pátek 23. května 2014

Moje oblíbené Youtuberky.

Pěkný páteční podvečer!

Protože je pátek a začíná nám víkend, rozhodla jsem se vám dnes sepsat článek plný tipů. A jakých? Na moje oblíbené Youtuberky, jejichž videi si občas zpříjemním den. Přiznám se, že na videa mi nezbývá mnoho času, ale občas při nějaké práci na počítači (mnohdy i při tvoření článku) si pustím video mých oblíbenkyň jako kulisu. No a protože jsem se svými videi sekla, tak vám chci ukázat alespoň pár holek, které za zhlédnutí určitě stojí a mohly by se líbit i vám :) Všechno jsou to úžasné dámy, která mají videa daleko lepší, promakanější, vtipná a sledovatelná a pořádně to rozjíždějí!





Terka je opravdu nádherná, sympatická a ukecaná slečna, jejíž videa doslova hltám. Videa již tvoří ve velkém a přibývají  několikrát týdně, já si vždy se zájmem pouštím ty povídací. V mnoha věcech se shodneme :) Navíc jsem měla tu čest poznat ji osobně, takže opravdu můžu říci, že je to fakt sympaťanda! 



Markétka má moc pěkná a propracovaná videa, najdete na jejím kanálu od každého něco - povídací, tutoriály, vlogy, recepty.. Navíc má opravdu zběsilé tempo, kdy její hezká videa zaplavují YT téměř obden! :) Já mám moc ráda její Oblíbence, Spotřebováno a další kosmetická.. Líbí se mi na ní, že je svá a je to normální holka, která si na nic nehraje. Též jsem měla možnost se s Markétkou setkat a můžu říci jen jedno - je SKVĚLÁ!



Nicol je můj nejnovější YT objev a opravdu doporučuji všema deseti! Je nejen nádherná, ale navíc tak úžasně mluví, že jsem z ní pořád paf :D Žádné video nesmím prošvihnout, je vážně miloučká a dle mého to dotáhne daleko!



Ája je ta nejkrásnější mamina, co jsem kdy viděla. Její videa mají hlavu a patu a nikdy mne nenudí, líbí se mi její proslov a je tak nádherná...! A vždycky obdivuji ten krásný kosmetický stolek, co je vidět v pozadí domácích videí! :)



No a v neposlední řadě je tu také Lenča, která se do videí pustila nedávno a teda pěkně jede, dračice jedna :) Její miloučký projev mám nejraději naživo, ale když už se nevidíme, tak si alespoň pouštím její videa.

Flabgee


Flabgee je pro mne jedna z nejvtipnějších českých youtuberek. Fakt mě baví její povídací videa, tagy a challenge. Video výše s jejím bráchou patří mezi moje nejoblíbenější, už několikrát jsem se u něho pořádně zasmála :D Jen tak dál, doufám, že budou podobná videa přibývat častěji :)

GetTheLouk a LovelyHair



Péťu ani Lou vám asi nemusím dlouze představovat, to už jsou legendy :) Proto věřím, že mi holky prominou, že tu nebudu dlouze popisovat jejich kanály. Jednoduše dvě beauty guru :) Přiznám se, že nesleduji již tak často jako dříve, tolik času nemám, ale Lucčiny Objevy a přešlapy a Nákupy a novinky si většinou ujít nenechám.. U Péti zase ráda sleduji její tutoriály. Každá má něco, co se mi zamlouvá, obě mají můj obdiv za tak skvěle odvedou práci.. Jsou to šikulky a sympaťandy.

Zahraničních YT guru odebírám hned několik, ale přiznávám, že na jejich videa koukám dost nepravidelně, na některé skoro vůbec.. Jenom na jednu jedinou si najdu většinou čas a tou je Grav3yardgirl, jejíž videa nemají obdobu.


Ta holka je prostě tak ošklivá, až je hezká :D k tomu je šílená, má neobvyklý způsob mluvy a dělá u toho kupu blbostí.. vždycky se prostě pobavím :) Nejvíc od ní miluji Does This Thing Really Work?, to vždycky smíchy padám pod stůl, úplně TOP je pro mě video výše, u kterého jsem smíchy opravdu brečela.. :D a že nejsem jediná, kdo tuhle crazy američanku sleduje, o tom svědčí i počet jejích odběratelů. Kam se na ní hrabou i Pixiwoo.. :)

V odběrech mám i spoustu dalších holek, ale to bychom tu byli do zítřka, takže jsem vytáhla pouze ty, které opravdu sleduji a na jejichž videa jsem v posledních týdnech mrkla. Čas mi nedovolí sledovat toho více a upřimně, jsem spíše na psané články, než-li na videa..

A jaké Youtuberky sledujete vy? Shodneme se na některých?

22 komentářů:

  1. Flabgee a Shopaholic Nicol zbožňuji i já! :)

    OdpovědětVymazat
  2. GTL a PLH je klasika, ty sleduji už dlouho :) Flower Paris a Flabgee také sleduji už nějaký pátek :)
    a nedávno jsem narazila na LuxyLady, Nikol, Lenku a Áju a všechny moc ráda sleduji, protože všechny jsou sympatické, dobře se poslouchají a dokáží zvednout náladu :)
    a z mých nových objevů bych ráda zmínila Verču z "Life with Sandra" ta je mi hrozně moc sympatická :))

    OdpovědětVymazat
  3. Grav3yardgirl je pecka :D Does this really thing really work? mám taky nejradši :) Jinak už videa celkově moc nesleduju, ani tutorialy. Nějak mě to přestalo bavit, abych pravdu řekla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na tom právě podobně.. tohle jsou opravdu takové ty, kterých si vždy v seznamu nových videí všimnu a většinou na ně mrknu (nebo spíš poslouchám), jinak už po videích taky moc nebrouzdám.. :)

      Vymazat
    2. Jo, zapomněla jsem, že jednou za čas skouknu pár videí od cutepolish, protože nejsou dlouhý :D

      Vymazat
    3. Jo a ještě vlastně na Koko na streamu :D Ale fakt už nic jinýho :)

      Vymazat
  4. Pěkný výběr, z českých sleduji všechny zmiňované YouTuberky. Taky musím zmínit Life with Sandra, moc ráda ji sleduji a nevynechám žádné video, má hezký projev a patří mezi mé nejoblíbenější. Dále jsem objevila C'est la vie, Alex-kosmetika a GetGlamWithMe (tu vlastně sleduji už nějakou dobu) :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Bunny sleduju díky tobě už hrozně dlouho a musím říct, že to je asi ta nejlepší věc, jakou jsem kdy v životě udělala! Prostě ji žeru :)

    OdpovědětVymazat
  6. Skoro žádné z uvedených nesleduji...jednoduše mě už přestaly bavit

    Mám moc ráda Mondberg Vienna, Svět podle Lu, pavlinna17 a wimim18- z českých již nesleduji asi nikoho jiného, občas kouknu na nějaké video, ale třeba petralovelyhair nebo Getthelouk mě nebaví už vůbec :( Dřív jsem je měla hrozně ráda, ale člověk se mění :)

    Sleduji hlavně zahraniční youtuberky jako itsjudytime, itsjudyslife, breelovesbeauty a mnoho dalších. Baví mě víc a hlavně není to jen koukání na videa, zlepšila se mi díky tomu hodně angličtina :) Z nekosmetických sleduji hlavně pewdiepie

    dál sleduji videa o zdravém životním stylu, cvičení, jazycích, cestování....kosmetika už mě tolik jako dřív nebere

    teď hledám nějaké španělské youtuberky (potřebuji zapracovat na španělštině a tohle je nejjednodušší způsob jak začít) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. + ještě z českých Life with Sandra :) moc sympatická slečna!!

      Vymazat
    2. Tak Sandru se snažím najít, ale nějak mi ji to nechce vyhledat :( Jinak Lu, Mondberg, pavlinnu i wimim také v odběrech mám, ale nesleduji moc často, jen když mne fakt něco zaujme :) I když Míšu (wimim18) jo, ale ta zas v poslední době moc často nepřidává :(

      Vymazat
    3. Už jsem si Sandru našla, děkuji za super tip, mám nový odběr.. Ještě že vás, čtenářky, mám.. člověk se hned dozví novinek.. :)

      Vymazat
    4. je holky, dekuji za zminku..jste zlaticka :* I kdyz je to rok, ale moc me to potesilo <3

      Vymazat
  7. Ještě tady chybí Life with Sandra,Mondberg Vienna a Violent Lullaby a nedávno jsem narazila na Evzuu,ta má zajímavý tutorály. Zahraniční v odběrech mám,ale nějak není čas,navíc těch českých je skvělých víc,tak není ani potřeba.

    OdpovědětVymazat
  8. No a Dorota Noon je strašně sympatická :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, moc děkuji. Jsem ráda, že se ti moje videa líbí :) Škoda, že už nebudeš na YouTube, ale články sleduji pořád :P
    PS: Jsi tam dala to nejstarší video a nejošklivější :D :D Až jsem se sama lekla :D

    OdpovědětVymazat
  10. To je pěkný výběr. I když já na české holky už ani moc nekoukám... A vlastně ani na jiné jazyky. Nějak teď spíš koukám na vaření. :D
    Ale Does this thing really work, to ráda sleduju i tak. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já to mám naopak, spíš sleduju zahraniční :) Z českých bych k těm zmiňovaným přidala Evžuu, ta je skvělá :D No a Grav3yardgirl, na tu jsem kdysi narazila a docela jsem teda zírala málem s otevřenou pusou :D Ale tak nějak nedělá videa, co by byly přímo můj šálek kávy :)

    OdpovědětVymazat
  12. jediný, koho znám je LovelyHair, ale kouknu i na ty ostatní, píšeš o nich pěkně a hlavně ty vtipný by mě zajímaly :)

    roo.rachel.1987@gmail.com
    SOUTĚŽ O NEREZOVÝ ŠEJKR na koktejly nebo kávičku
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2014/05/letni-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  13. Také všechny sleduju, Shopaholic Nicol nemám v odběrech příliš dlouho, ale její videa vážně miluju;) O Lou ani nemluvím;)

    OdpovědětVymazat
  14. Až na poslední slečnu sleduji všechny zmíněné. Nejradši mám určitě Petru a pak mě poslední dobou baví Nikola. Dále moc ráda sleduji již zmíněný kanál Life with Sandra nebo GetGlamWithMe. A Terezu z Mamalifestyle.

    OdpovědětVymazat
  15. grav3yardgirl znám :D jo vystihlas to úplně přesně to s tou krásou. Na ní musí být človk v dobrém rozpoložení, pokud si zrovna pouští její videa. Někdy mě úplně irituje, někdy jí mám ráda. Ale vadí mi ta její obrovská papule a nepřirozeně modré čočky.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)