čtvrtek 6. března 2014

Jak jsem nakupovala aniž bych přemýšlela..

Pěkný večer!

Musím vám povědět příběh o tom, jak jsem zase jednou doplatila na svoji zbrklost a unáhlenost.. Při podzimních výprodejích v našem Rossmannovi jsem si to takhle štrádovala po obchodě a najednou koukám na regál s krémy, spreji a dalšími pomůckami na nohy.. a mezi nimi tenhle kousek. A tak jsem koukla na obrázek, přečetla si plum & peppermint a v domnění, že si kupuji krém si to zamířím k pokladně.. přijdu domů, natočím Haul video a po nějaké době po "krému" sáhnu, že si namažu nohy.. jaké překvapení se konalo ve chvíli, kdy jsem si nohy namazala a koukám na český návod k použití.... :D Ten krém totiž není tak úplně krémem, ale Balzámem na chodidla, který se po aplikaci oplachuje.. A tak jsem ho po chvíli vztekání vzala do sprchy, kde má svoje místo.



Oficiální popis: Bohatý balzám s bambuckým máslem obsahuje extrakty ze švestek a pepermintu. Regeneruje a zjemňuje velmi suchou, hrubou a popraskanou pokožku nohou včetně mozolů. Obohacen olejem z čajovníku pro relaxaci a uvolnění unavených chodidel. Bambucké máslo díky svému unikátnímu obsahu nenasycených mastných kyselin a vitamínů změkčuje a zjemňuje pokožku, dokonale hydratuje horní vrstvy epidermu, napomáhá regeneraci pleťových buněk. Naneste na hrubou pokožku a silně masírujte rukou nebo pemzou. Dobře opláchněte. 




No tak asi tolik... z krému značky Freeman se stal balzám a všechno je jinak :) Balzám je v tubě, má trochu řidší gelovou konzistenci, která v tubě aspoň hezky steče. Krém má namodralou barvu a takovou lehkou sladko-mentolovou parfemaci, celkem příjemnou. Balzámem vždy ve sprše natřu chodidla, nechám chviličku působit a poté to vezmu pemzou nebo jen tak masíruji (když mám unavené nožičky), poté stačí opláchnout.. Ale musím říci jednu věc, nepřijde mi, že by tenhle balzám něco uměl.. Po aplikaci necítím, že by byly nohy nějak zjemněné nebo že by tvrdá kůže zmizela (ano, naivní).. pemza funguje stejně jako když ji použiji s jakýmkoliv sprchovým gelem nebo jen s vodou.. Od té doby co jej používám jsem si nevšimla žádného výrazného zlepšení. Tak trochu mi přijde tenhle výrobek na dvě věci.. a neptejte se mě, jaké to jsou :D Trochu nevidím smysl v použití tohoto balzámu a upřímně mi v poslední době v koupelně celkem zbytečně leží a občas překáží.. Rozhodně to není věc, kterou bych nutně potřebovala. Ale patří mi to, mám já hloupá číst nálepky! :D

Seženete v Rossmannovi (možná i v Tetě?), cena bude okolo 100 Kč(?).

Co vy a takovéhle "nepovedené" nákupy? Stalo se vám to někdy? Máte někdo s tímto balzámem zkušenosti?

Edit: Na vaši radu jsem zkusila balzám použít jako klasický krém bez opláchnutí, ale bohužel musím konstatovat, že žádná lepší změna se nekoná :( stále mám paty tvrdší a moc mi balzám nepomohl..

9 komentářů:

  1. :D i to se občas stane :) Každopádně já jej ještě nezkoušela a asi se bez něj i obejdu, ačkoliv mám Freemana velmi ráda :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/famous-beauties-lucie-kovandova_5.html

    OdpovědětVymazat
  2. áno, stalo. a konkrétne to bolo lepidli na nechty v pere od essence :-/

    http://krasabynataly.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ho taky, nanáším nejen na chodildla, ale i na lýtka, vždycky mi to pomůže na bolavé nožky. Ale ,,kouzlo" je v tom ho neoplachovat :D Přes noc se vsákne a nohy jsou krásně hydratované, haldké a ,,odpočaté";)Takže sice porušuju návod k použití, ale nohy mám stále obě a ,,krém" mi konečně funguje :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak teda to nechápu, kde se stala chyba.. Ti, co píší návody, asi neumí anglicky :D Ještě tam něco mám, tak to vyzkouším, děkuji za info ;)

      Vymazat
  4. Freeman kosmetiku jsem používala kdysi a měli docela prima balzám na nohy. Tento to ale určitě není.

    OdpovědětVymazat
  5. Ano,stalo se mi to.U nás v těch výprodejových košíčcích byl korektor v balení rtěnky od Astoru a já jsem si to koupila a říkala jsem si "To je docela pěkná barva rtěnky,beru jí" přijdu domů a na spodní části u odstínu je napsáno malilinkým písmem COVERSTICK!Říkám si "super no,jsem blbá" a je to navíc tuhý korektor,což je pro mou mastnou pleť největší nepřítel..

    OdpovědětVymazat
  6. Taky se mi to stalo :D Myslím, že jsem myslela, že kupuji sprchový gel a nakonec to bylo mléko na tělo. Přítel mě volá do koupelny ať mu dám sprcháč a tak mu říkám, že mu umyji záda a najednou přítel povídá, jestli to není mléko :D A taky že bylo :D

    OdpovědětVymazat
  7. Od Freemana jsem zkoušela né oplachovací ale normální krém na chodidla - přesně tahle vůně. Vůně je naprosto skvělá a účinek snad ještě lepší! Tohle se Freemanovi povedlo :) Asi koupím na léto.. snad nekoupím jako ty - oplachovací :D

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  8. Ano mám ho taky a stal se mým nejoblíbenějším krémem na nohy. Po přečtení českého návodu jsem se taky zalekla - přece nebudu s krémem chodit pod sprchu, ani omylem. Trochu naštvaně jsem začala trhat ten papír s překladem a hele, v originále se nic takového nepíše. To Use: Massage on feet, focusing on heels nad rough areas. Tak by mě zajímalo, kde udělal český překladatel chybu. když namažu večer, lehce promasíruju, tak ještě ráno cítím pokožku vláčnou a mé nohy jsou po dlouhé době hladký jak dětská prdelka. Takže za mě jo. :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)