sobota 1. března 2014

Romantické momenty s FA + výherce giveaway

Pěkný podvečer!

Tentokráte tu toho mám povícero.. Nejdříve bych vám ráda ukázala své voňavé oblíbence od FA z nové řady Romantic Moments a na závěr článku objevíte výherce giveaway ve které jste mohli vyhrát také něco od této značky :) 

Značka FA přišla na náš trh s novou řadou Romantic Moments, která mne zaujala už jen svými něžnými, růžovými obaly. Na testování jsem tu měla Sprchový gel a Deodorant z této řady.


Sprchový gel Romantic Moments

Gel mne zaujal ze všeho nejvíc. Líbí se mi už jeho romantické fialkovo-růžové balení a co teprve po prvních přičichnutí! Nádherně voní po bílých růžích. Vůně je sladká, příjemná, relaxační a zároveň ženská.. prostě ideál pro romantickou duši :) Sprchový gel je perleťové barvy a tekutější konzistence. Sprcha s ním je příjemná, vůně provoní celou koupelnu a sprcháč je krásně takový.. jemný. Po umytí kůže chvíli voní a pokožka je krásně jemná a hebká.  Nevšimla jsem si žádného vysušování ani pnutí, takže parádička. Pro mne je to vážně celkem příjemná záležitost a rozhodně se nebudu v drogérii dalšímu balení bránit. Seženete  v drogériích, cena okolo 50 Kč.





Deodorant Romantic Moments

Tady se hned na úvod přiznám, že nejsem kdovíjakým fanouškem sprejových deodorantů.. ale jelikož jsem dlouho žádný neměla a tenhle mi voněl, tak jsem si říkala, že to jednou zase risknu. Sprej je opět s vůní bílé růže, takže příjemná, svěží a jemná vůně je jistá. Při porovnání obou produktů se mi vůně nezdá totožná a sprej mi voní o trochu méně než gel. Přesto je to vůně velmi příjemná a voní mi více než 99% deodorantů. Jelikož samotnému deodorantu nevěřím a upřímně nesnáším mokro v podpaží, používám jej většinou v kombinaci se svými oblíbenými antiperspiranty. Použít ho samotný si risknu pouze ve dnech, kdy jsem doma a nikam se nechystám. 48 hodin ochrany a svěžesti, které slibuje, bohužel nezvládne, ale na půlku dne mám celkem klídek, obejde se to bez zápachu a v kombinaci s antiperspirantem mám vystaráno na celý den :) Podpaží nedráždí a bonusem je, že nezanechává fleky na oblečení (za to bych občas vraždila :)). Není to věc, kterou bych vyhledávala a sama nakupovala po kilech, ale jako doplněk k jiné péči to není špatné. Cena cca 50 Kč, opět k dostání běžně v drogériích.




Tak co vy a Romantic Moments? Máte někdo něco z této edice? 

Více informací o této řadě najdete tady

Na samotný závěr tu mám výherce nebo spíše výherkyni giveaway, kterou se stává Ivet K. Ivetce moc gratuluji a může ode mne očekávat e-mail :)


Ostatní nemusí být smutní, už tu pro vás chystám další odměnu za vaši přízeň :)

9 komentářů:

  1. Výherkyni gratuluji :)
    Já jsem uvažovala o koupi toho deodorantu, ale spíš bych si teď pořídila ten sprcháč :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/new-in-part-2-dorazilo-v-unoru-aneb-na.html

    OdpovědětVymazat
  2. Ten sprcháč se mi dost líbí :-) Bílé růže mi voní. Před nějakou dobou mělo L´Occitane řadu s bílými růžemi, ale nakonec jsem si nic nekoupila, protože přece jen ta cena je někde jinde než u Fa, a já potřebuji šetřit :-)

    Moc pěkná recenze :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Sprcháče od FA mám celkom rada, cenovo fajn a pritom sú fajne voňavé :) Tento pôjdem určite očuchať :))
    Gratulujem víťazke :)
    .BeautyMissfits.

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji :))) Deodorant byl skvělý :) taky jsem ho měla

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Mám ráda sprcháče od FA. A moc gratuluji ☺

    OdpovědětVymazat
  6. Moc děkuju Klárce za výhru a vám holky za gratulace :-) Mám obrovskou radoost. Jak jsem psala Klárce do mailu, už se těšim až fa očuchám a vyzkoušim a lak má taky super odstín. Tak ještě jednou díky.
    Fajn den i

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)