středa 21. května 2014

Diary: Můj svět v obrazech..

Pěkné středeční odpoledne!

Dnes takový souhrn všech fotek z posledních týdnů, takový random post.. aneb co jsem všechno dělala v době, kdy jsem se tu neukázala. Hlavní, čemu jsem se věnovala, bylo učení. Poslední zkoušky (a poslední semestr) mám víceméně za sebou, teď už jen počkat a za rok zmáknout diplomku a státnice. Myslela jsem si, že těch pár posledních zkoušek bude brnkačka, ale opak byl pravdou, daly mi solidně zabrat :D Takže jsem se učila, k tomu všechny povinnosti a volného času mnoho nezbývalo.. Na blog jsem neměla ani pomyšlení, sice jsem několikrát blogger otevřela, ale neměla jsem myšlenky a ani tu správnou chuť něco psát. Tak jsem si řekla, že si dám krátké volno a vrhnu se na to, až budu mít hotovo a budu mít čistou hlavu. Takže teď už snad bude místo i pro blog :)

Jediné, co jsem stíhala tak, jak jsem potřebovala, byly seriály. Víte jak, v rámci prokrastinace večer před spaním.. to prostě musí být! :) Dokoukala jsem jich hned několik, další mi ještě zbývají.. No jeden konec horší než druhý, brečela jsem skoro u všech! Co na ty konce říkáte vy? :D


Teď mám napsaný dlouhý seznam seriálů, které chci rozkoukat místo těch, co skončily.. takže až to očíhnu, dám vám vědět :)

Minulou sobotu jsem si dala od učení na celý den pauzu a se ségrou jsme vyrazily na Pardubický Majáles. Letos skutečně nabušený, co se vystoupení kapel týče, o mnoho lepší organizace i umístění.. Jedním slovem paráda a naprosto jsme si to se ségrou užily. Ochutnaly jsme největšího langoše, daly si pár piv a hlavně si pořádně zablbly a zapařily na spoustu českých kapel.. Ač českou hudbu normálně moc neposlouchám, tak v rámci festivalů to přímo zbožňuju! :)





Samozřejmě nesmí chybět ani příjemné chvilky s přítelem. Během zkouškového jsme na sebe sice moc času neměli, ale když už jsme spolu byli, tak jsem si ty příjemné chvilky náramně užívala.. Z fotek to vypadá, že pořád žereme, ale to zase ne, nemyslete si.. :D





No a občas si jedu provětrat hlavu na kolo.. a nebo v poslední době spíše na motorce.. to jsem si vážně zamilovala! :) Škoda, že sama ji asi nikdy řídit nebudu :D



Taky jsem byla na rybách.. :D


Když potřebuji chvíli klidu o samotě a nebo zlepšit náladu, tak se jdu kochat tím nejkrásnějším.. miminkama! :) Doma teď máme malá kuřátka, která jsou prostě dokonalá :) to jejich pípání má děsně uklidňující účinky! Ke kamarádovi se jdu občas poňuchňat s králíčkama, to je nejvíc nejkrásnější! <3 A za týden mě čekají štěňátka, kterých se vážně nemůžu dočkat! :)



No a když jsem ještě po celém dni nepadla únavou, tak jsem si přečetla pár stránek nějaké knížky.. Momentálně dočítám Tanec s draky a k tomu koukám i na seriál.. prostě paráda :)


A co vy? Co rádi děláte ve svém volném čase?

Pokud vás čekají nějaké zkoušky, ať už klasické k uzavření semestru, maturitní nebo státnicové, držím vám palce! :)

11 komentářů:

  1. No jezunky ti králíčci jsou k uňuchňání! :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. mě čekají první státnice a mám z toho oči navrch hlavy. :D fakt se bojím! Moc krásné fotky, už jsem psala na fb že kuřátka ti moc závidím, nikdy jsem živé kuřátko neviděla takhle pidi :) příbuzní jsou sice z vesnice ale vždy jsme přijeli až v létě když už to byly zase velký slepice :D a hned bych šla někam k ohni jak tak vidím tu fotku špekáčků :)

    OdpovědětVymazat
  3. Roztomilý králíčci :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Aaaa miminka jsou úžasný! :-* Já sleduju seriály nejvíc o zkouškovym :-D A pak když sem nemocná...jinak pravidelně sleduju snad jen Big Bang.
    To je nefér že v Perníkově ste měli na Majáles tak hezky a mi v Hradci hnusně!! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. * my proboha (učim se na státnice, tak už trochu blbnu :-D)

      Vymazat
  5. Teda ale na motorce ti to moc slusi. Ja mam z motorky teda respekt, preci jen v aute je clovek chranen kastli.
    Jinal moc pekne fotky. Majales je super, jen letos jsem ho vynechala, jelikoz v ten den se vdavala kamaradka.:)

    OdpovědětVymazat
  6. Rovnaké seriály pozerám tiež, ale finále Grimma a The Originals na mňa ešte čakajú, nejak kvôli štátniciam nestíham :) Ale ľúto mi bude za Once upon a time, najskôr som myslela, že to bude blbosť, ale dosť sa mi zapáčil (séria našťastie neskončila nijak strašne), chce to ďalšiu sériu :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tipy na seriály určitě napiš, až nějaké rozkoukáš, mám po maturitě, tak to teď musím všechno dohnat :))

    OdpovědětVymazat
  8. Já pravidelně o zkouškovém (i teď před státnicemi) vždycky rozkoukám nějaký seriál. No, nevím, jak vydržím tu pauzu Vampire Diaries, tenhle díl byl strašně smutnej.

    OdpovědětVymazat
  9. mňam, langoše a buřtíky, dala bych si obojí hned. na Deníky i na Původní jsem také koukala, a cítím to úplně stejně. jestli Damona neoživí, tak jsem s nimi skončila :D já teď zase začala sledovat Sex ve městě, a už se těším na PLL :)

    OdpovědětVymazat
  10. naprosto Tě chápu - i když mám spoustu učení a povinností, tak si na seriály vždycky najdu čas :) bez nich prostě nemůžu být! :D teď, když je ta letní pauza, přemýšlím, že bych začala koukat na Grimm, už dlouho mě láká :) GoT zbožňuju a knížky taky čtu, jen na to nezbývá moc času během semestru no...

    langoše bych si dala, mňamka!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)