pátek 9. května 2014

Oblíbenci za duben.

Pěkný páteční podvečer!

Nejvyšší čas vám dnes ukázat oblíbené produkty za minulý měsíc - duben. Tak nějak se mi zdá těch oblíbenců za minulý měsíc málo.. ale opravdu jsem měla nějaký kritický měsíc, kdy mi věci spíše nesedly a nebo jsem opět sáhla po starších osvědčených výrobcích, které už dobře znáte.. A bylo by zbytečné ukazovat vám je pořád dokola, takže tu mám jenom pár novějších věcí, které mne zaujaly.. :)


Z pleťové kosmetiky tu mám favority hned dva.. V rámci testování micelárních vod se našlo pár skvostů. Teď jsem vám už tak trochu poodhalila výsledek testování, ale nemohla jsem je nedat do oblíbenců. Favoritkou číslo jedna je Micelární voda značky La Roche-Posay. Jako jediná z testovaných je parfemovaná, ale to je právě to, co na ní miluji.. Druhou micelárkou, kterou jsem si oblíbila je frajerka od Bourjois.. nemám nejmenších výhrad a o chlup zastínila všechny ostatní. Více se o nich dočtete ve velkém srovnávacím testu, takže nebudu prozrazovat více :) Za tělovou kosmetiku je tu zastoupen peeling Beauty Oil od Garnier. Od první chvíle jsem věděla, že tohle bude láska a nespletla jsem se.. Možná jsem od něho čekala o maličko více, ale i tak jsem si ho maximálně zamilovala. Už při prvním přičichnutí mne omráčil svoji nádhernou vůní, po prvním použití jsem byla doslova v sedmém nebi :)


Pak je tu jedna voňavá záležitost. Chystám pro vás nějaký obsáhlejší článek o aktuálně používaných vůních, ale do oblíbenců tahle patří, protože nyní jinou nepoužívám. Je to obyčejná toaletka od Avonu nesoucí název Be... Serene. Vůně je květinová, svěží a ve mě evokuje jaro.. Líbí se mi, je taková nespoutaná a free.. Údajně obsahuje voňavé extrakty z magnólie, frézie a mořského mechu. Hlavně musím říci, že na to, že jde pouze o toaletní vodu, nikoliv o parfém, tak je vůně dost intenzivní a celkem dlouho vydrží.. Na závěr jeden dekorativní kousek, který již dobře znáte, už jste ho na blogu mohli kdysi vidět. Hrozně dlouho jsem nemohla lesku/lip stainu Caresse od L'oréal přijít na jméno. Tak nějak mi nesedla parfemace, chuť, konzistence.. Jenže, moje drahá kamarádka, která ho má taky, jej nosila denně na rtech a strašně ji to slušelo.. a tak mne na něho navnadila, že jsem ho znovu vyzkoušela a už u něho na čas zůstala :) Používám především odstín 102 Romy, který mi je svojí korálovou barvou bližší než růžovoučký Eve (odst. 400). On stain/lesk není tak špatný, protože se na rty přichytne a hodnou chvíli drží a navíc rty hydratuje, což v poslední době, kdy mám obzvlášť suché a popraskané rty, vítám. Celou recenzi včetně swatchů najdete tady.

A to je vše, přátelé.. Snad bude příští měsíc úspěšnější na lov oblíbenců :)

Co jste si v posledním měsíci oblíbili vy? Objevili jste něco, co stojí za zmínku?

16 komentářů:

  1. LRP micelárku mám z těch lékárenských asi nejraději :) A Caresse od L'oréal si chci už dlouho pořídit, ale čekám na nějakou akci :D

    OdpovědětVymazat
  2. O oil beauty od garnier jsem už četla tolik že si ho musim pořídit!!

    OdpovědětVymazat
  3. Mě ta micelárka od Bourjois hrozně zklamala - pálí mě, řasenky jen rozmaže a pleť mi moc nevyčistí :(
    Co já objevila? Gelovou rtěnku od Catrice, tu musíš Klári zkusit :))

    OdpovědětVymazat
  4. Caresse chci vyzkoušet, tak uvidíme :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. LRP micelárku bych vyzkoušela moc ráda, protože tahle řada má strašně hezky parfemované produkty. až jsem byla překvapená, jak moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám v oblíbencích furt to samé, moc neexperimentuji, tedy s odličovacíma vodama, krémy na obličej atd. pořád používám to, co mi sedí. A oblíbenec z dekorativky asi Mary Lou od The Balm, ale je to tím, že ji mám nově, takže hodně používám, no a pár rtěnek ještě :)

    OdpovědětVymazat
  7. já jsem se hodně zamilovala do Kivvi čisticího koktejlu a zeleného Urban Veda krému, jak byl v boxu. a Bourjois micku mám taky moc ráda, přijde mi jako jedna z nejlepších, co mám, akorát mě štve ten obal, hned se mi utrhlo celé to víčko a kulička podle mě taky brzo odejde...

    OdpovědětVymazat
  8. Hodně mě láká ta micelárka Bourjois a peeling :)

    OdpovědětVymazat
  9. Micerálka od Bourjois mě taky příjemně překvapila. Hodně mě láká ten peeling od Garnier, ale ještě mám v zásobě avoňácký. Caresse ještě nemám, takže to budu muset napravit. Jinak je škoda že přes monitor nemůžu očuchat tu taoletku z Avonu :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/himalaya-herbals-krasa-z-himalaji.html

    OdpovědětVymazat
  10. Micelárka od Bourjois mi bohužel moc nenadchla, ale super, že tebe jo. :)
    Na peeling si brousím zuby. :)
    A já jsem naprosto nadšená z paletky Naked, kterou jsem si pořídila a opět jsem objevila kouzlo lip butteru od Astoru v broskvovém odstínu :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ten peeling mám aj ja - fantázia..:) Určite si kúpim aj krém..
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat
  12. Micelárka od B. je fajn pro mne na odličování očí. Jsem s ní spokojená. Korálovou Caresse bych ráda vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  13. Micelárku Bourjois mám též a lepší jsem tedy ještě nevyzkoušela! Opravdu jsem si ji zamilovala:)
    Simushka in Wonderland

    OdpovědětVymazat
  14. Ten Garnier by som niekedy určite chcela skúsiť, rovnako ako Bourjois :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ha, tak preci jen ty Caresse lesky, vzorky v drogerii, nebyly zkazene, jdou proste divne citit! Proto jsem si ho nekoupila, nevim, ale vse co davam na rty mi musi vonet:) Mic. od Bourjois asi zkusim..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo ty lesky mají takovou zvláštní parfemaci.. Mně taky díky tomu dlouho trvalo, než jsem jim přišla na chuť :-/ :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)