neděle 30. března 2014

Jak jsem si hrála na banditu..

Pěkný nedělní večer!

Původně jsem dnes plánovala video, ale jelikož se dlouho renderovalo a nahrávání má trvat ještě déle, dáme si dnes jednu rychlou recenzi a video zítra :) 

Dneska se vám ukážu jako největší magor pod sluncem, protože jinak to s touto maskou ani nejde :D Nedávno mi přišla nabídka od Evičky z Fashion Taste Shop, zda nechci vyzkoušet platýnkovou pleťovou masku od Misshy. No a jelikož mi masky v posledních týdnech zmizely a doma mi zbývala pouze jedna, řekla jsem si proč ne. Navíc jsem Missha masku ještě neměla, tak proč nezkusit něco nového? :) Nakonec jsem si vybrala Uklidňující masku s granátovým jablkem a tak jsem se do ní pustila, hned při první příležitosti..




Maska pro mě byla úplná premiéra, protože se nejedná o klasickou krémovou masku, co byste si mazali na obličej, ale o bavlněnou masku, kterou si přikládáte na obličej. Z počátku jsem trochu nevěděla co s tím, protože samozřejmě je na můj úzký obličej velká :D ale poradila jsem si. Výsledek můžete vidět na fotce, jak bandita, snad už jenom navštívit a vykrást banku :D Maska je hodně napuštěná a po přiložení na obličej to krásně chladí. To se mi fakt líbilo, použila jsem ji jednoho dne večer, kdy jsem byla unavená a tohle byla příjemná vzpruha.. a navíc relaxace, protože s maskou na obličeji se nedá dělat nic jiného než 15 - 20 minutek odpočívat :) Maska má navíc krásně jemnou parfemaci, skutečně jako granátové jablko, což je vůně příjemná. Po odstranění masky mi na pleti zůstal gel, kterou byla maska napuštěná. Ten jsem poté dle návodu rozmazala místo krému. Krásně se vstřebal a zanechal pleť jemnou a osvěženou. S maskou jsem neměla nejmenší problém, žádné štípání, červenání pleti ani jiné podráždění.. Pro mě to byla zase fajn změna a ráda jsem si zkusila podobnou masku. Ale upřímně to zase není nic, co bych si kupovala pravidelně a nutně to potřebovala.. klasické krémové masky, které se smývají jsou pro mne lepší, praktičtější a cítím se s nimi lépe. Dokonce i výsledek se mi zdá lepší, nemůžu si pomoci :) 

Pokud by vás maska "pro zloděje" zaujala, seženete ji tady za 47 Kč.



Co vy a podobné masky? Zkoušel ji někdo z vás? Co na to říkáte? 

10 komentářů:

  1. Zrovna včera večer jsem vypadala stejně :-D Kupovala jsem si ji nedávno ( u Misshy byla , možná ještě je, akce na tyhle masky 1+1 zdarma) akorát s Aloe vera. Kupovala jsem si tam ubrousky a abych neměla jen ty tak ze zvědavosti jsem si tam přidala masku. Výsledek nic extra na tom se s tebou shodnu, ale byla to super relaxace.

    OdpovědětVymazat
  2. Dokážu si živě představit, jak bych pobavila domácí osazenstvo tím, že bych takovou masku použila :-D Taky dávám přednost krémovým maskám, tohle asi nebude nic pro mě... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuji masku použít pouze ve chvíli, kdy v blízkosti nebude další osoba.. :D

      Vymazat
  3. Vypadá hodně lákavě :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. jednu pohodnou masku jsem zkoušela a bohužel pro mě to bylo peklo.. použití děsný, nepraktická velikost a ta moje byla hodně nasáklá takže mi to teklo po celém obličeji.. no hrozný..
    http://beautybylucka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle byla nasáklá také dost, ale naštěstí nic nestékalo.. pak po sundání jsem měla obličej jenom mokrý :) a jinak ta velikost je opravdu na nic, s tím souhlasím.. na mě to bylo přímo obrovské! :D

      Vymazat
  5. Takovou masku jsem ještě nezkoušela. :) Zní ale dobře, díky za tip. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ja jsem zkousela platynkovou masku od Skin79 a moc me to nezaujalo :-) Porad mam radsi klasicke kremove :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V zásobách jsem objevila ještě další dvě :D jednu od Dermal a jednu od Skin79, takže bude další zkoušení.. ale stejně si myslím, že taky s radostí zůstanu u krémových :)

      Vymazat
  7. Mě ty plátýnkové masky vůbec nevyhovují..

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)