sobota 29. března 2014

Camaieu lak na nehty až z Francie..

Pěkný sobotní podvečer!

Dneska bylo tak nádherně! Mám proto chuť se s vámi podělit o nějakého oblíbence.. A volba padla na tohoto krásného kluka, který se ke mně dostal až z daleké Francie. Je to dáreček od úžasné Nikol, které je ta Francie blízká.. ani netuší, jak ohromnou radost mi udělala, lak je totiž naprosto úžasný!


Nevím, zda jste postřehli, že má obchodní řetězec Camaieu své laky, já to vím opravdu jenom díky Nikolce. Protože samozřejmě jako naschvál se u nás tyto kousky dekorativky neprodávají a k dostání jsou pouze v zahraničí. K vzteku, fakt! Tohle by totiž stálo za kup, to vám povídám. Přestože jsou většině z vás laky této značky nedostupné tak jako mně, rozhodla jsem se vám ho ukázat. On si totiž svůj post zaslouží :)

Lak jsem dostala v odstínu 95 Green. Ale pozor, ten název může mást :) Jedná se totiž o luxusní duochrom (možná spíše multichrom). Jestli nevíte, co duochrom znamená, je to lak, který umí "měnit barvy".. hází z každého úhlu odlesky, každý úhel vám ukáže jinou barvu.. Opravdu skvělá záležitost, několik podobných laků už mám, ale žádný doteď neměnil barvy tak přesvědčivě :) Tenhle umí opravdu měnit "kůži", z jednoho úhlu je zelený, z jiného modrý, pak pro změnu do žluta.. opravdu radost pohledět! Velmi blbě se to tedy fotí, ale na lahvičce to trochu vidět je. Lak má zploštělý štěteček (jako mají Rimmel laky), kterým se skvěle lakuje, nehet zvládnu jedním tahem. Plného krytí dosáhnete ve dvou silnějších a nebo třech slabších vrstvách. Vzhledem k rychlému schnutí však ty tři vrstvy nijak zvlášť nevadí. Výdrž laku také není špatná. Nečekala jsem nic moc, ale velmi mile mne překvapil. Na nehtech jsem ho měla v dobrém stavu cca 3 dny. To už je u mne celkem dost, jsou laky, které mi nevydrží ani den :) S top coatem tedy krásné 4 - 5 dní, to už je luxus. Díky tomu, že je perleťový, tak mírně pruhuje, ale u tohoto mi to přijde snad i hezké :) Jednoduše už znáte jednoho mého oblíbence tohoto měsíce. Lak je opravdu úžasný a já se k němu určitě budu ráda vracet.




Tímto tedy ještě jednou moc děkuji Nikolce za tak úžasný přírůstek do mé sbírky :) a nezbývá mi, než smutnit nad tím, že se tak hezké laky nedostanou k nám :( Celou řadou laků se můžete pokochat tady

Narazil jste již někdo na Camaieu laky? Brali byste je na našem trhu? A co vy a duochromy?

18 komentářů:

  1. ten je nádherný! :) sice nemám ráda zelené laky, ale tento odstín mě dostal :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě zelenou na nehtech také nemusím, ale tenhle je jiné kafe.. :)

      Vymazat
  2. Já mám narozdíl od Niccy nademnou ráda zelené laky, ale tenhle se mi nějak nelíbí, ale to bude asi tím, že je pro mne zelená taková "přírodní" barva, ke které se mi nehodí metalický efekt. Kdyby to byla klasická zelená krémovka, tak by ten odstín byl parádní.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. jsem z toho laku trochu rozpolcená, barva je krásná, ale nevím jestli bych ji chtěla na nehtu.. můžu se zeptat co děláš pro to, že máš tak dlouhé nehty?
    http://beautybylucka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě že nedělám vůbec nic :) nechávám volně růst, bez jakýkoliv výživných péčí a laků a občas jenom zapiluji :)

      Vymazat
  4. Ten je krásný, ale já bych ho neměla jak ladit ke svému oblečení :) Jinak už máš krásně dlouhý nehty a chtěla jsem se zeptat, proč si lakuješ lak tak daleko od kůžičky? Víš jak to myslím :) Mě to totiž pak připadá jak kdyby ti odrůstaly gelovky, což ty gelovky nemáš vid :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gelovky nemám, jsou moje :) od kůžičky to je tak daleko proto, že je upravuji korekčním perem, aby nebyly vidět přetahy a bylo to jakž takž rovné a upravené..

      Vymazat
  5. Camieu Brno laky má

    OdpovědětVymazat
  6. Hodně zajímavá barva :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé, to jsem ráda, že se stal oblíbencem :) Já jsme z těch svých 5 laků lakovala jen 2 a ještě je mám nehezky na focený, takže na blogu budou vážně za dlouho :( Hanba mi :D
    A tady v Praze jsem je fakt neviděla, dokonce ani v kamenných prodejnách ve Franciii je nemají :/

    OdpovědětVymazat
  8. Nádhernæ barva. Kdysi jsem měla podobny od Oriflame. Ani nevím, že Camaieu má laky. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Taky jsem netušila, že mají nějaké laky. Celkem by mě zajímalo jaký je výběr a odstíny :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/new-in-march-2014.html

    OdpovědětVymazat
  10. Nemám ráda moc modrý a zelený laky,moje ruce vypadají pak divně a mrtvolně. Klary prosím,začisti si kužičku nebo s tím něco delej,to pak vypada jak by si měla lak týden odrostlej :(( Vypadá to ošklivě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už to vzdávám.. vysvětluji ti to skoro u každého lakovacího postu :D s kůžičkou mám dlouhodobé problémy a nemůžu s tím dělat víc (tohle je po úpravě), protože se mi to pak akorát zhoršuje. Kvůli jedné úpravě kůžičky mívám pak celý měsíc záděry a krvácející lůžka.. sorry, ale to mi za ty krásný fotky fakt nestojí :) holt nejsem lako-blogerína a nikdy nebudu, ale zase mi přijde líto vám některé hezké laky neukázat.. tak buď nekoukej a nebo to překousni.. nevím, co víc dělat.

      Vymazat
    2. Mně to vysvětlluješ?? Já ti to píšu všehovšudy asi podruhý -nevím přesně a nevšimla jsem si dřívější odpovědi,takže se uklidni. Stačilo to říct v klidu. Twl , víš co Kláro,nejsem žádnej debilní hater,kdybych si odpovědi všimla,tak bych to sem nepsala.

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)