sobota 31. května 2014

New in - květen 2014

Pěkný sobotní podvečer!

Dnešním dnem uzavíráme další měsíc a tak se můžete připravit na tradiční rekapitulační články. Pro dnešek to budou novinky, které se v posledním měsíci objevily na mém kosmetickém stolku. 


Květen byl o jeden kus slabší než předchozí měsíc, celkem přibylo 13 nových kosmetických produktů, 2 vzorky a 2 nekosmetické dárky v rámci spolupráce. Přesto jsem se ale celkem činila a něco si pokoupila jako odměnu za zkoušky. Ještě navíc čekám několik zásilek, které by měly dorazit během příštího týdne, takže to není tak špatný. To však uvidíte až příští měsíc :)


Moje vlastní nákupy proběhly v několika etapách. Hned začátkem měsíce dorazila moje objednávka z Oriflame. Sáhla jsem tam po sadě za zvýhodněnou cenu cca 100 Kč, která obsahovala tělový peeling a samoopalovací mléko z řady Sun Glow. Chtěla jsem především ten peeling a samoopalovací krém byl jako bonus :D Ale rozhodla jsem se, že nebudu srab a schválně to teď na léto vyzkouším, takže až potkáte nějakou divně flekatou mrkev, jsem to nejspíš já.. :D Po prvních zkouškách jsem se pak vydala na lov do drogérie, původně jsem šla pro linky ve fixe (ehm, doteď jsem si je nekoupila!), ale nakonec jsem si domů odnesla tělový olej Nivea, který byl v akci za 90 Kč a lak na nehty Fashion studio od Astoru v odstínu 243 Dark Water Blue. Vypadá to, že tyto laky vyprodávají, takže pokud toužíte po nějaké hezké výrazné jarní barvičce, neváhejte je omrknout! No a jelikož jsem zrovna potřebovala tmavší modrý, nedalo se tomuhle odolat. Ve středu při posledním náletu na drogérie jsem si konečně domů odnesla nejúžasněji vonící záležitost od Dermacolu - sprchový gel Aroma Ritual Karibský sen. To je vám tak nádherná vůně, že bych ji nejraději fetovala pořád. Pak jsem v DM drogérii sáhla po něčem pro mě zcela novém - masážním oleji na nohy od Alverde. Tady vám musím nejdříve říci, že jsem si původně šla na jistotu do DM drogérie pro krém na nohy s ureou, který patří už pár let mezi mé TOP produkty (recenze). Jenže, jak jsem se podivila, když jsem zjistila, že krém s ureou nemají! Chtělo se mi křičet vzteky! Takhle jsem sklesle prohrabovala nabídku a nevěděla, co si počnu :D Nakonec jsem ale procházela kolem regálu Alverde a narazila na tenhle zlevněný olej na nohy, který stál 19,90 Kč, tak jsem neváhala a sáhla po něm. Navíc to zas trochu uklidnilo moji touhu po všem olejovém.. Takže uvidíme. Poslední kousek byl promyšlený tah, potřebovala jsem totiž světlý, nejlépe bílý lak na nehty a zároveň jsem chtěla nějaký z kolekce Rita Ora pro Rimmel, takže volba byla jasná.. :) Pak je tam ještě vzoreček Tělového make-upu od Dermacolu, který jsem objevila v Rossmannovi ve stojanu značky Dermacol. Až tam zamíříte, omrkněte, jestli je tam nemáte taky ;)


Jak si jistě pamatujete, tak přesně před týdnem jsem se zúčastnila blogerského setkání s Vichy (klik). Představeno nám bylo několik novinek a některé jsme dostaly domů na vyzkoušení. Já z nich mám opravdu radost, protože se budou hodit všechny tři. Největší radost mám z Oční péče Idealia, která podle popisu vypadá, jak kdyby mi byla šitá na míru. Aqualia Thermal krém se také neztratí. Nyní sice používám jiný, ale myslím, že se na něho přes léto dostane. No a pak je tu ochranný sprej z opalovací řady Capital Solei. Bez mučení přiznávám, že opalovací péči a ochranu svojí pokožky před sluníčkem neskutečně zanedbávám, ale doufám, že s tímto sprejem se o ni pečovat naučím! Jako příjemný nekosmetický dárek byla plážová taška, ve které jsme produkty dostaly. Hezká, vyletněná a vypadá to, že by mohla i něco unést, takže bude k bazénu ideální! ;)


No a posledními novinkami tohoto měsíce je testovací balíček od značky PAYOT. Navázala jsem spolupráci s e-shopem této značky a ke zrecenzování mi bylo zasláno pár produktů. Jeden se mi opravdu hodí do krámu a určitě ho uvidíte ve velkém testování, které u mě právě probíhá. Tipujete správně, že jde o micelární vodu :) Druhým produktem k vyzkoušení je Zmatňující a hydratační péče. Na moji mastnou pleť by to měla být správná volba. V balíčku jsem objevila i vzorek masky na obličej a barevný shaker, ten se bude na léto hodit. Vše přišlo zabalené v dárkové taštičce, nechybělo ani CD s informacemi a desky s vytisklými informacemi o produktové řadě Expert Pureté. Tomu říkám opravdu připravená testovací zásilka! 

A co pěkného jste si v posledním měsíci pořídili vy? Věděli jste o tom, že Balea přestala prodávat ten úžasný krém s ureou?

Edit: A teď mi došlo, že na fotkách chybí hned další dva produkty za tento měsíc! Jsem to ale ostuda! Zapomněla jsem totiž na korekční pero (odlakovač v peru) od Avonu, o kterém určitě brzy uslyšíte a na termální vodu Avéne, která byla jako příloha u Elle. Fujtajbl, jsem to ale špatná blogerka! Takže ve finále máme tento měsíc úspěšnější, místo 13 kusů je to hned 15 novinek! Už si to opravdu musím všechno poctivě psát, do příště se polepším! :)

21 komentářů:

  1. Krémy na nohy moc teď nepoužívám, spíš v létě, ale přece jsem jednou chtěla vyzkoušet i ten od Balea.. Velká škoda že se přestal prodávat, hodně lidí si ho chválilo :( Já v květnu moc nenakupovala, ale jsem ráda, že jsem se odhodlala zkusit jiný čistící pleťový gel (díky 50 % slevovému kupónku do DM) a to od Nivey :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krém na nohy s ureou Balea vyprodává? U nás v DM normálně je :) ..
    Pěkné kousky, sama si chci někdy pořídit ten tělový olej a tuhle verzi sprcháče od Dermacolu, jinak miluju pomerančovou :) .. Ale teď mám tolik pečující kosmetiky že už vážně nevím co s tím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nevyprodávají ho? Já jsem ho tam ve stojanu právě nenašla, tak jsem se šla zeptat prodavačky a ta mi řekla, že jestli tam není v regále, tak už ho asi neprodávají..

      Vymazat
    2. Až tam zas pojedu určitě se mrknu :)) ale nikde jsem to zatím neslyšela :))

      Vymazat
    3. No to je právě ten problém u DM a jejich výrobků, oni nedají nic vědět a pak jen výrobky stáhnou z prodeje.. :( to by nebylo poprvé.. ale v tomto případě by mě to hodně hodně hodně naštvalo! :D

      Vymazat
  3. Ale tak s tím krémem na nohy mi to ani neříkej...A nebudou třeba jen přebalovat,vždyť ten krém musel jít na dračku...Jsem moc zvědavá,jak budeš spokojená s kosmetikou Payot,já mam moc ráda jejich odličovací olej a elixír,ten teda používám na vlasy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je to možný, nevím.. prostě tam nebyl. Taky jsem si myslela, jestli třeba jen nezměnili obal, proto jsem pročetla všechny ostatní krémy a nic.. tak jsem se pak ptala, viz komentář výše :)

      Vymazat
  4. Hned zítra musím naklusat do DM to zkontrolovat. nechce se mi věřit, že by krém končil. A pokud nějaký najdu, hned beru do zásoby. Zrovna mi dochází a na léto člověk těžko sežene lepší krém.
    Jinak krásné novinky, nejvíce se těším na recenze Payot.

    OdpovědětVymazat
  5. ten krém nesmí končit, je můj oblíbený, teď jsi mi nasadila brouka do hlavy a zítra se budu muset jít mrknout k nám do DMka :)) a nějak mi unikl sprcháč Karibský sen, ten musí být můj :)

    OdpovědětVymazat
  6. U nás už jsou ty laky Astor dávno vyprodaný a místo nich ve stojanech nový odstíny :) Dost se těším na ten Payot, já od nich měla vzorky 3 a 4 ml (oční a výživný krém) a ten na oči dost pálil a ten na tvář byl jak klasický norkový :D

    OdpovědětVymazat
  7. Hodně dobré věci sis pořídila! :)) Payot bych taky ráda vyzkoušela, velice zajímavá značka :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. já jsem si koupila tvářenku od MACu a pak zase tunu drobností, poslední nákup za květen jsem udělala teď, koupila jsem si na elninu Revlon Colorstay, jsem na něho hodně zvědavá, to balení mě asi zabije, ale to krytí vypadá perfektně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to už se moc těším na recenze! :) Mě láká Revlon Colorstay hrozně dlouho, ale zatím jsem ho nutně nepotřebovala a mám tu make-upů zásoby, tak jsem zatím vždy odolala.. :D

      Vymazat
  9. U nás už taky ten krém s ureou nemají :( ale koukala jsem, že ho mají jako miniaturku, takže kdyžtak aspoň nakoupit ta pidi balení :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to děkuji za info, to si ho budu muset fakt koupit aspoň v deseti miniaturách pro ty nejhorší případy, páč lepší krém prostě není! :) :D

      Vymazat
  10. Taky jsem byla v šoku, když jsem ten krém na nohy v dmku nenašla, ale na německých stránkách mají ten krém v novém obalu, tak snad brzy zase bude, taky je můj oblíbený :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že bude v novém brzy i u nás! :) Fakt mi totiž chybí! :D

      Vymazat
  11. S tím krémem na nohy mi to ani neříkej... U nás minulý týden ještě byl, ale jestli končí, tak mi fakt naštvou!
    Pořídila sis pěkné věci. Já si pořídila pár kosmetických věcí a pak nějaké oblečení. A ztěch kismetických je nejoblíbenější tělové mléko Endless love od VS, hydratace parádní a navíc úžasná vůně. :)

    OdpovědětVymazat
  12. jsem zvědavá na recenze Payot produktů :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ten Karibský sen od Dermacolu si budu muset pořídit, jsem na tyhle vůně ujetá :D A radši hned zítra zabrousím do Dmka, jestli tam ještě třeba nemají ten krém s ureou :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/s-essence-na-cestach-limitka-road-trip.html

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)