středa 26. března 2014

Právě teď!

Pěkný středeční večer!

Už je tomu zase více jak čtvrt roku, co tu byl naposledy tenhle TAG... a protože se toho během té doby dost změnilo a já mám dnes povídavou, tak je ten pravý čas, hodit si dnes další díl.. Snad to přežijete... :)

Knihy

Tak Hostinu pro vrány jsem minulý týden úspěšně dočetla a hned jsem se vrhla na další knížky. O víkendu jsem během jednoho dne přelouskala Alchymistu od Paola Coelho a hned nato jsem se pustila do Hunger Games: Aréna smrti, na kterou jsem se dlouho chystala.. :) V komentářích klidně beru doporučení na další knížky! ;)

Hudba

Srdcoví Coldplay přišli s novými písničkami, takže je to jasný :) Trochu jsem se vrátila také do minulosti a to písničkou Interpol - Evil, která je už pár let mojí oblíbenou. Doplněno o moje české oblíbence Mandrage - Siluety, ta se opravdu povedla! :) a úplně nejvíce mne v poslední době rozechvívají dvě písničky a to česká - Andělé od ATMO music, která je prostě tak nádherná..! Tenhle styl jde obvykle mimo mě, ale tahle je skutečně dokonalá. A pak je to duet Say Something od A Great Big World a Christiny Aguilery.. při té mi tuhne krev v žilách a brečím i když nechci :D


Parfém

Od té doby, co jsem dodělala první balení parfému City Rush, jsem mu nevěrná. Momentálně nejčastěji používám Miami Party od Avonu, kde už se blížím pomalu ke dnu a pozor, konečně jsem naplno podlehla vůni La vie est belle od Lancome! :)

Make-up

V poslední době hodně experimentuji a zkouším všechno možné (to jste si určitě všimli). Občas výrazné rty, občas výrazné oči.. občas no make-up day :D


Co teď nosím

Koženou bundu! Jak jsem se na ni celou zimu těšila! Pod ní svetr, na krk šátek, na nohy tenisky a jde se ;)

Jídlo

Tak teď budu za to největší čuně pod sluncem, ale momentálně se můžu utlouct po Pikantní sýrové pomazánce, kterou běžně prodávají v supermarketech (Lidl, Penny, Tesco) v takových těch umělohmotných vaničkách. Je to děsně nezdravé, ale já si nemůžu pomoct.. nejradši bych ji jedla denně! :D

Guilty Pleasure

To klidně můžeme zůstat u toho jídla.. a pokud je nezdravé, tak to vůbec je moje potěšení :D a pak jsem na sebe naštvaná, že bych se měla trochu více držet.. 

Ničí mě

Občas svět a atmosféra okolo.. chvíli je to dobré, chvíli je to špatné.. občas někde vázne komunikace.. moje nálady se mění častěji než počasí.. Jsem šťastná, ale přesto jsem občas smutná.. A momentálně bolesti zad :D

Raduji se z..

přicházejícího jara, kvetoucích stromů, zpěvu ptáků.. nové kosmetiky, spousty dárků co jsem dostala.. z toho, že mám někoho, kdo mě umí rozesmát a zpříjemnit den.. je toho dost..

Těším se na..

Jaro a léto.. až budou teploty kolem dvaceti stupňů a budu moci naplno nosit balerínky, sáčka, apod. Taky na víkend, potřebuji ho jako sůl.. Jo a taky se děsně těším na další řadu Hry o trůny, která začíná už začátkem dubna, jupí! :)


Wishlist

Nutně potřebuji kabelku, stříbrné hodinky a zlaté náušnice. Taky chci novou rtěnku od Rimmelu, 101 Dalmations lak od Essence, tělové oleje, nové sprcháče Dermacol, balzám od Benefitu, tvářenku Clinique, lak na nehty Rita Ora, tvářenku Milani... a tak dále..

Co se mi honí hlavou?

Všechno možný, pořád mám v hlavě hrozný bordel. Většinou jsem spokojená, ale pak přijdou chvíle, má člověk náladu pod psa a ani pořádně neví proč.. (znáte to?) Hlavou mi víří všemožné myšlenky, v poslední době se v myšlenkách dost zabývám svojí budoucností.. přiznám se, že se jí trochu i bojím.. ale tak uvidíme, co následující měsíce a roky přinesou.. :)

A co vy? Co zrovna čtete/sledujete/posloucháte? Jak se v poslední době máte? Co zrovna patří na váš wishlist? 

21 komentářů:

  1. Say something je úžasná pieseň :3 Mne sa veľmi páčia Imagine dragons :)
    A odporúčam ti prečítať knihu Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol. :)
    music-escapefromreality.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Máš to tady moc pěkný,skodulko

    Míra by FB

    OdpovědětVymazat
  3. áá Hunger games jsem přečetla asi před měsícem snad během týdne všecky tři knížky a neskutečně me to bavilo - oproti filmům které nejsou ani z poloviny tak dobré!! :) a moc ti to sluší.. čím dál víc ! štveš mě :D nee :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď musím na další díly Hunger Games čekat, v knihovně jsou půjčené :( :D ale už se na ně hrozně těším..!

      Vymazat
  4. Super, super :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Super tag, přečetla jsem ho od začátku do konce. Řekla bych, že hodně věcí mám podobně a to jsem mnohem starší :-) - vůně, hudba, knihy....mimochodem, já zase bulela u Andělů :-)
    Měj se pěkně a těším se na další podobné počtení. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No u Andělů jsem měla taky na krajíčku.. vždy z ní mám takové mrazení, člověk si u toho mnohé uvědomí... :)

      Vymazat
  6. Pěkný tag, zase jsme se o tobě dozvěděli víc. :)
    S tím wishlistem to mám podobné v tom, že je na něm taky kupa věcí. :D A rozhodně se nezaobírej budoucností, žij teď aužívej si každý okamžik, protože to co je teď, už se opakovat nebude. Kdybych měla myslet pořád na to, co bude za pár let, že okolí očekává, že si konečně pořídím mimčo, tak by mi asi kleplo. Takže řeším věci tak max. 2 měsíce dopředu, až na jednu. :)

    OdpovědětVymazat
  7. moc pěkný TAG! :) výrazné rtěnky ti opravdu sluší :))

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkný update na téma: Co dělá má oblíbená blogerka :) Já teď nejvíc času trávím v Ikey a brouzdáním po designových webech. Z muziky teď nejvíc fičím na Ellie Goulding. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ellie mám taky ráda :) Figure 8 nejlepší písnička a Lights a Starry Eyed a další :D

      Vymazat
  9. Super článek, jeden můj hudební tip - aktuálně poslouchám písničku Adrenalina - Wisin, Ricky Martin, JLo, která u mě vede na plné čáře a pak ještě Empire od Shakiry :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkný TAG, co se knih týče já jsem momentálně propadla severským detektivkám všechny jsou skvělé, ale samostatně bych doporučila DET SOM SKA SONAS (Za Co Se Pyká) od švédského autora Olleho Lönneause, knížka je celkem úzká, ale naprsto božská.
    Na hudbu mám sice jinačí vkus, ale nebyla bych to já, kdybych ti nedoporučila si poslechnout Odotus od Pariisin Kevät

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tipy! :) Po té knížce se tedy musím podívat, detektivky mám také celkem ráda, takže paráda.. :)

      Vymazat
  11. tak knížku můžu doporučit Divergence - jestli jsi četla, ta je fain, takový Hunger Games style :D jinak chválím Hru o trůny, za týden jdeme s kamarádkou na pražský maraton, už se nemůžu dočkat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Divergenci mám už dlouho na seznamu, jenže knížku nikde v knihovně nemůžu sehnat :( tak snad se časem objeví :D

      Vymazat
  12. Děkuji vám všem za komentáře plné tipů a zajímavostí! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)