pondělí 14. dubna 2014

STOP pocení s NEO!

Pěkný pondělní podvečer!

Dnes se spolu zapotíme, ráda bych vám totiž představila nedávnou novinku od Garnier a to krémový antiperspirant NEO. Když jsem tuto věcičku uviděla, na první pohled mne zaujala.. Jako první mne oslovil jedinečný obal a následně i obsah.. Tak se na to pojďme podívat.



Oficiální popis: Neviditelný krémový deodorant, který slibuje 48 hodin intenzivní ochrany a pohodlí a jemnost pokožky. Okamžitě se vstřebává, podpaží zůstává beze stop, je neviditelný na pokožce i oblečení. Bez alkoholu.

Obal to má na deodorant vskutku neobvyklý, myslím, že v tomto nemá NEO konkurenci. Jedná se o klasickou tubu jako u krému, na konci s otvory pro vymáčknutí malého množství. Je to nevšední a zajímavé, ovšem asi je vám jasné, že ke konci balení opět nastane problém s vymačkáváním a dolováním deodorantu.. já už se pomalu blížím ke konci a občas z toho šílím :) Co musím vyzdvihnout je velmi příjemná parfemace. Řeknu vám, že je to snad nejvoňavější antiperspirant, co jsem kdy měla! Většina antiperspirantů mi nijak zvlášť nevoní a vůni tak nějak ignoruji a přecházím, ale tenhle.. ten opravdu VONÍ! Jemná, svěží a nevtíravá květinová parfemace, wow. Antiperspirant má opravdu krásně krémovou konzistenci, která se v podpaží hezky rozetře a opravdu v okamžiku vstřebá. Podpaží je po aplikaci takové jemné, sedí mi to mnohem více než jakýkoliv antiperspirant předtím. Tričko můžu obléknout během vteřinky a co na něm zbožňuji je, že na oblečení nezanechává žádné fleky! S tím jsem si dosud mnohé vytrpěla, především u Rexony Maximum Protection jsem po nějakém čase zjistila, že všechna tmavá trička mohu vyhodit, protože je Rexona v podpaží úplně zničila. Zanechala na nich velké bílé fleky, které nejdou doprat. Naopak s tímto nemám nejmenší problém, nezanechává fleky ani při oblékání ani při nošení a po praní.. Jako bonus je skvělý účinek. Nebudu tvrdit, že se s ním za žádné situace nezpotím, to zase ne.. občas stoprocentně nezabere, především ve vypjatějších situacích nebo při sportu.. ale mám pocit, že mi zabírá stejně, ne-li lépe než (pánská) Rexona. Při větší námaze se sice zpotím, ale za žádné situace nesmrdím (tedy alespoň já to necítím :D) a pořád mám v podpaží příjemný pocit, i když jsem jinak úplně zničená :) Nedráždí, neštípe, nezanechává žádný nepříjemný pocit.. Přijde mi takový ženský, lepší, jemný.. nevím, jak to popsat, každopádně se s ním cítím prostě SKVĚLE!  Nevýhodu spatřuji v rychlejším úbytku, mizí mi podstatně rychleji než ostatní deodoranty.. používám ho od ledna, takže cca 3 a půl měsíce a pomalu se začínám blížit konci. Je fakt, že nyní nepoužívám žádný jiný :) Jsem zvědavá, jestli tento krásný efekt a minimální pocení vydrží trvale i při dalším balení a nebo mne vyšplouchne jako Rexona, jejíž účinek se postupem času výrazněji snížil.. Budu doufat, že budeme s NEO přátelé i nadále, protože chci vyzkoušet i jeho další varianty :)





Prodává se ve čtyřech voňavých variantách :) Cena se různí, cca okolo 100 Kč, v akci i za krásných 60 Kč.

Co vy a NEO? Máte ho některá? Jste s ním spokojené? 

Děkuji zastoupení Garnier za poskytnutí produktu k vyzkoušení.

22 komentářů:

  1. Já jsem ho teď kupovala v Tetě v akci, myslím za 65 a normálně tam stojí kolem 90 Kč.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jej mám moc ráda, už jsem si koupila druhý balení, a sehnala jsem jej za 75 Kč....super ! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám v plánu si nějaký pořídit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je zajimavy, musim se podivat jestli to u nas uz maji:) x

    Tereza // Cityscape Bliss: The statement necklace edit

    OdpovědětVymazat
  5. Nalákala jsi mě, asi si pro něj zítra skočím :)

    OdpovědětVymazat
  6. mám ho doma, přesně tento oranžový a nemůžu si ho vynachválit..
    http://beautybylucka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Už dlouho po něm koukám v našem Rossmannu, asi si tam pro něj už konečně skočím. :)
    W.

    OdpovědětVymazat
  8. ten vypadá strašně zajímavě asi po něm taky skočím spousta lidí už ho má:)

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem asi první člověk, pro kterého je to opravdu nic moc. Mám tento oranžový a absolutně mi nevyhovuje :) Nejlepší je, podle mě, Dove nebo Rexona - Maximum protection ;)

    http://blankytbeauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to zase beru v porovnání s Rexonou a tam u mě tenhle vítězí.. tedy zatím :) z počátku se mi zdála úžasná i Rexona, než jsem zjistila že mám trička na vyhození :D navíc se mi zdá, že postupem času účinek Rexony slábne, tobě se nezdá? :)

      Vymazat
    2. mě teda taky nevyhovuje :( je to jediny antiperspirant, po kterem po par hodinach proste citim pot. To se mi ještě s ničím jiným nestalo. Za mě ne a za ty prachy už vůbec! :( Škoda

      Vymazat
  10. Hned jak dodelam deodorant který pravé používám, tak jdu to tohohle! Čtu na nej samou chválu :)

    OdpovědětVymazat
  11. já mám modrý soft cotton, nádherná vůně, líbí se mi ta konzistence a aplikátor, ale proti pocení mi skoro nezabírá. používám ho na doma, když nikam nejdu a tak. ale určitě ho koupím znova, navíc je teď v Tetě snad za 40 nebo 50, což je krásná cena :)

    OdpovědětVymazat
  12. Veľmi pekná recenzia. Ja som si ho asi pred týždňom kúpila a zatiaľ som s ním nad mieru spokojná. Uvidím ako obstojí v lete :)

    http://www.margifashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Nevypadá špatně podle tvého hodnocení, ale na deodorant nadopovaný hliníkem si nechám zajít chuť. Ale to je jen můj názor :)

    OdpovědětVymazat
  14. Další deo a anti novinka, ktera zachvátila drogerie! :D ale ano, chci ho zkusit a třeba překvapí :) krásně si me navnadila.

    OdpovědětVymazat
  15. Proti pocení mi vyhovuje líp Rexona, tohle zase o dost líp voní.

    OdpovědětVymazat
  16. Už jsem po něm koukala, ale zatím tomu nechávám volný průběh :)

    OdpovědětVymazat
  17. Zatím jsem na tenhle deodorant (antiperspirant) četla jenom recenze, ale zatím dobré :) Doufám, že bude někde v akci, jelikož jsem krémový deodorant ještě nevyzkoušela a tenhle se mi zdá nejlepší podle recenzí :)

    OdpovědětVymazat
  18. mám doma přesně tuhle variantu (no, vlastně jsem ho už spotřebovala) a moc mi voní :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)