sobota 5. dubna 2014

Gabriella Salvete: CC krém a řasenka Infinite Definition.

Pěkný sobotní podvečer!

Je načase představit vám březnové novinky Gabriella Salvete. Za chvíli budou po blozích aktuální dubnové novinky Sugar laky a puntíkatá řasenka, takže zhodnocení těch březnových je na místě :) Měla jsem možnost vyzkoušet CC Cream a řasenku Infinite Definiton.

CC Cream

Oficiální popis: Nový CC Cream od GS je jedinečný nejen díky své dokonalé krycí struktuře, která se rychle vstřebá a nelepí, ale také hydratuje (podobně jako hydratační krém) a zároveň pleť zmatňuje. Díky svým vlastnostem bojuje proti pigmentaci, akné i jiným nedostatkem pleti a s jemným dotekem pokožku regeneruje a dodává jí sametovou hebkost, svěžest a mladistvost. Obsahuje SPF 30 a speciální UV filtry, neobsahuje parabeny. Obsahuje aktivní složky jako olej ze sladkých mandlí, chromocare (mění rozptyl světla, zlepšuje jas pleti a redukuje zarudnutí a tmavé skvrny), kyselinu hyaluronovou.



CC Cream mne zaujal už svým hezkým, černým, jednoduchým a elegantním obalem. Je v matné tubě (no dobře, je na ní vidět každý otisk), která je pevná. Víčko má pojistku na zacvaknutí, takže se vám nestane, že by se otevřel. Obalem tedy super, ale řeknu vám, že hned z počátku jsem měla mírné obavy. Samozřejmě že především kvůli odstínu a bohužel opět oprávněné. I když mám nejsvětlejší odstín 01 Natural Beige, tak mi nesedí a je na mě se svým oranžovým podtónem moc tmavý. Vážně mě to mrzí, protože tohle je konečně ucházející CCčko, které mne něčím zaujalo (a víte, že já na ty CC moc nejsem). Krytí CCčka sice není vysoké, spíše slabší až střední při dvou vrstvách, ale vypadá přirozeně (neberu-li v potaz odstín) a hezky sjednotí. Oproti dříve vyzkoušeným CC nezvýrazňuje nedokonalosti, naopak menší nedokonalosti dokáže redukovat a se zbytkem si poradí korektor. Není ani tolik mastný, abych se šíleným způsobem leskla, vypadá v malém množství opravdu velmi přirozeně. Díky slabšímu krytí make-up nenahradí, ale přesto si myslím, že není špatný.. třeba na léto bych po něm určitě sáhla. Možná, pokud se aspoň trochu opálím v obličeji, tak po něm i sáhnu. Je lehký a příjemný, nemám s ním pocit masky (na rozdíl od těch dříve vyzkoušených CC krémů), snaží se i zmatňovat.. Výdrž vám nedokážu objektivně zhodnotit, protože díky tomu tmavému odstínu to nemám nijak prozkoušené v terénu, ale myslím si z toho testováníčka, že to celodenní výdrž nebude.. Zafixujete-li ho pudrem, tak možná většinu vašeho dne zvládne.

Za mě tedy spíše ano, na léto bych to brala, vhodná varianta lehkého make-upu, jen pro ten dobrý pocit sjednocení a nějaké té péče o pleť :) Seženete v drogériích, 30 ml, doporučená cena 169,90 Kč.





Infinite Definition Mascara

Oficiální popis: Řasenka Infinite Definition zvětší objem vašich řas a neuvěřitelné je prodlouží. Díky jejímu jedinečnému složení lehce zahalí každou řasu zvlášť, každou řasu dokonale vytvaruje a zanechá ji nadlehčenou a neodolatelnou. Neobsahuje parabeny, naopak obsahuje vosk z rýžových otrub (dodává hustotu a tvárnost), pigment Carbon black (extra černá barva řas), syntetický včelí vosk (dodává řasence krémovou texturu), směs formulujících filmů (dodává řasám potřebnou délku a pružnost). Za zmínku stojí také High-Tech kartáček, který dovolí řasám narůst do ještě větší délky.



Jak jsem se bála CCčka, tak řasence jsem věřila, že mne potěší. Kromě obalu, který je stejný jako u CC krému, takže k sobě krásně ladí, se mi od první chvíle líbil i její kartáček. Kartáček je hodně zvláštní, je to tyčinka s malými záhyby, díky kterým by se měla barva snad i lépe nanést. Tohle jsou přesně ty kartáčky, které já můžu, moje krátké řasy se s těmi malými a tenkými většinou přátelí. Jenže.. ne vždycky, jak jsem se tady přesvědčila.. Nadšeně jsem se na ni vrhla hned, jak jsem ji donesla domů a nestačila jsem se divit. První týdny, než se řasenka trochu přizpůsobila, byly krušné. Řasenka mi totiž šíleným způsobem poslepovala řasy. Opravdu mi tam zbyly snad tři trsy řas a vypadalo to skutečně šííííleně. Snažila jsem se to poté rozčesat jinými hřebínky, ale ta barva rychle zaschla a šlo to celkem těžce. V prvních dnech mi tedy řasenka moc nesvědčila a kromě slepování řas mi nijak "nepomohla". Ani nijak zvlášť neprodloužila, ani objemu jsem si nevšimla, spíš mi to tak různě trčelo.. Jenže znáte mě a mé problémy z řasenkama.. lepší je nechat je chvíli odstát, aby maličko proschly a po nějaké době je zkusit znovu. A stejně jsem to udělala i s touto. A světe div se, už si rozumíme o něco lépe. Neříkám, že by to byl najednou zázrak, ale rozhodně už mi řasy neslepuje tak strašným způsobem a snad je i trošičku prodlouží a natočí. Co mi ještě vadí je drolení a opadávání pod oči, to mě teda nemile překvapilo. Nečekejte od ní ani žádnou odolnost vůči vodě, stačí slza a rozmaže se..

Řasenka tedy bohužel žádná výhra, jsem z ní spíše zklamaná. I když se nakonec jakž takž srovnala, tak to není kousek, který bych si koupila. Rozhodně existují i o mnoho lepší řasenky, i GS má lepší kousky (taková Diamante je pro mě nej!). Doporučená cena je 179,90 Kč za 12 ml.



Co vy a tyto novinky Gabriella Salvete? Máte některou z nich? Jste spokojené? Lákají vás?

Děkuji zastoupení Gabrielly Salvete za poskytnutí produktů k vyzkoušení.

10 komentářů:

  1. Mám doma i CC krém i tu řasenku a názor mám celkem stejný, hlavně na ten CC krém, jelikož ta barva je fakt oranžová - použila jsem ho jenom jednou v hodně slabé vrstvě. Řasenku jsem vyzkoušela párkrát a nedrolila se mi :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ježiš ta barva...proooooooooooooč?

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda toho tmavého odstínu:/ jinak bych si ho pořídila :)

    OdpovědětVymazat
  4. CC mám také, ale ještě jsem ho nezkoušela a nechám si ho rovnou na léto až se opálím :) Jinak s řasenkou naprosto souhlasím. Řasy šíleně slepuje a také se mi drolí a opadává :(

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych chtěla vyzkoušet CC :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. uuufff, to je teda barvička :D škoda, čekala jsem od těch novinek víc

    OdpovědětVymazat
  7. CC bych i vyzkoušela, ale ten odstín by nebyl nic pro mě.

    OdpovědětVymazat
  8. děkuji za tento článek, původně jsem pokukovala po obojím, ale ted vím, že jsem udělala dobře, že jsem si nic nekoupila

    OdpovědětVymazat
  9. Nám s holkám ta dvojka číči přišla světlejší než jednička ;)
    A s řasenou souhlasím - drolí s ejak žádná jiná a pokud jí neotřu o hrdlo ze všech stran, tak hrozně slepuje. Škoda.

    OdpovědětVymazat
  10. Řasenka mě tedy nezaujala, už při pohledu na kartáček když jsi nám ji ukazovala poprvé jsem tušila, že to nebude to pravé ořechové. CC krém bych si i pořídila, líbí se mi, že pečuje o pleť, ale ten odstín mě bohužel odrazuje. Zkusím jej ještě v drogerii a uvidím :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/zpevnujici-telovy-olej-pece-na-dekolt.html

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)