čtvrtek 3. dubna 2014

Pojďte si namazat ručičky s Dermacolem!

Pěkný čtvrteční podvečer!

O těchto krémech od Dermacolu už jste určitě slyšeli či četli, už byly k vidění na několika blozích.. ani já jsem jim neunikla.. a víte co, já jsem za to ráda, protože jsem se na krémy stejně chystala. Takže když přišel nečekaný balíček, kde jsem tyto krásné krémy Aroma Ritual našla, skákala jsem dva metry vysoko.





Krémy přišly ve všech třech variantách, ve kterých jsou dostupné - Černá třešeň, Belgická čokoláda a Hrozny & Limetka. Jeden voňavější než druhý, vybere si svojí vůni snad každý. Já jsem upřímně děsně nerozhodná, miluji je všechny a zaručuji, že vy si také nebudete moci vybrat! Všechny mají stejné umělohmotné obaly, které jsou pro řadu Aroma Ritual typické. Krém jde z tuby vymáčknout bez problémů, ovšem věřím, že jak se člověk dostane ke dnu, tak to bude trochu boj a nezbyde vám nic jiného, než obal rozříznout. Krém je bílé barvy a klasické krémové konzistence - nestéká a naopak není ani ztuhlý, tak akorát, aby šel krásně rozetřít. Co oceňuji je velmi rychlá vstřebatelnost. A vstřebá se tedy opravdu důkladně, protože po chvíli ani nevím, že jsem si ruce mazala. Žádný mastný film nebo ulepené ruce nehrozí, důkazem mi je pouze krásná a dlouhodržící vůně. S hydratací rukou to je tak trochu na štíru, to jako jo. Jelikož netrpím na nijak zvlášť vysušené ruce, tak mi hydratace přijde dostačující a nemám nejmenší problém, stačí mi namazat si je jednou/dvakrát denně. Ovšem myslím si, že pro někoho, kdo trpí na suché ruce to nebude dostatečné. Jak ale říkám, mně to stačí, takže jsem si krémy moc oblíbila. Teď na jaro a léto budou ideální, příjemné svěží vůně a lehká textura s dostačující hydratací. Ještě aby mi přichystali i krém s vůní pistácie a budu nanejvýš spokojená :)

Hydratační krém na ruce s vůní Černé třešně. Voní skutečně po třešních, nic víc, nic míň. Obsahuje extrakty z květu třešně.



Zvláčňující krém s vitaminem E a olejem z hroznových jadérek je varianta Hrozny & Limetka, která se skvěle hodí k mému oblíbenci Tělovému oleji se stejnou vůní! ;)



Poslední variantou je Regenerační krém na ruce, obsahuje vitamin E a pomerančový olej a vůně je opravdu neodolatelná. Čokoláda smíchaná s pomeranči, mňam! Kdybych mohla, tak ho i baštím! :)



Cena je kolem 60 Kč za 100 ml, což je určitě přijatelné. 

Co vy a krémy na ruce Aroma Ritual? Máte? Chcete? Plánujete?

12 komentářů:

  1. Tu třešni bych brala, musí vonět skvěle. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. tak ja je ocichavala v drogerce a prislo mi ze nevoni vubec. sprchace z teto rady MILUJU!!! ale kremy za me ne

    OdpovědětVymazat
  3. mně by i lákaly (ta třešeň hlavně!), ale o té nic moc hydrataci jsem četla skoro u všech. takže bohužel tuhle novinku vynechám, ani skvělá vůně mě nepřesvědčí :(

    OdpovědětVymazat
  4. S hydratací to bude pravděpodobně stejné jako u tělových mlék ze stejné řady, nicméně ty vůně jsou opravdu báječné. Sprchové gely naprosto miluji. Asi nějaký vyzkouším, i když mé ruce potřebují hydrataci. Na léto by ale mohly být dobré.
    Recenze kosmetiky

    OdpovědětVymazat
  5. Chci si aspoň jeden pořídit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Sprchové gely z téhle řady miluju ale krémy na ruce mě zatím nijak nelákají :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mám ten hroznový a taky ho miluju. Pak mám melounový sprcháč, to je luxus, celkově je tahle řada mega povedená ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Ten s čokoládou a pomerančem mám a také krém na tělo. Jsou fakt ke snědení. :)
    Pistácii musím určitě vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  9. až dopotřebuju svoje doživotní Essence zásoby, tak si jeden koupím :D

    OdpovědětVymazat
  10. Já radši Neutrogenu a Garnier.

    OdpovědětVymazat
  11. Líbí se mi ten třešňový. Jen jej u nás v DM nemají.

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám ten pomerančový akorát sprcháč a musím říct že to je za trest mám po sprše šíleně na něco chut a nejradši bych už v tý sprše ten samotnej sprcháč snědla :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)