sobota 12. dubna 2014

MOTD: Trochu jemněji..

Pěkný sobotní den!

V posledních několika článcích jsem vám ukazovala samá výrazná líčení. Asi díky tomu došlo k nedorozumění, kdy si spousta z vás myslela, že se takto výrazně líčím běžně.. například černé oči z posledního článku na sebe stáhly hodně pozornosti a mnozí si mysleli, že s podobně černýma očima asi chodím do školy.. :D Samozřejmě jde o omyl, naopak, do školy se snažím líčit jemně a decentně, vyžívám se v přirozených odstínech, většinou hnědé či šedé.. :) Dnes tedy jedno takové přirozenější líčení, které jsem měla tento týden.. Začala jsem testovat novou paletku W7 London Eye Palette, která mi v pondělí dorazila. Musím říci, že jak se mi hodně líbila svými odstíny (obsahuje jak přirozené odstíny tak i ty výraznější, ideál pro všechny příležitosti), tak jsem z ní nakonec mírně v rozpacích, protože jejich pigmentace je trochu slabší a odstíny nejsou tak barevné, jak se na první pohled zdají..




Hned na první pohled mne v paletce zaujal tmavě modrý stín, po kterém jsem při první příležitosti sáhla.. ovšem jak můžete vidět, ani zdaleka není tak výrazný, jak vypadá.. nakonec jsem tedy dosáhla spíše jemnějšího líčení  očí a tak jsem mohla sáhnout po barevnější rtěnce.



Postup:

1. Jako první jsem na celé víčko nanesla světlý champagne oční stín, který má velmi jemný stříbrný shimmer a oční víčko rozzáří..
2. Do vnějšího koutku a především nad oblouk jsem poté aplikovala tmavší hnědý stín s výraznějším stříbrným shimmerem, který jsem blendícím štětcem rozmazala do ztracena..
3. Na řadu přichází tmavě modrý oční stín, který jsem nanesla do vnějšího koutku a poté ho rozmazala tak, aby vznikl co nejvíce jemný přechod mezi jím a hnědými stíny. Poté už jen černá linka a řasenka :)

Použité produkty:


Tvář: Korektor Fit Me, BB Cream Intense Classic Balm Skin 79, Fixační pudr Dermacol, Mozaikový bronzer MUA, MUA tvářenka, Rozjasňovač High Beam Benefit.

Oči: W7 London Eye Palette, Brow Perfect! kit, Báze pod oční stíny Dermacol, Gelové oční linky L'oréal, Waterproof Eyliner Benefit, řasenka They're Real! Benefit.

Rty: Hydratační rtěnka Gabriella Salvete, odst. 01 Lila Romantica.


Barvy jsou trochu studenější a bledší než obvykle, fotila jsem hned po ránu asi v 7 hodin, kdy světlo ještě nebylo na takové úrovni, jak bych na focení potřebovala.. ale líčení bylo celkově takové studenější, takže se to i hodí :) 

Přeji pěkný  zbytek dne!

21 komentářů:

  1. Ahoj, pěkné líčení a ta paletka má krásné barvy.

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi takové líčení :))) Sluší ti :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné nalíčeno, podobné líčení mám nejraději :)

    OdpovědětVymazat
  4. Líčení se mi moc líbí:) Minulé ti moc slušelo a myslím, že by ses tak mohla líčit klidně pořád :) Bylo by ideální na punkový koncert:D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takových akcí moc nenavštěvuji, ale v trochu mírnější podobě jsem se tak namalovala na diskotéku :D :)

      Vymazat
  5. vážně pěkné decentní líčení, ale mně se líbilo i to černé.. já chodím do práce i s výrazným líčením a nevadí mi to.. Ale i tak já to nosím do práce a né do školy..

    http://beautybylucka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Hezké. Konečně nevypadáš jak Marfuša. Pro tebe ideální paletka, s hodně pigmentovatou to zatím vždy přeženeš a vypadáš hůř.
    Chci vidět jednoho, kdo ti upřímně napíše, že vypadáš teď hůř než když jsi jak plakát, respektive než obvykle. To sem budu chodit kontrolovat, dost o tom pochybuju.

    OdpovědětVymazat
  7. Skodulko neuvažuješ o nějakém líčícím kurzu? Přijde mi, že se moc malovat neumíš a vůbec nejsi precizní. Vše mi přijde hrozně odfláknuté a některé věci neumíš nanést na místo kam patří. Kurz by ti určitě pomohl, zapřemýšlej o tom ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Otázka: co je jinde, než tam, kam to patří? :D O kurzu uvažuji, přispěješ mi na něj? :) jinak se tu do té doby budou objevovat mé neprecizní a odfláknuté práce.. :D

      Vymazat
  8. Mě se to moc líbí, jses šikovna! A ta rtenky ti děsně sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Fajn líčení na běžné nošení. Nepřijde mi, že byl byla nějaká děsná nešika :) Většina lidí, co znám, by si s tím tu práci nedala, nepřemýšlela by nad tím tak, jako nad tím přemýšlíš Ty a víš jak to je - učení dělá mistra. Jen jedna věc mě napadá - u výraznějších líčení bych stíny neprotahovala tak daleko za oko. Myslím, že k Tvému tvaru obličeje to moc nesedí.
    Té paletky je škoda, vypadá na první pohled velmi dobře a nositelně.
    Měj hezký den!
    x

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za podněty, ono to protažení vždycky přijde tak nějak samo.. :D :)

      Vymazat
    2. Povídej mi o tom! :) Já vždycky tvořím "zobáčky" nahoru a do strany, jako je dělá Lou a najednou koukám, zobáčky skoro na spáncích a už sahám po odličovači :) Ale je fakt, že netrénuju tak, jak bych měla...
      x

      Vymazat
  10. Ahoj Klárko, líčení je krásné. Jsi opravdu moc šikovná! Jen ten lesk/rtěnka je k tomu možná moc růžová, ale každý podle svého vkusu ;) To je jasné.

    Hezkou neděli :)

    OdpovědětVymazat
  11. Děkuji vám za příspěvky! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné jemné líčení :-) ta paletka stínů je fakt pěkná :)

    OdpovědětVymazat
  13. nádherné odstíny si vybrala, barvičky k sobě krásně jdou. opravdu povedené líčení :) moc Ti sluší!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)