pátek 14. března 2014

Jdi do toho extrémně!

Pěkný páteční den!

Než odejdu na oslavu, tak vám představím novinku na našem trhu - další řasenku z dílny Maybelline. Stále častěji se nás snaží tvůrci a výrobci překvapit nějakou inovací, zajímavostí, kterou doplnily již zaběhlé výrobky, aby oživili naše drogérie. Maybelline vsadilo na řasenku The Colossal Go Extreme Volum'. Jedná se o upravenou klasickou žlutou "Colossalku", kterou určitě z drogérií znáte.



Oficiální popis: Tajemství řasenky se ukrývá v jedinečném patentovaném kartáčku a zvlněném nástavci se dvěma záhyby, které mají zajistit dvojnásobné obalení kartáčku barvou pro extrémní nalíčení řas jedním tahem. Extra velké a bohaté štětinky navíc perfektně oddělí a obalí řasy a dodají jim neskutečný objem a natočení. Obsahuje Pro-Keratin, který posiluje řasy a jemné vosky a zahušťovadla, která podpoří objem. Speciální lesklé filtry se zase postarají o celodenní výdrž řasenky.



Řasenka vypadá skoro stejně jako její starší kolegyně, žlutý umělohmotný obal s růžovým písmem. Ten obal se mi vždycky líbil, ani nevím proč :) Řasenka má kulatý kartáček, který se ke středu rozšiřuje a ke špičce opět zužuje. Je vcelku velký a mně dalo práci si na něho alespoň trochu zvyknout. Mými oblíbenci jsou spíše malé a tenké štětečky, které zvládnou rozčesat a nalíčit mé krátké a řídké řasy aniž bych si řasenkou zamazala celé oko. Bohužel, tohle je přesný opak a moc mi to nejde, spodní řasy s ní nejsem schopná nalíčit vůbec, vrchní řasy ano, ale později je musím ještě pročísnout jiným kartáčkem. Inovace u této řasenky tkví v tom, že má na tyčince dvě vlnky, které mají sloužit ke stáhnutí přebytečné barvy z tyčinky do kartáčku. Ano, skutečně to funguje, na tyčince se žádná barva neusazuje, zato kartáček je barvy plný. A bohužel, na můj vkus až moc, protože jediné, čeho nalíčením dosáhnu je slepení řas. Po prvním pročísnutí mám řasy sice oddělené, ale za to objem je minimální, při druhém rozčísnutí už je nános řasenky větší, ale k tomu mám řasy slepené.. Prodlouží tedy hezky, to ji nemůžu upřít, ale objem nikde, jenom pár slepených chumlů :( Výdrž řasence upřít nemohu, krásně drží po celý den aniž by opadávala pod oči, drolila se nebo nějak zmizela.. drží po celý den na svém místě. Ještě musím dodat, že mi přijde, že celkem rychle vysychá. Používám ji něco přes měsíc a zdá se mi už trochu vyschlá.. což u většiny řasenek vítám, protože poté se mi s nimi pracuje lépe.. ale smůla, tato slepuje pořád stejně. Takže tak no, nepadly jsme si do noty.. Ona by nemusela být tak špatná, jenom prostě pro moje řídké a krátké řasy tohle není. Naopak si myslím, že pro někoho s hustými řasami to bude pecka, kterou skutečně využije :) asi to ještě vyzkouším na sestře nebo kamarádce.

V akci:



Seženete v drogériích, doporučená cena je 249,90 Kč.

Co vy a Go Extreme!? Máte? Zkoušely jste? Používáte klasickou The Colossal Volume?

22 komentářů:

  1. táto riasenka je uplne o ničom ...som z nej sklamana vobec ju nepouživam :/

    OdpovědětVymazat
  2. To, že ty boule opravdu fungují mě dost překvapilo. :) Pěkná recenze, ale s nákupem si to ještě dost rozmyslím.
    K.
    Klara's world

    OdpovědětVymazat
  3. • Tuhle řasenku jsem ještě nezkoušela. Kupuju si spíš řasenky levnější. Připadá mi, že většina levnějších řasenek je kolikrát stejně dobrá, jako ty drahé.
    • Momentálně mám oblíbené řasenky Oriflame - mají skvělé umělohmotné kartáčky, které krásně natočí řasy a udělají objem.
    • Dražší řasenku jsem dostala k Vánocům a to Scandal Eyes od Rimmelu a musím říct, že jsem od ní čekala mnohem víc.. sama bych si jí za tu cenu nekoupila.

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wonderlash od Oriflame je moje TOP! Nejlepší řasenka, co jsem dosud měla a kupuji si ji opakovaně :)

      Vymazat
  4. vypadá skvěle, obalem by mě hned nalákala :)
    ale mám řasy opravdu mini krátké, takže bych jí též nevyužila :(

    OdpovědětVymazat
  5. Přijde mi, že řasenka je opravdu mokrá. Kdyby trošku vyschla bude určitě lepší :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ale to je mokrá jenom na fotkách, které jsou foceny předtím, než jsem ji začala používat :) Jak píšu v textu, tak vyschlá se mi zdá až až.. a nic :D

      Vymazat
  6. Prvních pár dní mi dělala šílený řasy ale teď je to moje jednička.Krásně mi je prodlouží,zahustí ale lehce opadává :/

    OdpovědětVymazat
  7. Neměla jsem asi nikdy řasenku od Maybelline. Někdy mi přijde, že řasenky ze začátku jsou hrozný a po pár použitích, je najednou fajn, i konzistence barvy a tak.. Tak jí dej šanci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, mám to tak u většiny řasenek, že se časem rozchodí, ale tady zatím nic moc.. :) a vzhledem k tomu, že už je dost suchá a řasenky moc nevydrží, tak nevím nevím..

      Vymazat
  8. Já nevím proč, ale mě moc nelákají řasenky od Maybelline :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Tuhle jsem nezkoušela, ale tu klasickou miluji. Jen mi vadí, jak hrozně rychle vysychá. :/

    OdpovědětVymazat
  10. Kartáček vypadá skvěle, ale zatím jsem ani jednu z těchto řasenek nevyzkoušela a nějak zvlášť po nich netoužím, pokud ji třeba, ale zrovna chytnu ve slevě klidně si ji pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já tuto řasenku mám. Přivezla jsem si jí ze zahraničí a nedám na ní dopustit. Udělá mi překrásné řasy a nejeden člověk se mě ptal, jestli nemám umělé či prodloužené řasy protože nechtěli věřit, že by mi tohle udělala řasenka. Mám jí přes 4 měsíce a pořád je krásně "mokrá" a vůbec nevysychá. Ovšem musím říci, že na té fotce jak jsi s ní nalíčená vypadá příšerně. Kdybych jí neznala tak bych si jí podle tvé fotky určitě nekoupila. Hold každému nesedne vše.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak :) a také si říkám, jestli nemají v zahraničí zase třeba něco trochu jiného, jako to často bývá...

      Vymazat
  12. Tak čekala bych od ní více, škoda :( Já teda používám tu fialovou the Falsies a ta taky trochu slepuje. Ale osvědčilo se mi používat na pročesání namalovaných řas kartáček od staré řasenky :)

    OdpovědětVymazat
  13. já ji tedy stejně asi ozkouším sama.. ale moc pěkná recenze, i když se mi zrovna na té fotce tedy moc nelíbí¨
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  14. já mám řasy husté a dlouhé a bohužel mi tedy nesedí taky. akorát tak mi je hrozně zatíží a padají mi dolů, takže to opticky vypadá, že je mám ještě kratší než kdybych řasenku neměla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale jo, také se mi zdálo, že mi pak řasy padaly.. :-/ no nevím no, favoritka to prostě není :)

      Vymazat
  15. A to jsem ji chtěla vyzkoušet, ale zatím na ni zas tolik chvály nečtu. Zlatá Collosalka, na tu stejně nic nemá :)
    - Elma

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)