pondělí 5. května 2014

Dokonale rudá MUFE.

Pěkný pondělní podvečer!

Tak jsem si tak při prohrabování fotek uvědomila, že už vám asi rok dlužím tuhle recenzi.. Vím, že jsem o ní mluvila už v několika videích, určitě se objevila i v oblíbencích, ale nikdy na ni nebyla nějaká souvislá recenze s fotkami.. A tak je to tady dnes.. s "menším" zpožděním :)

Rtěnka Rouge Artist Intense od Make Up For Ever byla kdysi součástí boxu, ještě zastara to byl Senzabox. Když tenkrát přišla, tak vím, že jsem vyjeveně koukala na tu rudou a absolutně nevěděla, co s ní někdo jako já bude dělat.. jenže jak víte, pak přišla vlna, kdy mne červené rty naprosto pohltily a tahle se stala favoritkou. Prostě pecka!



Je to miniaturka, takže balení maličké, ovšem měla by to být věrná kopie běžně prodávaného balení.. takže představu asi máte :) jednoduchý černý obal s bílým potiskem.. nic extra luxusně vypadajícího, ale prostě zaběhnutá klasika, kterou není co zkazit. Jedná se o odstín č. 42, což je úplně krásně sytá červená/rudá rtěnka. Jednoduše mám pocit, že je to nejkrásnější červená, kterou ve své sbírce mám a ze všech ji také nosím nejraději. Rtěnka je dokonale pigmentovaná, stačí jednou přetřít rty pro krásně intenzivní barvu. Je krémové konzistence, takže nevysušuje vaše rty, trochu po nanesení hází i takové lesklé odlesky. Jednoduše vypadá božsky! Kdo by se ale bál, že díky jejímu krémovému složení bude horší výdrž, tak je na omylu. Já jsem byla velice mile překvapena, když jsem po prvním dni nošení zjistila, že drží jako ďas. Bez problémů se mnou vydrží v dobrém stavu celé dopoledne, poté stačí po jídle přetřít a mám zase vystaráno až do večerních hodin.. Opravdu výdrž naprosto skvělá a určitě je to důvod, proč jsem si k ní našla cestu.. není pro mě nic horšího, než špatně držící výrazná rtěnka, která by potřebovala každou chvíli úpravy :) S touto v pohodě několik hodin, vydrží bez velkých šrámů i menší svačinu a pití zvládá úplně hravě.. vážně jsem z ní pořád i potom roce nadšená a jsem ráda, že ji mám. Jak se zdá mrňavá, tak i ta miniatura (1,5 g) vydrží hodně dlouho, jeden čas jsem ji používala skoro pořád a úbytek je minimální.. takže si vemte velké balení.. to je prostě Forever :)




Tady si tedy troufnu tvrdit, že se investice vyplatí a pokud ji budou mít, až mi tato dojde, tak nebudu váhat ani minutu a těch několik stovek, které stojí, do ní vrazím. Alespoň jednu rudou by měla mít snad každá žena a pokud je to odstín, který vám sedí a cítíte se v ní dobře, tak proč ne. Seženete v parfumeriích Sephora, cena za 3,4 g je cca 550 Kč. 

Co vy a rudé? Jaká je ta vaše top? Máte někdo zkušenosti se rtěnkami MUFE?

30 komentářů:

  1. To je ale nádherná barvicka, moc se mi líbí ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Vykšeftovala jsem právě tuhle miniaturku a musím říct, že je skvělá. Je to asi jediná rudá, kterou opravdu pravidelněji nosím, a moc jsem si ji oblíbila! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem ji měla ale mě prostě rudá nesluší, tak jsem si ji roztavila společně s jednou fialovou která mi taky neslušela a mám z toho nádhernou originální růžovou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, to je zajímavý nápad :) já jsem si teď koupila jednu rtěnku, co nemohu nosit, tak že bych k ní našla nějakou druhou a zkusila to taky? :) a jak je to s vlastnostmi takové smíchané rtěnky? :)

      Vymazat
    2. Na kvalitě to nic nemění, nesmí se to ovšem s tím rozehříváním přehnat pak by se nejspíš něco mohlo změnit. Navíc jsem použila i ten obal z té staré rtěnky maličko jsem ho vymazala vazelínou a pak to tam nalila a je to super jde to normálně vysunovat jako klasická rtěnka, nejsem fanoušek těch různých kelímků takže fakt supr.Teďkons tam mám taky dvě rtěnky které mi nesedí takže si z nich určitě udělám zase nějakou jinou :)

      Vymazat
  4. Nádherná! Já mám ráda Lady Danger od MAC, ale tato možná bude ještě hezčí a hlavně kvalitnější.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale tak věřím, že rtěnka od MACu taky nebude špatná.. :)

      Vymazat
  5. Tak ta je perfektní, přesně takovou bych potřebovala :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Rudé rtěnky miluju a tato má opravdu nádherný odstín. Škoda, že mi zrovna tento Senzabox tehdy utekl :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/spotrebovano-duben-2014.html

    OdpovědětVymazat
  7. Mám ji taky, ale ani jednou jsem ji nepoužila, barvička je trochu mimo mě, takže jen leží.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  8. Já ji mám taky, ale zatím jsem ji nepřišla na chuť :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Ze Senzaboxu jsem měla odstín číslo 15 a do rtěnky jsem se tak zamilovala, že jsem si koupila plné balení. Je to moje nejoblíbenějši rtěnka!

    OdpovědětVymazat
  10. Tak ta červená je fakt parádní! Já mám červené rtěnky dvě, jednu od Essence, ta byla kdysi v limitované edici, tu jsem snad na sebe nikdy nepoužila, vždy jen k nějakému kostýmu, když bylo potřeba nebo na namalování české vlajky na tvář, když jsem fandila v hokeji :D No a nedávno jsem si pořídila od Dermacolu Longlasting (tu zlatavou) právě v odstínu 07 a ta červená je taky božská :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 07 Longlasting mám také a to je hned druhá nejoblíbenější červená! Ta má opravdu dokonalý odstín! :)

      Vymazat
  11. Jsem maniak na červený rtěnky a rtěnky obecně, mám jich spousty. MUFE rtěnky jsou fajn, ale není to to nejlepší, co MUFE vyrábí (super je HD řada, štětce a voděodolný tlustý linky v tužce). Úplně nejlepší krémový rtěnky jsou Dior Rouge, pro mě number one. Ale chápu, že pro studentky je to finanční palba.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dior je trochu mimo mojí cenovou relaci no :) ale třeba se někdy i takových rtěnek dočkám :D

      Vymazat
    2. Jasan. Taky jsem si počkala:-). Ale makám přes 20 let, takže už si můžu dovolit utratit víc.

      Vymazat
  12. já ji mám taky z boxu, zkoušela jsem ji jen na ruku, ještě jsem prostě do červené nedospěla :) kdybys ji chtěla, tak se mrknu, jestli ji ještě mám a můžu ti ji poslat nebo třeba předat, kdybys měla cestu do Prahy. já ji nevyužiju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Natálko, to bych se nezlobila! :) Tak se domluvíme na fb a příště až se uvidíme, tak to s Tebou za něco vyměním! ;)

      Vymazat
  13. krásný odstín, pro mě ale naprosto nepřichází v úvahu, na takto výrazné rty si netroufám :))

    OdpovědětVymazat
  14. Mám dvě ve stejném odstínu a jsem s ní moc spokojená ☺

    OdpovědětVymazat
  15. wow na rtech vypadá neodolatelně!!

    OdpovědětVymazat
  16. Holky nebojte se jít do rudé, ve správném odstínu sluší všem, takže hurá do nich! ;) Děkuji vám za komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Bože, potřebuju jí! To je barva♥

    http://smiling-emily.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Tak musím říct, že ta barva mě naprosto dostala a si ji musím mít :). Úplně by mi stačila takováhle maličká.

    OdpovědětVymazat
  19. je to nádhernej odstín! u takových klasik jako je třeba rudá rtěnka nevadí investovat ani mně :)

    OdpovědětVymazat
  20. Rtěnka mě moc zaujala, takhle si představuji tu správnou červenou.

    http://i-love-bijou.blogspot.cz/2014/05/nova-dostupna-kosmetika-z-britanie.html

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)