čtvrtek 17. dubna 2014

Ryamar pro hedvábnou pleť.

Pěkný čtvrteční podvečer!

Konečně jsem tu s recenzí na můj oblíbený krém posledních týdnů. Už jste ho mohli postřehnout v oblíbencích za leden, od té doby bez něho totiž nedám ani ránu a stal se každodenním pomocníkem. Denní krém s amarantovým olejem a hedvábím Ryamar od firmy Ryor je totiž celkem fajn záležitostí.. ale pěkně postupně.



Oficiální popis: Lehký, dobře vstřebatelný krém pro ošetření velmi citlivé pleti. Obsahuje vysoké procento amarantového oleje s účinnou látkou skvalen, která má výrazné regenerační a antioxidační účinky. Obsažené hedvábné proteiny pleť rozjasní, zvláční a zjemní. Používá se k dennímu ošetření v průběhu celého roku.

Mám ho tedy v menším cestovním balení (30 ml), ale musím říci, že mi to s ním už dobré tři měsíce šlape. Krém se mi zalíbil hned po otevření, poté, co jsem si přičichla. On totiž opravdu nádherně voní! A ptáte se jak? Sakra, opravdu těžce se to popisuje, já bych řekla, že to voní amarantovým olejem, ale ta vůně je taková.. já nevím, prostě příjemná.. a snad i trochu jako pánská kolínská.. a mně je ta vůně hrozně příjemná! Už tím si mě krém získal. Lehká krémová konzistence, bílá barva, krásně roztíratelný. Ihned se vstřebává a zanechává pleť krásně jemnou a na chvíli i voňavou. Nezanechává umaštěný pocit ani pocit masky, víceméně ho necítím. Přesto ale vím, že pleti dodávám na celý den maximální péči, zdá se celkem solidně hydratační a snad i výživnější :) rozhodně poznám rozdíl, když se jím namažu nebo ne. Jelikož je pro citlivky, tak by neměl pleť nijak dráždit. Já sama jsem s ním neměla nejmenší problém. Používám jej každé ráno po vyčištění pleti, nanesu jej, nechám chviličku na vstřebání a poté nanáším make-up, který krásně přilne. Balení asi popisovat nemusím, jelikož běžně prodejné balení (50 ml) je v kelímku. Ale jako vždycky je tuba ke konci dosti nepraktická.. :)



Já jsem s ním tedy vcelku spokojená a nemám s ním nejmenší problém. Vážně uvažuji o koupi plného balení.. Seženete v drogériích nebo tady, cena kolem 100 Kč.

Co vy a Ryor krémy? Máte někdo zkušenosti s touto řadou pro citlivou pleť?

11 komentářů:

  1. Měla jsem ho a pleť se mi po něm rapidně zhoršila, není divu když tam je na předních místech paraffinum liquidum.. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já radši složení ani nečtu :D Ale zhoršení pleti jsem naštěstí nezaznamenala, to by mi tak ještě chybělo :)

      Vymazat
  2. No, vypadá hodně dobře :) ! Já mám od Ryoru ultramastný mandlový krém, který momentálně dodělávám,ale přijde mi že hydratace je tam hodně nízká :( až spotřebuji zásobu krémů tak se na tenhle určitě zaměřím, tím spíš po tak příjemné recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som zatiaľ žiaden krém tejto značky nevyskúšala a asi ani neplánujem :) Používam od Biodermy a som momentálne spokojná :)

    Stray Alley

    OdpovědětVymazat
  4. Zatím nemám nic od Ryoru. Měla jsem kdysi dávno, když začínali a byly to celkem fajn výrobky, co si tak vzpomínám.

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem ještě od Ryoru nic nezkoušela a upřímně mě ta značka ani moc neláká.

    OdpovědětVymazat
  6. Miluju krémy Ryor.Sama používám několik měsíců Ryor matující krém a je naprosto úžasný.Plní to, co slibuje-opravdu se hned vstřebá a má pleť je viditelně matnější (mám podobnou pleť jako ty).Navíc krásně voní a obsahuje výtažek s řas, i když se v tom složení krémů moc nevyznám, mám pocit, že pro pleť dělám něco dobrého.

    OdpovědětVymazat
  7. Když mi tenhle krém přišel v boxu tak jsem měla zrovna doma velký zásoby a než by na něj přišla řada tak by prošel a tak jsem ho dala mamce a ta s ním byla také spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá dost lákavě :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. já ho měla z boxu a i když není na moji pleť a po přečtení složení jsem měla lehce obavy, tak naštěstí mi nic špatného neudělal. souhlasím s krásnou vůní a opravdu skvěle hydratuje.

    OdpovědětVymazat
  10. No nevypadá to špatně :)
    http://anys111.blog.cz/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)