pátek 11. dubna 2014

Take a shower!

Pěkný čtvrteční podvečer!

Nedávno jsem si vzala do sprchy dvě nové věci. První z nich jsem si celkem oblíbila, mluvím o sprchovém gelu Radox, což je tak trochu specialitka. Druhým je ještě ne tak stará záležitost od značky Balea, která přišla po vzoru Nivei s vlastním Tělovým mlékem do sprchy. Dnes se na tyhle dva kousky podíváme.

Shower Smoothies - Radox

Začneme tím lepším. Není sprcháč jako sprcháč, tenhle drahouš je toho důkazem. Je to zase trochu něco jiného. Jedná se o sprchový gel, který obsahuje zrníčka černého rybízu. Tak trochu to tím připomíná  peeling, i když zrníček je tam pár a samy o sobě nedokáží "vydrbat". Nazvala bych to tedy sprchovým gelem s náznakem peelingu. Ony ty zrníčka opravdu nic moc nezvládnou, pouze špiní sprchový kout a ucpávají odpady :D ale tak hezky to vypadá, že jo! Sprchový gel je řidší konzistence a namodralé barvy, k tomu ty zrníčka.. vypadá fakt k sežrání! Parfemace se vám bude líbit, pokud jste na ty sladší ovocné vůně. Tahle je opravdu hodně hodně hodně sladká, doslova oblbovák :) Cítit je především jogurt dohromady s rybízem. Gel je klasicky v tubě, takže hezky steče a je tak šance, že se spotřebuje do poslední trošky. Mytí je klasika, umyje jako každý sprcháč. Po umytí mám pokožku jemnou, vysušená není, takže jsem spokojená. Pokud jste na ovocné vůně a chcete zkusit zase něco jiného, tak hurá do toho.





Tělové mléko do sprchy - Balea

Oficiální popis: Výživné tělové mléko do sprchy s bambuckým máslem a pečujícím makadamovým olejem se nanáší na vlhkou pokožku a lehce se vstřebává. Po osprchování a utření je možné se ihned obléknout. Použití: Použijte svůj běžný sprchový gel a opláchněte. Ještě ve sprše naneste tělové mléko do sprchy na vlhkou pokožku. Po aplikaci opláchněte teplou vodou a osušte se. Po osušení zůstává pokožka jemná a vyživená a není již třeba použít běžné tělové mléko.



Na tohoto pomocníka jsem se těšila od chvíle, kdy jsem zaregistrovala, že dorazí na náš trh. Však kdo blog čtete už déle, tak víte, že jsem se zamilovala do kolegy od Nivei. Tělová mléka do sprchy se mi zdají fajn, především tehdy, kdy je doma v koupelně zima jako v psinci a já mrznu jenom co opustím sprchu.. A tak jsem neváhala a hned sáhla i po tomhle mléku, však zkusit to přeci musím! Vypadalo podobně jako Nivea, údajně má snad i podobné složení.. ALE stejné v žádném případě není. Líbí se mi jeho velké 400 ml balení, které nějakou tu chvíli ve sprše vydrží (i když tady je to spíš na škodu). Tuba/pixla je modrá, velká, stojí na víčku, takže krém spadá dolů. Na to že se jedná o mléko, tak má trochu tužší konzistenci. Co jsem si zamilovala je vůně, připomíná mi klasický modrý krém Nivea! Hrozně hezky mi to voní, ovšem obrovská škoda, že hned po opláchnutí vůně zmizí.. Mléko se klasicky rozetře na těle, rozetřít jde dobře, nijak nestéká a do opláchnutí na pokožce drží. Opláchnout jde také krásně bez problémů. Potud celkem fajn, to se musí nechat. Dokonce se mi zdá, že vana je méně kluzká a špinavá, než s Niveou.. to jsem se klouzala mnohem víc :) Co mi ale opravdu vadí je jeho nízká, resp. žádná hydratace. Jak jsem se těšila, že si ulehčím práci a budu "namazaná" ze sprchy, tak jsem akorát tak ohromně zklamaná. Musím se mazat tak jako tak, protože toto mléko nezhydratuje moji pokožku ani trochu, ba naopak mám nohy vysušené až hrůza.. Takže opravdu obrovské zklamání, protože účinek nulový. Nejen, že necítíte vůni po namazání, ale bohužel ani žádné vyživení či hydrataci.. je to jako kdybych nepoužila vůbec nic. S radostí se navrátím ke klasickému mazání... nebo že bych zkusila nějakou novou parfemaci Nivei? :)

Seženete v DM drogérii, 400 ml stojí okolo 80 Kč.



Co vy a tělové mléko do sprchy? Zkoušel jste někdo Baleu?

16 komentářů:

  1. Díky za tip na sprcháč :) Vypadá zajímavě :)

    A tělové mléko Balea mi vyhovuje, když se nechci mazat na noc :) Ráno se stejně namažu, ale i ta nízká hydratace mě zachraňuje :)

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, že tohle využití je fajn... já ho mám ve sprše pořád právě kvůli takovým nouzovkám.. když se vracím někdy hodně pozdě v noci a mazat se už nechci, tak pro ten lepší pocit, že jsem pro sebe něco udělala.. :D :) i když v tomto případě nic moc :-/

      Vymazat
  2. Sprcháč od Radoxu v takovémto balení vidím teda poprvé. Měla jsem klasický sprchový gel od této značky z nějaké limitky a hrozně krásně voněl. Byl takový oranžový, ale už si přesně nepamatuju s čím byl. Škoda. Ale byl fajn.

    Tělová mléka do sprchy mě nějak neoslnila. Měla jsem jeden vzorek od zn. Nivea a prostě mě nebaví ta aplikace ve sprše. Teda, mě nebaví se natírat ani po sprše, natož v ní :D.. takže za mě ne.. :D

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  3. Baleu jsem ještě nezkoušela, ale mám to v plánu :) Zatím jsem vyzkoušela Niveu a ta je suprová :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Niveu jsem též milovala :) musím omrknout ty jejich nové parfemace!

      Vymazat
  4. Takovýto sprcháč od Radoxu jsem ještě nikde neviděla, vypadá hodně zajímavě. :)
    Recenze kosmetiky

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle sprcháč trochu peeling od Radox jsem ještě nikde neviděla! Ale až ho někde uvidím, tak bude určitě můj :D jelikož sladké vůně mám u sprcháčů ráda :) Tělové mléko do sprchy jsem zkoušela jenom to od Nivea (kamarádka mi ho půjčila na vyzkoušení) a teda musím říct, že to není nic, bez čeho bych se neobešla.. Ovšem někdy bych chtěla vyzkoušet to od Balea :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zkoušela jsem Baleu a mám stejný názor, možní i o něco horší ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímalo by mě, zda to novější oranžové je na tom také tak bídně nebo je lepší... ale už se do toho bojím jít :-/

      Vymazat
  7. Wow, po tom Radoxu se musím mrknout. Jinak co se týče těch tělových mlík do sprchy... měla jsem na testování Niveu, kterou jsem vyhrála, ale nějak extra mě to neoslovilo. Navíc mě to fakt neba... :D
    thechangeofmissy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji vám všem za komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  9. To tělové mléko jsem plánovala zkusit, ale po přečtení této recenze už nějak nemám chuť :-) Když vím jak moc mě vysušují Balea sprchové gely, tak tohle už nemá cenu :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Tenhle sprchový gel od Radoxu jsem u nás vůbec nikde neviděla zatím :( což je škoda, jinak bych ho určitě s chutí vyzkoušela, jsem milovnice sprchových gelů :D !
    Jinak já jsem s Balea mlékem hodně spokojená, ale Nivea je Nivea :) !

    OdpovědětVymazat
  11. ten Radox mě moc láká! už jsem od nich vyzkoušela několik krásně voňavých sprcháčů a věřím, že ani u tohoto peelingu by to nebylo šlápnutí vedle :) jsem ale ráda, že jsem si nekoupila tohle tělové mléko do sprchy - nejsi první, komu nevyhovuje.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)