže pigmentace a intenzita barev jsou bohužel opravdu bídné.  Jenže to naneštěstí není všechno, ty stíny totiž také hrozným způsobem práší. Fakt fest, jak při aplikaci na štětec, tak hlavně při aplikaci stínu na oko, u těch třpytivých dvojnásob. Přiznám se, že na prášení jsem si se Sleek, MUA i VIVO paletkama celkem odvykla, takže tohle bylo fakt peklo. Nebylo líčení, kde bych poté nemusela oprašovat tváře a přemalovávat půlku obličeje. . No a pak je tu samozřejmě výdrž. Nemůžu říci, že by nevydržely vůbec nic, na očích je mám po celý den, ale na té i tak bídné intenzitě po celém dni na očích ještě půlku uberte.. :D Také jsem zaznamenala rychlý úbytek, používám ji necelé dva měsíce a u jednoho světlého odstínu, který jsem používala nejčastěji (tak 3x týdně), už mám pěkný důlek a začíná prosvítat dno. Takže jako já bych o ní strašně ráda napsala něco hezkého, ale fakt nemůžu. Je to pro mne obrovské zklamání, o to více, když má fakt hezké a skvěle využitelné barvy!

K jednotlivým odstínům asi nic psát nebudu, je jich tolik, že bychom tu byli do půlnoci. Snad jen pár těch zajímavých vypíchnu. Snad jen podotknu, že na fotkách na ruce jsou použity 3 - 4 vrstvy stínu, aby pořádně vynikl odstín, takže se nenechte zmást, že pigmentace vypadá tak dobře.. 


Z první horní řady je pro mne top druhý a první zprava. Ten champagne je úžasný jako podkladový a nebo samostatně na rychlé líčení (tam už mám ten důlek), šedý je zase dobrý pro tmavé kouřovky do vnitřního koutku.. Je hodně jemný a spíše stříbrno-šedý, takže se tak dá skvěle využít. 


Z druhé řady odshora je mým favoritem poslední napravo, ten je jako jeden z malá trošičku do máslova a navíc je metalický, to já ráda. Sice není tak krásně intenzivní, jak vypadá, ale i tak se dá celkem zpracovat. 


Z třetí řady je pro mne oblíbencem hned první zleva, světloučký na rozjasnění do vnitřního koutku, pod obočí, pod oko.. sice je to jeden z nejprášivějších stínů, díky trošku větším třpytkám, ale svým způsobem ho mám ráda. Pak je tu třetí, tmavě modrý stín, který se mi líbí svojí námořnicky modrou barvou. Sice opět intenzita opravdu bídná, ale tak krásná barva, že jsem po ní sahala často. Světle hnědý hned vedle (4. zleva) je také mým oblíbencem, je trochu do matna s hodně slabým shimmerem, takže ideál pro ty "klidnější dny". 


Z poslední řady se mi pak líbí 3. barva - khaki odstín, škoda, že je z celé paletky snad jeden z nejhorších.. Zato 4. a 5. jsou celkem favorité, obsahují shimmer, oba si jsou hodně podobné a ve skutečnosti nejsou tak tmavé, jak vypadají, ale do vnějšího koutku k jemnějšímu hnědému dennímu líčení, proč ne :)

Na závěr ještě pár líčení, ať je vidíte i na očích, to jsou asi jediné zveřejnitelné, většina matlanic se fakt nedala publikovat :D

Použité stíny: 5. stín z první řady na celé víčko, 3. stín z poslední řady do vnějšího koutku.

Použité stíny: 1. z třetí řady do vnitřního koutku, 1. ze čtvrté řady na celé víčko, 5. ze čtvrté řady ve vnějším koutku.

Použité stíny: 5. stín 1. řada celé horní víčko, 4. stín poslední řada oční záhyb, 3. stín 3. řada spodní linka.

Použité stíny: 5. stín 1. řada vnitřní koutek a střed víčka, 4. stín z poslední řady na záhybu, 3. stín 3. řada do vnějšího koutku.

No, takže asi tak. Fakt mě to mrzí, protože paletka vypadala tak nadějně...! Čekala jsem pecku, protože tvářenka Africa stejné značky je jedna z mých nejoblíbenějších. A ono nic.. Tak snad příště. Pokud by někoho zaujala svými odstíny natolik, že by po ní zatoužil, tak ji najdete tady za 199 Kč.

Co vy a značka W7? Máte někdo jejich kousky ve své sbírce? A přímo tuto paletku?

21 komentářů:

  1. To prášení je dost viditelné i na těch swatchích :/ nevím, mě tahle značka vůbec neláká, vypadá to jak z tržnice :D

    OdpovědětVymazat
  2. Na tuhle značku jsem nedávno narazila, ale nevěděla jsem, co si o ní mám myslet. Jestli bude všechno takhle "kvalitní"... :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že to bude kus od kusu.. Já mám ještě tvářenku (http://skodulka.blogspot.cz/2013/05/tvarenkabronzer-africa-w7.html) a na tu fakt nedám dopustit! :)

      Vymazat
    2. No - už šmejdím na Galaxii... :-D

      Vymazat
  3. jí mám od W7 paletku In the buff a nemůžu si ji vynachválit, barvy krásné a vydrží dlouho...

    http://beautybylucka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tu jsem slyšela samou chválu.. tak asi vylepšili složení nebo něco :)

      Vymazat
  4. Ouvej a me se paletka tak libila! To ti dekuji za info, je sice moc hezka, ale asi ne moc pouzitelna, skoda. Libi se mi asi jen jeden, fialovy odstin.. Tak cena je hodne nizka no, clovek nemuze cekat zazraky.. Ale je to skoda:/

    OdpovědětVymazat
  5. Ale musím říct, že jsou tam nádherné odstíny takže to prášení by mi ani nevadilo :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Tyjo to je škoda, páč barvičky má opravdu krásné :-( (teda na paletce, na swatchi už nic moc)...no ještě že je tolik paletek a je z čeho vybírat :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Barvy vypadají krásně, ale to prášení by mě asi štvalo :D

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám IN THE BUFF a jsem s ní nadmíru spokojená a pigmentace je u ní suprová.
    Přemýšlela jsem i nad touto paletou, ale vzhledem k tomu, že převažují hnědé a přírodní odstíny, zavrhla jsem to, protože na to mám ITB ... Navíc design palety se mi taky moc nelíbí. Co ale vidím a co má W7 zmáknutý je černej stín, ten máš (a já taky) úplně uhlově černej, to chválím a to je snad to nej na této paletce :D

    PS: když si sem dávají blogerky adresu blogu, tak ji sem jako reklamu prsknu taky.
    http://imiiska.blogspot.cz/2013/12/recenze-w7-in-buff.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mně se ani ten černý stín moc nezamlouvá.. na swatchi ve třech vrstvách na ruce vypadá docela tmavý, ale na oko už tak nechytá a vyloženě černé jsem s ním nedosáhla.. zlatý černý od Sleeku :)

      Vymazat
    2. Mě v ITB kryje božsky už v první vrstvě a na očích taky super .... to je škoda, že jeden produkt je suprový a pak maj takovej propadák :(

      Vymazat
  9. Mně se odstíny líbí a nevadí mi ani slabší pigmentace. Mně se akorát nelíbí design, přijde mi to jako od číňanů :D

    OdpovědětVymazat
  10. Škoda těch vlastností, neboť barvičky to jsou opravdu hezké. Od W7 zatím nic odzkoušeno nemám, ale docela se mi líbí paletka In the Buff, která je prý skvělá.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  11. Tuhle značku vůbec neznám. Na ruce ta pigmentace ale nevypadá špatně, ale takovou podobnou paletku mám od jedné francouzské značky a taky nic moc. Stíny vypadají krásně, ale ve finále je to bída!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No na ruce jsou taky 3 vrstvy, aby ta barva vynikla, to mi přijde dost :) Navíc na ruku to většinou i lépe chytne, než pak na mastné víčko.. :-/

      Vymazat
  12. I když by některým stínům neuškodilo být více pigmentovanější , tak se mi paletka moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  13. ty jo, a přitom na první pohled vypadá fakt parádně... ale fotky namalovaných očí vypadají taky super. NA té ruce je to ale mnohem horší :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty odstíny jsou nádherné :))

    http://nela-prochazkova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Tak to je docela škoda, že nejsou tak skvělé, protože vypadají vážně kouzelně :) a to jsem si myslela, že W7 je docela dobrá značka
    - Elma

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)