středa 26. února 2014

Jsou to prostě hvězdy!

Pěkný středeční večer!

Myslím, že je celkem zbytečné, vám tyto krasavce představovat.. jestli něco dalo celé blogosféře zabrat, tak jsou to jistojistě laky Gabriella Salvete - STARS.. snad už každá z nás je viděla.. někdo jim podlehl ihned, jiný se jim chvíli bránil (jako třeba já) a někdo třeba pořád odolává.. ale já vás dnes budu zase lákat, protože tyhle laky za to jednoduše stojí..! :)

Nedlouho po mém prvním laku z této řady (tady) se mi ve sbírce nááááhodou objevily další dva :) Nejprve mi moje nejúžasnější kamarádka dala k Vánocům nádherný fialový odstín č. 02 Sapphire a netrvalo dlouho a já svou sbírku rozšířila ještě o jeden odstín, č. 17 Eleganza, který mne už dlouho lákal. 




Sapphire je ta nejkrásnější barva. Jak fialovou nijak zvlášť nemusím, tak do této jsem se opravdu zamilovala. Fialovo-stříbrná barva, písková textura a větší stříbrné třpytky (stejně jako má kolega Azzurro). Precizní lakování, kulatý štěteček, delší rukojeť.. nádherně se s ním pracuje. Krytí je super už po jedné silné vrstvě. Ale jak je u mne zvykem, dávám pro jistotu dvě. Suchý je v cukuletu, tři minutky a je to. A teď to nejlepší, luxusní výdrž! Ze všech třech mi tenhle vydrží na nehtech nejdéle a to bez problémů skoro týden! :) Opravdu klobouk dolů, protože takhle dlouho mi žádný lak snad ještě nikdy nevydržel. Dolů jde tedy díky třpytkám trochu hůř, ale s alobalovou metodou se to zvládne :) Jednoduše ho miluji a je to opravdu TOP v mé sbírce laků.




Eleganza už je jiná, oproti předchozím dvěma, které jsem vám představila, se podstatně liší. Neobsahuje žádné větší třpytky, má pouze pískovou texturu. Je to červeno-vínová se stříbrným akcentem. Opět nádherná barvička. Lakuje se stejně dobře jako všechny, kryje plně ve dvou vrstvách (tady jedna nestačí). Schne stejně rychle, což u laků oceňuji snad nejvíce. Tady ale přišlo menší zklamání ve výdrži, protože u tohoto jsem ráda, když ho mám na nehtech tři dny. Velmi rychle se začínají odrbávat špičky a to nikdy nevypadá hezky, že.. Zase ale má plus, protože se o něco lépe odlakovává :) Celkově tedy fajn, ale ze všech tří mi sedl nejméně.




Tak další hvězdy jsem vám představila, takže to znamená jediné.. je na čase rozšířit si sbírku o další, abych vám měla zase co ukazovat :D Celkově musím říci, že je to vážně povedená edice.. pořád je snad 5 odstínů, které prostě "musím mít", přes to vlak nejede :) Laky STARS jsou pro mě jednoduše luxusní záležitostí za pár korun.

A co vy a STARS? Máte některý z těchto dvou? Také jste tak nadšené? 

16 komentářů:

  1. Ten červený je naprosto úžasný!:)

    OdpovědětVymazat
  2. jsou nádherné :) Sama vlastním odstín BLUE IMPERIALE a po tvém článku si nutně musím pořídit další :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám tři. Sapphire jako ty a pak blu imperiale a pro mě nejhezčí mistero grey.Ale hned druhej den se mi loupou špičky tak si to další dva dny spravuju.Moc se mi líbí ještě ten světle modrej

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem je viděla, jsou fakt krásný!!

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle laky jsem si opravdu zamilovala :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ja jich mám doma 6. vsechny jsou krasne, ale u me výdrž tak dva dny max.

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem si tyto laky taky zamilovala, mám dva a rozhodně plánuji pořízení dalších :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/giveaway-insta-post-2.html

    OdpovědětVymazat
  8. Oba vypadají úžasně! Měla jsem jen jeden odstín 01 Lila (růžový), ale už mi tuhne, takže se určitě kouknu po dalších odstínech :)

    OdpovědětVymazat
  9. Oba vypadaji uzasne, ale ja ted nejakou dobu alobalovou metodu nepraktikuji, nehty se mi dost trepi. :( Mam jeden v ruzove barve a zatim mi staci, jsem proste na tu klasiku. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mám celkem 7 odstínů a miluji je, akorát mě vadí odlakování, to je jediná věc :) !
    Mám ten první co máš ty :) ale ten červený mě jednoduše dostal :)

    OdpovědětVymazat
  11. já mám tyto pískové laky strašně ráda! radši, jak ty klasické :) teď mají krásné odstíny pískových i Catrice!

    OdpovědětVymazat
  12. Ano, jsou opravdu hvězdami v lakovem nebi a i když mám jen jeden tak to chci co nejdříve napravit, protože tohle je Top mezi všemi miliony laky. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ty barvičky jsou dokonalé :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Doma mám jiné barvy a líbí se mi na nich taky, že dlouho vydrží, ale to odlakování je děs :(

    http://thedecadenceofdecay.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Jelikož jsem blázen do fialové, č.2. Sapphire samozřejmě musel být můj. Barva je to překrásná a vím, že si brzy pořídím nějakou další barvičku.
    Jen holt mám problém ten, že mi žádný lak nevydrží bez poškození déle, jak 3 dny :/ I když dám nadlak, stačí umejt nádobí a už mám odrbané špičky, bohužel se to děje i u tohoto pískového laku.
    Takže jen tiše závidím všem, kdo si dá jakýkoliv lak a má týden nehty jako ze škatulky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a před chvilkou jsem přebírala skříň, třídila oblečení, rovnala do polic, sednu k pc a teď koukám, u ukazováčku mám kousek Sapphire odloupnutého :/ a to jsem lakovala včera! :-D takže nejen nádobí :/ grrrr

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)