úterý 1. dubna 2014

Delší výdrž stínů s bází Dermacol

Pěkný úterní podvečer!

Báze pod oční stíny pro mne dosud nebyla věc, kterou bych musela nutně používat a nedala bez ní ani ránu. Možná je tomu tak i kvůli tomu, že jsem nenarazila na žádnou opravdu kvalitní a držící. Jenže.. před nedávnem dorazila na vyzkoušení tato Eye Shadow Base od Dermacolu a bylo vymalováno, opět jsem si na bázi zvykla a dneska ji používám velmi ráda.



Oficiální popis: Báze má příjemné krémové složení, které zmatní oční okolí a dokonale ho připraví na aplikaci očních stínů. Dlouhodobě fixuje oční stíny a viditelně prodlužuje bezchybný vzhled očního make-upu. Zvyšuje přilnavost očních stínů k pokožce a udržuje je na svém místě nekonečně dlouho, zvyšuje jejich barevnou intenzitu, stíny jsou tak jasnější a výraznější. Zamezuje slévání stínů v očním záhybu. Lehká silikonová textura vyhlazuje oční víčka, vyplňuje vrásky a minimalizuje jejich viditelnost. Zjemňuje pleť očních víček.



Po hodně dlouhé době mohu říci, že oficiální popis víceméně splňuje to, co říká. Báze je v černé tubičce, která má zúžený konec, díky kterému se dobře aplikuje. Vymáčknete si malé množství, přesně takové, jaké potřebujete. Obsah je bílé barvy a takové krémovo-silikonové konzistence. Vypadá to jako krém, po rozmazání to má takovou tu "kluzkou" silikonovou texturu, která je po rozetření průhledná, zmatní a vyplní vrásky.. Po nanesení je oční okolí hladké, jemné, zmatněné.. báze přitom vůbec není vidět. Stíny se na ní opravdu skvěle aplikují a krásně přichytávají. Velmi jsem si bázi oblíbila ve chvílích, kdy vytvářím výraznější líčení, protože skutečně dodá stínům na sytosti, lépe přilnou, jsou takové celistvé (nezanechávají žádné šmouhy a fleky) a méně práší okolo. O té prodloužené výdrži ani nemluvím. Většinou díky svým mastnějším víčkům mám problém s tím, že stíny po pár hodinách výrazně ztrácí na intenzitě, ovšem s bází vydrží po celý den na svém místě, stále krásně výrazné, intenzivní, beze změny. Jediné, co se mi nezdálo, bylo ze začátku trochu tlak v očích. Myslím si, že za to mohla právě tato báze.. ale po nějakých třech použitích vše přešlo a dnes nemám  nejmenší problém :) ono za to asi můžou ty silikony, protože co si budeme povídat, je to silikonová bomba. Nepoužívám ji tedy každý den, ale pokud jdu tvořit něco náročnějšího nebo vím, že budu potřebovat líčení v dobrém stavu po celý den (noc), tak po ní automaticky sáhnu.



Za sebe tedy mohu říci, že jsem skutečně moc spokojená a jen tak se jí nevzdám :) První opravdu účinná báze pod stíny, na kterou jsem narazila. Navíc mi přijde, že je za velmi přijatelnou cenu. Seženete buď tady nebo v drogériích, 7,5 ml stojí 99 Kč.

Co vy a báze pod oční stíny? Používáte? Jaká je vaše oblíbená? Máte někdo tuto od DC?

Báze mi byla zaslána k vyzkoušení zastoupením značky Dermacol, za což jim moc děkuji.

19 komentářů:

  1. já ji mám a úplně spokojená s ní nejsem, i když si dám malinko, tak dost žmolkuje a nerovnoměrně se mi roztírá. ale když už to nějak zvládnu, tak je fakt, že dobře drží :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, tak to mně jde rozetřít úplně krásně, rovnoměrně a ihned.. žádné žmolky nic!

      Vymazat
  2. Vypadá zajímavě :)) Asi nad ní popřemýšlím :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. nejspíš ji vyzkouším :) Nedávno jsem četla tvoji kladnou recenzi na bylinné tonikum od Ryoru a teda wau ! Koupila jsem si ho a mám najednou nádhernu pleť jako nikdy jindy! Takže moc děkuji za tip :). Třeba budu stejně mile překvapena i s touto bází (ještě žádnou nevlastním).:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že tonikum funguje! :) Mně zrovna dnes došlo :( tak musím brzy koupit do zásoby nové :)

      Vymazat
  4. Kromě jiného vzhledu je v ní nějaký rozdíl od slavné báze Satin.. pod make-up od Dermacolu?
    Já používám na víčka tu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že to bude asi hodně podobné... oproti té Satin tam pár rozdílů bude, ale třeba Matt Control (http://skodulka.blogspot.cz/2013/01/souboj-bazi-dermacol-satin-vs-matt.html) mi přijde úplně stejná, jen jiné balení :)

      Vymazat
  5. To ráda slyším, koupila jsem si novou bázi od Ryoru, ale bohužel je samý silikon a všechno se slije už po hodině...

    OdpovědětVymazat
  6. Už jsem jich vyzkoušela vážně hodně.. A tahle mi tedy bohužel nevyhovovala. stíny se mi slévaly jako bych tam žádnou bázi neměla. Nejraději mám urban decay, vím je hodně drahá, ale je jediná, která mi síny udrží celý den.. Jako poměrně dobrou náhradu urban decay jsem našla bázi od Catrice, stíny, mají hezkou barvu a poměrně dlouho dží, ale celý den taky nedá..

    OdpovědětVymazat
  7. ja ju mám a tiene držia pod ňou super, keď si tiene nedávam, aj tak ju aplikujem ako podklad na riasy pod špirálu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já s ní spokojená nejsem, mnohem víc mi vyhovuje báze od essence pod pigmenty, je totiž lepkavá a stíny mi na ní dokonale přilnou. Je to ale tim, že mám mastná víčka :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tuhle jsem nikdy nezkoušela, mám Artdeco a ta mi vyhovuje =) I když ten kalíšek, no, je roztomilý, ale tubička by byla lepší.. =)

    OdpovědětVymazat
  10. Také ji mám a jsem s ní spokojená. Myslím, že jak píše slečna, že jí dělá žmolky, tak mě to dělalo, když jsem jí nanesla hodně. Takže stačí opravdu málo. Za mě ji rozhodně taky doporučuju :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/super-vonavy-super-playboy.html

    OdpovědětVymazat
  11. Mě tedy moc nevyhovuje, stíny mi s ni nic moc nevydrží :-(

    OdpovědětVymazat
  12. Koupila jsem si ji minulý týden a není špatná. Ale celý den mi stíny stejně nevydrží. Dobrá je prý báze od Catrice, ale tu u nás neměli.

    OdpovědětVymazat
  13. Měla jsem, darovala jsem. Za mě je to nejhorší báze, co jsem zkusila ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Mám ji už dýl a je fajn. Že bych z ní skákala dva metry vysoko, to ne, ale stíny mi udrží a nepatrně zvýrazní. Nejvíc se mi líbí ten vyhlazující a matující efekt. Jinak mně ale stíny drží skoro celý den i bez báze, mám suchá víčka. A můžou to být klidně ty nejhorší stíny na světě. :) Proto od báze čekám spíš to zvýraznění pigmentace a vyhlazení kůže, což tahle báze splňuje tak na půl, no. Každopádně jsem ráda, že jsem ji vyzkoušela a občas ji použiju. :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)